Jó alap...

Értem. Megértem !A szombattal az a helyzet, hogy nekem egyelõre nehézkes megoldani a CMBudapesten való részvételt. A munkám miatt nagyon keveset vagyok a családdal. A kétéves kicsi lányom nem nagyon díjazná - az édesanyjával egyetemben - ha még a CM miatt is lelépnék. A másik gondom, hogy lehet dolgozom aznap. Debrecen közelebb van, és arra a csládot is könnyebben ráveszem. De majd ha Hanna elkezd rendesen bicajozni, akkor az ég se ment meg minket a kerékpáros felvonulásoktól.
You can never have "enough" bikes.
Hírtelen ennyi , ha ez segítség:
tire table
ISO 5775 - Wikipedia, the free encyclopedia
Jó kis kerekek ezek, ilyen felniket használok pl. a melóbajárós birngámban.
Viszont a hátsó kerék hiányos, hiányzik róla a lánckerék-sor. Egyébként ez a szett a Sachs egyik perverz-mutáns cucca, szerintem. 2x6 seb. hátsó agy, két váltókar, két bowden, két húzólánc, plusz fékkar. Az agyváltó rész áttételi viszonyai 1:1 és 1:1.36 asszem. Elöl meg még egy dobfék. Én Egerben nem mernék elindulni vele, max. felfelé... Oda elõre "V" fék, hátra kontra. slussz-passz, vagy tárcsafék (brrrr)... Fenntartom a véleményem a dobfékrõl. (Sorry)
Ja, hogy hagytak menni, ne izzadj ... értem ...
:D:D
Nna, csak sikerült kiugratnom a nyulat a bokorból !
Örülök, hogy vagy...
A szombati megmozdulásra nem iratkozol fel ?
E-bay rendelés nagyon nehézkes, én is úgy tudtam megoldani, hogy egy ott élõ hazánkfiát kértem meg, hogy az õ címére rendelt cuccot továbbítsa nekem. Nagyon nehézkes, lassú és költséges módszer...
Próbált a choppershop.hu-t !
Jó arcok, és "mindent tudnak".
Csõ
Azért, mert nem írok nap, mint nap, azért még létezem. Csak sajna sok a meló.
De ha már itt vagyok. Pár kérdés. Az e-bay-rõl tudtok rendelni cuccokat, mert én eddig csak olyat találtam, aki tengerentúlra nem szállít. Pedig tényleg jó lenne egy-két dologgal feldobni a bicót.
Á, ne szívd mellre, Csabi ! Az én a több mint három fórumozó évem alatt egy hajdúszoboszlói arc regelt ide, aztán pár hozzászólás óta nem is hallottam róla. Sajnos. Biztos télleg nem vagyunk jó arcok. (Vagy csak úgy látszik...)
De ha ló nincs, jó a szamár is ! Azaz akik eddig összejöttek -bár messze vagyunk egymástól-, ezután is össze fogunk jönni, és messzirõl is köszönünk egymásnak !
Uff
ha jól emlékszem, valaki akart dobfékes kerékkel bringát építeni. Találtam apróban ilyeneket, esetleg kerék átfûzésével használható lehet
e+h dobfékes, agyváltós 28as kerékszett eladó! « alkatrész « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
...hûû, kösz!
én lennék az (ill. nemt'om, más akar-e ilyet építeni, de nekem amúgyis muszáj az agyváltó, meg most a dobfék is az lesz)!
...ha júniusig fenntartja, veszem! (májusban már más lesz a lyuk a pénztárcámon)
(kösz az infót)
Igen, a belsõ mérete az abroncsnak.Srácok egy kis segítséget kérek.
KERÉK ELSÖ 26" 559-19 RMX4519+JY433 CRUISER 08
Az abroncs méretnél a (19) az a belsõ szélességét mutatja mm-ben?
ha jól emlékszem, valaki akart dobfékes kerékkel bringát építeni. Találtam apróban ilyeneket, esetleg kerék átfûzésével használható lehet
e+h dobfékes, agyváltós 28as kerékszett eladó! « alkatrész « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
"pár fixisig 'leereszkedtem'"
... beérted õket a pirosnál?:D:D:D:D:D
Sziasztok!
ismét segítség kellene.
Villába beszorult stucnit hogy lehet eltávolítani?
A dió nem akar elforogni benne semmiképp, már fújtam WD40-nel, locsoltam rá olajat, de semmi. ha hajtom bele a szárat, az csak átmegy rajta, de nem forgatja el egyáltalán.
Tettem már rá kontraanyákat is, de semmi változás.
Kifogytam az ötletekbõl egyelõre.
Elõre is köszi!
Csõ
Sziasztok!
ismét segítség kellene.
Villába beszorult stucnit hogy lehet eltávolítani?
A dió nem akar elforogni benne semmiképp, már fújtam WD40-nel, locsoltam rá olajat, de semmi. ha hajtom bele a szárat, az csak átmegy rajta, de nem forgatja el egyáltalán.
Tettem már rá kontraanyákat is, de semmi változás.
Kifogytam az ötletekbõl egyelõre.
Elõre is köszi!
Csõ
Srácok egy kis segítséget kérek.
KERÉK ELSÖ 26" 559-19 RMX4519+JY433 CRUISER 08
Az abroncs méretnél a (19) az a belsõ szélességét mutatja mm-ben?