Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Megvan az alap!!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

:) :) :) !

Jó alap... ;) sok sikert

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Megvan az alap!!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

:) :) :) !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

A szombattal az a helyzet, hogy nekem egyelõre nehézkes megoldani a CMBudapesten való részvételt. A munkám miatt nagyon keveset vagyok a családdal. A kétéves kicsi lányom nem nagyon díjazná - az édesanyjával egyetemben - ha még a CM miatt is lelépnék. A másik gondom, hogy lehet dolgozom aznap. Debrecen közelebb van, és arra a csládot is könnyebben ráveszem. De majd ha Hanna elkezd rendesen bicajozni, akkor az ég se ment meg minket a kerékpáros felvonulásoktól.

Értem. Megértem !
Még pár év, és bele a sûrûjébe...

You can never have "enough" bikes.

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Hírtelen ennyi , ha ez segítség:
tire table
ISO 5775 - Wikipedia, the free encyclopedia

Köszi a segítséget!!! Igazábol arra gondoltam hogy egy szélesebb ráffal optikailag ballonosabbnak látszik a gumi. Vagy nem?

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Jó kis kerekek ezek, ilyen felniket használok pl. a melóbajárós birngámban.
Viszont a hátsó kerék hiányos, hiányzik róla a lánckerék-sor. Egyébként ez a szett a Sachs egyik perverz-mutáns cucca, szerintem. 2x6 seb. hátsó agy, két váltókar, két bowden, két húzólánc, plusz fékkar. Az agyváltó rész áttételi viszonyai 1:1 és 1:1.36 asszem. Elöl meg még egy dobfék. Én Egerben nem mernék elindulni vele, max. felfelé :)... Oda elõre "V" fék, hátra kontra. slussz-passz, vagy tárcsafék (brrrr)... Fenntartom a véleményem a dobfékrõl. (Sorry)

jajó, de a féket nem is felfelé használom... a 'V-fék elõrével' az a baj, hogy a felnit fogja, és amúgyis, csúnya, na.
a konta pedig nem is olyan jó móka itt, egerben; csak agyváltósban, hát... most vagy szabadondutós V-vel, de nem (lásd fentebb); amúgyis, a mostani állás szerint az agyváltód és a majdani shimano agyfék egy másik vázba ugrik bele, amin nincsenek konzolok se V-re, se semmire, úgyhogy a bilincses megoldásokat fogom alkalmazni; és franyó lesz!

(képek késõbb)
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Ja, hogy hagytak menni, ne izzadj ... értem ... :D:D:D

sz'tem egyszerûen belátták, hogy az én brinyóm JOBB :P
nem izzadtam, simán megoldottam mindent az egysebességgel :D

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

Nna, csak sikerült kiugratnom a nyulat a bokorból ! ;)
Örülök, hogy vagy...
A szombati megmozdulásra nem iratkozol fel ?
E-bay rendelés nagyon nehézkes, én is úgy tudtam megoldani, hogy egy ott élõ hazánkfiát kértem meg, hogy az õ címére rendelt cuccot továbbítsa nekem. Nagyon nehézkes, lassú és költséges módszer...
Próbált a choppershop.hu-t !
Jó arcok, és "mindent tudnak".
Csõ

A szombattal az a helyzet, hogy nekem egyelõre nehézkes megoldani a CMBudapesten való részvételt. A munkám miatt nagyon keveset vagyok a családdal. A kétéves kicsi lányom nem nagyon díjazná - az édesanyjával egyetemben - ha még a CM miatt is lelépnék. A másik gondom, hogy lehet dolgozom aznap. Debrecen közelebb van, és arra a csládot is könnyebben ráveszem. De majd ha Hanna elkezd rendesen bicajozni, akkor az ég se ment meg minket a kerékpáros felvonulásoktól.

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Ja, hogy hagytak menni, ne izzadj ... értem ... :D:D:D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Azért, mert nem írok nap, mint nap, azért még létezem. Csak sajna sok a meló.
De ha már itt vagyok. Pár kérdés. Az e-bay-rõl tudtok rendelni cuccokat, mert én eddig csak olyat találtam, aki tengerentúlra nem szállít. Pedig tényleg jó lenne egy-két dologgal feldobni a bicót.

Nna, csak sikerült kiugratnom a nyulat a bokorból ! ;)
Örülök, hogy vagy...
A szombati megmozdulásra nem iratkozol fel ?
E-bay rendelés nagyon nehézkes, én is úgy tudtam megoldani, hogy egy ott élõ hazánkfiát kértem meg, hogy az õ címére rendelt cuccot továbbítsa nekem. Nagyon nehézkes, lassú és költséges módszer...
Próbált a choppershop.hu-t !
Jó arcok, és "mindent tudnak".
Csõ

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

Á, ne szívd mellre, Csabi ! Az én a több mint három fórumozó évem alatt egy hajdúszoboszlói arc regelt ide, aztán pár hozzászólás óta nem is hallottam róla. Sajnos. Biztos télleg nem vagyunk jó arcok. (Vagy csak úgy látszik...)
De ha ló nincs, jó a szamár is ! Azaz akik eddig összejöttek -bár messze vagyunk egymástól-, ezután is össze fogunk jönni, és messzirõl is köszönünk egymásnak !
Uff

Azért, mert nem írok nap, mint nap, azért még létezem. Csak sajna sok a meló.
De ha már itt vagyok. Pár kérdés. Az e-bay-rõl tudtok rendelni cuccokat, mert én eddig csak olyat találtam, aki tengerentúlra nem szállít. Pedig tényleg jó lenne egy-két dologgal feldobni a bicót.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

ha jól emlékszem, valaki akart dobfékes kerékkel bringát építeni. Találtam apróban ilyeneket, esetleg kerék átfûzésével használható lehet
e+h dobfékes, agyváltós 28as kerékszett eladó! « alkatrész « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása

...hûû, kösz!
én lennék az (ill. nemt'om, más akar-e ilyet építeni, de nekem amúgyis muszáj az agyváltó, meg most a dobfék is az lesz)!

...ha júniusig fenntartja, veszem! (májusban már más lesz a lyuk a pénztárcámon :D )

(kösz az infót)

Jó kis kerekek ezek, ilyen felniket használok pl. a melóbajárós birngámban.
Viszont a hátsó kerék hiányos, hiányzik róla a lánckerék-sor. Egyébként ez a szett a Sachs egyik perverz-mutáns cucca, szerintem. 2x6 seb. hátsó agy, két váltókar, két bowden, két húzólánc, plusz fékkar. Az agyváltó rész áttételi viszonyai 1:1 és 1:1.36 asszem. Elöl meg még egy dobfék. Én Egerben nem mernék elindulni vele, max. felfelé :)... Oda elõre "V" fék, hátra kontra. slussz-passz, vagy tárcsafék (brrrr)... Fenntartom a véleményem a dobfékrõl. (Sorry)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Srácok egy kis segítséget kérek.

KERÉK ELSÖ 26" 559-19 RMX4519+JY433 CRUISER 08

Az abroncs méretnél a (19) az a belsõ szélességét mutatja mm-ben?

Igen, a belsõ mérete az abroncsnak.
Sheldon Brown-nál meg mindent (sõt még többet is) megtalálsz, ha kell.

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

ha jól emlékszem, valaki akart dobfékes kerékkel bringát építeni. Találtam apróban ilyeneket, esetleg kerék átfûzésével használható lehet
e+h dobfékes, agyváltós 28as kerékszett eladó! « alkatrész « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása

...hûû, kösz!
én lennék az (ill. nemt'om, más akar-e ilyet építeni, de nekem amúgyis muszáj az agyváltó, meg most a dobfék is az lesz)!

...ha júniusig fenntartja, veszem! (májusban már más lesz a lyuk a pénztárcámon :D )

(kösz az infót)

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

"pár fixisig 'leereszkedtem'"
... beérted õket a pirosnál? :D:D:D:D:D:D

...nem is hinnéd, te én hagytam le õket! hát baromi lassúak voltak ám... :P

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Sziasztok!
ismét segítség kellene.
Villába beszorult stucnit hogy lehet eltávolítani?
A dió nem akar elforogni benne semmiképp, már fújtam WD40-nel, locsoltam rá olajat, de semmi. ha hajtom bele a szárat, az csak átmegy rajta, de nem forgatja el egyáltalán.
Tettem már rá kontraanyákat is, de semmi változás.
Kifogytam az ötletekbõl egyelõre.
Elõre is köszi!

Csõ

Most hogy is van ? A diónak nem is kell elforognia. A csavart felül meglazítod, megütöd kalapáccsal, ettõl kilazul (jó esetben) a kormányszár, és ki tudod venni. Ha a kormányszár berohadt a villanyakba, akkor legjobb, ha fejjel lefelé a villavállat satuba fogod, mondjuk fa alátétekkel, és egy széles kormány segítségével meg próbálod forgatni a kormányszárat. Alulról megöntözheted mindenféle oldószerekkel is, és a kalapácsos biztatás sem árt neki. De csak határozottan...

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Sziasztok!
ismét segítség kellene.
A dió nem akar elforogni benne semmiképp, már fújtam WD40-nel, locsoltam rá olajat, de semmi. ha hajtom bele a szárat, az csak átmegy rajta, de nem forgatja el egyáltalán.
Elõre is köszi!

Csõ

ÚÚÚÚÚÚ én is besz...am.
Nekem a dió az ki is pottyant és csak a stucni rohadt bele a villába.
Én kivettem a kereket , fejre fordítás, megtámasztottam a villanyakat aztán egy belevaló csõ és egy kalapács segítségével püföltem de sikertelenül :( de próbáld meg, hátha neked megindul.
Próbáltam satuba és egyéb módon tekergetni mozgatni aztán feladtam. Még jó, hogy nem az én bringám volt hanem a tesómé, neki meg jó a régi is :)
Azért vigyázni az alátámasztásnál nehogy valamibe kárt tegyél amibe nem igazán kéne!!!!!!!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Hírtelen ennyi , ha ez segítség:
tire table
ISO 5775 - Wikipedia, the free encyclopedia
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Sziasztok!
ismét segítség kellene.
Elõre is köszi!

Csõ
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Gyuri86

Gyuri86

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok . Ujvagyok és szeretnék egy normál vázas de egyedi megoldásokal elátott crusert öszaerakni és keresek minél olcsobban vázat. Ha tudnátok ebben segiteni megköszöném ill olyan oldalt ahol lehet ujonan csak vázat venni azt is szivesen várom.