Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

sh105

sh105

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
ha jól emlékszem, valaki akart dobfékes kerékkel bringát építeni. Találtam apróban ilyeneket, esetleg kerék átfûzésével használható lehet
e+h dobfékes, agyváltós 28as kerékszett eladó! « alkatrész « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Na üdv mindenkinek, Nyíregyházán tegnap volt a CM-felvonulás az autósok nagy örömére:), a csapatból viszonylag kevesen "vonultunk" (Raszta,Gábris, és én, ott volt DR Gonzó is) , Miki ,Breki,Szepi dolgozott. Szerintem nem voltak annyian mint tavaly, de elõtte pont arról beszéltünk hogy mennyire nincs hírdetve sehol , viszont ha ezt figyelembe vesszük akkor meg sokan voltak (becslésem szerint kb 300-400, de lehet hogy nagy hülyeséget írtam) , a bicajok nagyon vegyes összetételûek voltak , de kb az 1/4 Cruiser :confused:.
Van egy dolog ami b@ssza a csõrömet a nagy Nyíregyházi cruiseresekben, írogatnak a fórumra ,még bemutatják a bicajukat is, viszont egy ilyen eseményen ahol összefuthatnának a hasonló "hobbival" foglalkozó emberek, olyan magasan hordják az orrukat hogy beszarás, nem hogy beszélgetésig nem jutunk el , de még kösszönni sem tudnak, gratulálok..............
Bringázz Te is Nyíregyháza! - Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei - Szabolcs Online

Ha tudtam volna róla sem biztos, hogy el tudtam volna menni... Sehol nem hallottam ...
de ha találkozunk majd köszönök ... :)

jeddie

jeddie

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Köszönöm neked is tittyman!Akkor van remény!Minden bringaboltban mást mondtak!Kicsit összezavarodtam!De igy akkor már sikerülni fog,úgylátszik!:-)Mégegyszer köszi!

jeddie

jeddie

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Köszönöm az infot!Megnézem a nyerget ha járok olyan helyen!Nagyon tetszetös nyereg!A csepel müvek területén merre,melyik boltban vetted?Nem jártam még ott!

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Szia Jeddie!

Tessék tittyman megtalálta a megoldást a problémádra. Ha bármelyik bringaboltosnak mondod hogy a csekénél lehet kapni ilyen átalakítót akkor megrendeli neked .
Ha netán villát szeretnél akkor szintén a csepel mûvek területén érdemes keresgélni, én is ott szereztem be az enyémet.
22.2-es és 9 pénz környékén mozog, szerintem a 25.4 es is azon az áron van .

Ha netán találsz menõ bringaboltot, és nem felejted el, nézhetnél nekem olyat hogy Lepper primus nyereg :) Siod³o Lepper Primus 215: Bicykle.pl

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Igen az én villám amit vettem az 22.2-es,a régi meg 25.4-es volt!A 22.2-eset akarom beletenni a a 25.4es helyére!Láttam hogy vannak szükitök csak azt nem tudom hol lehet ezeket megvenni!Valami ötlet?Köszi még1x!

Ezkellneked!
CsekeRt webáruház | Kormánycsapágy B+ Speciál menetes 1-1/8"-ról szûkít 1"-ra acél
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

jeddie

jeddie

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

nyereghez lehet kapni szûkítõt az biztos, villához nem láttam még :( talán kormánycsapágy részen tudnád leszûkíteni a dolgot. de keresgélek még megoldást ígérem.
Miért akarsz 22.2 estvillát 25.4-es helyére?

Ok!Köszi a segitséget!Nem akarok feltétlenül,de van itthon 1 felesleges springer villám 22mm esben és beszeretném építeni a gépbe!De ha tudsz 1 olcso 25,4est akkor ne tartsd titokban!:-)Kezdem feladni ezt az adapteres dolgot!
Más!A napokban megyek Bécsbe,lesz idöm nézelödni!Nem tudtok ott valami jóféle kis boltot,boltokat?Mármint ahol finomságokra lehet szert tenni a cruiserembe!Köszi!

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Igen az én villám amit vettem az 22.2-es,a régi meg 25.4-es volt!A 22.2-eset akarom beletenni a a 25.4es helyére!Láttam hogy vannak szükitök csak azt nem tudom hol lehet ezeket megvenni!Valami ötlet?Köszi még1x!

Keresgéltem...... lehet ez megoldás lehet a problémádra. -- Bikemarket.hu -- Acor ASM-706 A-Head adapter feltéve ha A-Head-es a villa.

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

nyereghez lehet kapni szûkítõt az biztos, villához nem láttam még :( talán kormánycsapágy részen tudnád leszûkíteni a dolgot. de keresgélek még megoldást ígérem.
Miért akarsz 22.2 estvillát 25.4-es helyére?

Gyuri86

Gyuri86

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok. Elég uj vagyok itt az oldalon forumon és szeretnék egy kis segitséget kérni mert szeretnék összerakni egy crusert és ahoz keresek vázat. Ha tudna esetleg valaki eladót vagy hogy hol lehet venni jó áron azt nagyon megköszöném.

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
"pár fixisig 'leereszkedtem'"
... beérted õket a pirosnál? :D:D:D:D:D:D

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
üdv!eladó nyereg valakinek?

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás
Csõváz! Veled vagyunk Csabi.

Na üdv mindenkinek, Nyíregyházán tegnap volt a CM-felvonulás az autósok nagy örömére:), a csapatból viszonylag kevesen "vonultunk" (Raszta,Gábris, és én, ott volt DR Gonzó is) , Miki ,Breki,Szepi dolgozott. Szerintem nem voltak annyian mint tavaly, de elõtte pont arról beszéltünk hogy mennyire nincs hírdetve sehol , viszont ha ezt figyelembe vesszük akkor meg sokan voltak (becslésem szerint kb 300-400, de lehet hogy nagy hülyeséget írtam) , a bicajok nagyon vegyes összetételûek voltak , de kb az 1/4 Cruiser :confused:.
Van egy dolog ami b@ssza a csõrömet a nagy Nyíregyházi cruiseresekben, írogatnak a fórumra ,még bemutatják a bicajukat is, viszont egy ilyen eseményen ahol összefuthatnának a hasonló "hobbival" foglalkozó emberek, olyan magasan hordják az orrukat hogy beszarás, nem hogy beszélgetésig nem jutunk el , de még kösszönni sem tudnak, gratulálok..............
Bringázz Te is Nyíregyháza! - Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei - Szabolcs Online

;)

jeddie

jeddie

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

van 22.2-es és 25.4-es méretbe villa, gondolom a tied a 22.2, vagy fordítva?

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Sziasztok!

Nyusziban gazdag húsvétot kívánok mindenkinek!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Hmmmm.Én mindig bent vagyok,ha nem gépen akkor telcsin.Azt kértem töled h adj,mondj egy helyet és idõpontot amikor megnézhetem a Bicajod.Várom mielöbbi válaszod.

Most beszéltem vele telefonon.Most már szabad.

Fapuma77

Fapuma77

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Tegnap vagy tegnapelõtt reagáltam rá;) Lépj be többet a facebookra:)

Hmmmm.Én mindig bent vagyok,ha nem gépen akkor telcsin.Azt kértem töled h adj,mondj egy helyet és idõpontot amikor megnézhetem a Bicajod.Várom mielöbbi válaszod.

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás
'svétot...!!

mindenki öntse meg a számára kedveseket - és a nemkedveseket MÉG JOBBAN! :D
(revenge for women's day!!! ;) )

http://1.bp.blogspot...yBike040909.jpg - ebbõl komolyan lehetne falvédõt hímeztetni... :D

felpakoltam CM-este a neont a Heavy 7-re... (a fényképezõm lemerült, azért a tré minõség)
heavy 7 projekt :: 28-nijon'd lite picture by lemonbrick - Photobucket - fényben
heavy 7 projekt :: 29-nijon'd daak picture by lemonbrick - Photobucket - setétben
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Kellemes húsvétolást mindenkinek!
Lehet jógával tölteni az ünnepeket!http://napibaki.hu/w...szeg-torna1.jpg

:D.
Kellemes Húsvétot mindenkinek !!!

You can never have "enough" bikes.