Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Nagyon tetszik az Electra.Abból is a Townie Original 21D vagy a Sparker-eket,Ratrod.Méretemben tudsz ajánlani h meik lenne jó?Meikek a legnagyobbak méretben?Neked akkor már van tapasztalatod az Electrákkal.Láttál már.Légyszives segíts döntenem,választanom.Tényleg olyan jó ez a márka mint ahogy mindenhol állítják hogy az Electra biciklik azok már biciklik?
Ez egy Electra Coaster vagy a Cruiser?És ez méretben jó lenne nekem?

Szerintem ez jó neked.DE!Addig ne vegyél semmit míg nem próbálod ki(lehetõleg több tipust),rá ülsz és egyszerü a képlet!Adja az ívet vagy nem!Vagy ott van Pipers aki építhet is akár neked.Piper's Garage.Vagy gyûjtöd a forintot egy basmanra http://www.choppersh...tml?kat=Cruiser!Sok jó márka van,mindegy mi van ráírva ,neked legyen jó!

Fapuma77

Fapuma77

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Városi kerékpár hirdetés - eladó használt és új sporteszköz, bicikli | Expressz.hu 
Ez szerintetek?De most h benéztem vissza az Electra.hu-ra :( Olyan szépek!!!

Fapuma77

Fapuma77

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Nyíregyháza az sajna mégmesszebb van mint Pest.Én sajna csak Nagykanizsától nyugatabbra járok :(

Fapuma77

Fapuma77

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

It van pl:Breki!neki schwinn neo van és õ sem kicsi és elég kényelmes,nem ér fülig a térde,de egy hajlított nyeregcsõvel még növelhetõ a komfort.Gyere le hozzánk van kb 50electra,szépek ,jó a geometria,de sok pénz!Egy ilyen coaster van egy elég magas srácnak,és ahogy látom kényelmes neki:Feltöltött kép

De az álmom egy Sraight 8 vagy Ghostraider,Hellbilly,Lakester,Rat Fink.Na ezek szerinted méretben gondolom felejtõsek nekem :( ?

Fapuma77

Fapuma77

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

It van pl:Breki!neki schwinn neo van és õ sem kicsi és elég kényelmes,nem ér fülig a térde,de egy hajlított nyeregcsõvel még növelhetõ a komfort.Gyere le hozzánk van kb 50electra,szépek ,jó a geometria,de sok pénz!Egy ilyen coaster van egy elég magas srácnak,és ahogy látom kényelmes neki:Feltöltött kép

Nagyon tetszik az Electra.Abból is a Townie Original 21D vagy a Sparker-eket,Ratrod.Méretemben tudsz ajánlani h meik lenne jó?Meikek a legnagyobbak méretben?Neked akkor már van tapasztalatod az Electrákkal.Láttál már.Légyszives segíts döntenem,választanom.Tényleg olyan jó ez a márka mint ahogy mindenhol állítják hogy az Electra biciklik azok már biciklik?
Ez egy Electra Coaster vagy a Cruiser?És ez méretben jó lenne nekem?

Fapuma77

Fapuma77

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Üdv F77.

Akkora vagyok, mint Te +10kg. Apocalypse felejtõs (szerintem), a 24es kerekek több mint mókásak, a pedáljai majdhogy leérnek a földre:(
Nekem Leopardhoz botrányosan hasonló kerim van, csak ajánlani tudom. Nem tapasztaltam a térdeim fülemhez történõ kontaktját. Sajna varrások a "tanknál" borzaszthatnak, de nem zavarhatnak. Egy esetleges fényezés elõtti csiszolással küszöbölhetõ a truváj. Bizonyos részletek gyárilag gyáááá, megéri tupírozni.

Óóóóó ,na végre vki aki tapasztalattal rendelkezik.Igazából én is a Leopárd felé hajlanék.Neked súlyodat cipeli rendesen?Nem volt még abból kifolyólag gondod a biciklivel?Tényleg hatalmasan hosszú?Gyönyörû a Basman de az ára sokat ront rajta.Azért a több mint 300ezer az nem kevés egy bicikliért a szememben.Nem beszélve arról h a feleségemnek el sem mondhatnám h mennyi volt mert a hajam leszedné.Ép elég volt megbékélnie egy Macbook Pro-val :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Ez nekem szólt?Vennék én Basman-t de azért az 1150 júró az nem kevés pénz.Sebesség nélküli mennyit kóstál?Tudjátok még melyikeket nézegetem?Az Electra márkájúakat.Viszont erröl sem találok méretarányos fotókat,tapasztalatokat és nagykanizsai lévén esélyem sincs ráülni,kipróbálni.Nem tud vki segíteni h ezek mienek,mekkorák?
Sajna ilyen világot élünk,ha kell vmik menj Pestre :(

Fapuma77

Fapuma77

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Még egy pár idézet, ha megy a német:Bin 191 cm und habe seit dem letzten Jahr einen Basman 346. Würde mir das Teil immer wieder holen!!!

Wie sieht es mit einem "Escobar Long" aus?

Habe ich bei dem Rahmen die Knie im Bauch?

Viele werden Basman sagen: Kann ich nichts zu sagen, da ich nur einmal Probe saß.
Dann kann ich dir sagen das passt ist bequem und macht mächtig Spaß .

Ez nekem szólt?Vennék én Basman-t de azért az 1150 júró az nem kevés pénz.Sebesség nélküli mennyit kóstál?Tudjátok még melyikeket nézegetem?Az Electra márkájúakat.Viszont erröl sem találok méretarányos fotókat,tapasztalatokat és nagykanizsai lévén esélyem sincs ráülni,kipróbálni.Nem tud vki segíteni h ezek mienek,mekkorák?
Sajna ilyen világot élünk,ha kell vmik menj Pestre :(

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Üdv!

Szereztem egy újabb bringát, egy régi Csepel Metrot.
Kis akadályba ütköztem a szétszerelés során. hogy lehet az ékes hajtómûbõl az éket kiütni úgy, hogy ne verjem szét a menetet?
Valamint eléggé összeszorult a villanyak és a stucni, de azon még dolgozom holnap:D
Aki tud valami jó tippet, írjon már légyszi!
Köszi mindenkinek!

Ha az éken vered össze a menetet, az nem olyan nagy veszteség, nem egy ökör ára két új hajtókarék.
Viszont a hajtókart meg a lánckereket nem kéne... Igazából gyakorlat híján két emberes meló. Kell két kalapács, meg egy nagy samu, vagy üllõ, vagy ehhez hasonló.
A 6-os anyát lecsavarod, de csak addig, hogy színeljen a menet végével, így még meg is maradhat. A nagy, alátétként használt vastárggyal (üllõ, samu) a hajtókarnak alátámasztasz a középtengely vonalában (hogy legyen húzása). Az egyik kalapácsot rárakod az ék anyájára, és a másikkal ütöd, határozottan, pontosan.
Ha elhajlik, kimûtöd-flexeled-letöröd-satöbbi, és egy dornival helyettesíted az elsõ kalapácsot...
Jó munkát !
Csõ

You can never have "enough" bikes.

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Üdv!

Kis akadályba ütköztem a szétszerelés során. hogy lehet az ékes hajtómûbõl az éket kiütni úgy, hogy ne verjem szét a menetet?
Valamint eléggé összeszorult a villanyak és a stucni, de azon még dolgozom holnap:D
Köszi mindenkinek!

szeva!
Az anyát hagyd rajta, de ne lógjon ki az ék menetes része.

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Üdv!

Köszi mindenkinek!
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

tibiketibike

tibiketibike

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Sziasztok! Tervezem egy bicaj beszerzését de a testi adotságaim igencsak szélsõségesek.191/106kg. Nagyon nézegetem ezeket a Neuzer féle Apocalypse,Leopard verzióit.Van vkinek itt tapasztalata ezzel a a fajtával.Mennyire jó ár/érték arányban.Ez tutti jó nekem a magasságomhoz mert oltári nagy gépek de vajon a súlyomnak is? Minden tapasztalatot szívesen veszek.Én nagyon hobbi kerékpáros lennék és nem feltétlen hosszú kirándulásokra venném,mert azt már mondták h ezek arra nem valók.Nagyon köszönöm a válaszaitokat.

Üdv F77.

Akkora vagyok, mint Te +10kg. Apocalypse felejtõs (szerintem), a 24es kerekek több mint mókásak, a pedáljai majdhogy leérnek a földre:(
Nekem Leopardhoz botrányosan hasonló kerim van, csak ajánlani tudom. Nem tapasztaltam a térdeim fülemhez történõ kontaktját. Sajna varrások a "tanknál" borzaszthatnak, de nem zavarhatnak. Egy esetleges fényezés elõtti csiszolással küszöbölhetõ a truváj. Bizonyos részletek gyárilag gyáááá, megéri tupírozni.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Még egy pár idézet, ha megy a német:Bin 191 cm und habe seit dem letzten Jahr einen Basman 346. Würde mir das Teil immer wieder holen!!!

Wie sieht es mit einem "Escobar Long" aus?

Habe ich bei dem Rahmen die Knie im Bauch?

Viele werden Basman sagen: Kann ich nichts zu sagen, da ich nur einmal Probe saß.
Dann kann ich dir sagen das passt ist bequem und macht mächtig Spaß .

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Sziasztok! Tervezem egy bicaj beszerzését de a testi adotságaim igencsak szélsõségesek.191/106kg. Nagyon nézegetem ezeket a Neuzer féle Apocalypse,Leopard verzióit.Van vkinek itt tapasztalata ezzel a a fajtával.Mennyire jó ár/érték arányban.Ez tutti jó nekem a magasságomhoz mert oltári nagy gépek de vajon a súlyomnak is? Minden tapasztalatot szívesen veszek.Én nagyon hobbi kerékpáros lennék és nem feltétlen hosszú kirándulásokra venném,mert azt már mondták h ezek arra nem valók.Nagyon köszönöm a válaszaitokat.

Kedves Famuma !

Ha nem akarod, hogy a térdeid véresre dörzsöljék a füleidet akkor sajnos le kell mondanod errõl a bringáról.Az MCC tag fia(10) kinézte ezt a bringát,méretben tetszett is neki de amikor szemügyre vette a hegesztéseket, rögtön lemondott róla.Apa vett neki egy Limot.Nem ajánlom erre a fizimiskára.Nagyon alacsony építésû ráadásul.Mi mást ajánlhatnék mint Basman Típus: Unisex - Choppershop.hu
Van sebesség nélküli is jóval kedvezõbben!Ha ez nem jön be, építés.

üdv Monyec

Fapuma77

Fapuma77

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Sziasztok.
Anno én kérdeztem meg egy õs-kerékpárboltos barátomtól, miért változtattak a rejtett bowdenelvezetésen.
Azért, mert repedtek a vázak, és gáz, ha garanciában kell cserélgetni õket.
Nyugi, nem mind repedt el, csak valamennyi, de ez pont elég volt a változtatáshoz...

Amúgy szép váz (a hegesztései nem, valószínûleg Indiában készült), gondolom eredeti festéssel, meg a gyári matricái is rajta vannak mind.

Köszi az infót!
Egyébként ez a váz biztos, hogy nem fog alattam elrepedni, ugyanis már eladta az ember, csak épp b@szta leszedni a hirdetést. :(

tibiketibike

tibiketibike

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Basman 33 Project 346 Medium Frame fork & parts | eBay

Közösen sírunk?

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Egy kis újítás a régi koncepción!
Retro wellgo pedál,nem gumi,de nekem nagyon bejön!
Megvolt a tavaszi nagytakarítás is.
Feltöltött kép

Ez igen. Nekem is ugyanilyen van a tandemen.
Na de hol a féklámpa, meg az elsõ fék?:D:D;)
És a hátsólámpát sem látom (a képen)

tibiketibike

tibiketibike

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

ezt láttátok?
németországból 26""-os acél vázas új városi kerékpár (city bike) eladó - eladó - Városi kerékpár | Expressz.hu

Neuzer Apocalypse Chopper, 2011 - Kerékpár webshop

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Ja! Ez rendben van, én konkrétan a bowden lyukakra gondoltam, hogy az nem gáz-e?

Sziasztok.
Anno én kérdeztem meg egy õs-kerékpárboltos barátomtól, miért változtattak a rejtett bowdenelvezetésen.
Azért, mert repedtek a vázak, és gáz, ha garanciában kell cserélgetni õket.
Nyugi, nem mind repedt el, csak valamennyi, de ez pont elég volt a változtatáshoz...

Amúgy szép váz (a hegesztései nem, valószínûleg Indiában készült), gondolom eredeti festéssel, meg a gyári matricái is rajta vannak mind.