Megmérem de link alapján inkább 80as csak az elsõ is hosszú.
Ugyanakkora, mint a hátsó? De "fecskefarkas" vagy sima végû?
Megmérem de link alapján inkább 80as csak az elsõ is hosszú.
A sárvédõ 80 mm-es? (linknél a középsõ sor bal oldalon)
Mert nekem az eredeti van, ami 70 mm-es. Nem tudom, hogy befér-e a régi helyére. (felsõ sor jobb oldalon)
Fehérvárkerékpár :: Terméklista
Adataimnál telefonszámom, priviben is írhatsz ahogy gondolod.
- Fékkonzol nekem nem lenne kérdés, le vele ! Fõleg, ha festeni is akarod. Még az elsõt is kivégzném...
- A letámasztó szerelhetõ, bár célszerszám nélkül nehézkes.
- A nyeregcsöved 22.2 mm-es, nem fogsz olyat kapni hajlítottban, de meg lehet csõhajlítóval hajlíttatni. Esetleg egy merevítõt be lehetne hegsztetni, mint a régi BMX-eken. Bár félek, hogy tõben, a váznál meghajolhat...
- Tudok új kitámasztót, a saját diójával együtt, meg a célszárszám rajzát is megadom, én két éve nem tudtam legyárttatni...
- Tudok gyári, új, erre való rozsdamentes sárvédõket, de csak hátsókat, flex-szel alakítható.
- Agyváltó is van.
CSõváz.
Ez 25.4 es, mérd meg, kiváncsi vagyok...
Én vettem 22.2-es hajlított nyeregcsövet. de holnap megmérem biztos ami biztos
Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 090400000009 Nyeregcsõ 25,4 Cruiser acél hajlított 400mm fekete
You can never have "enough" bikes.
- Fékkonzol nekem nem lenne kérdés, le vele ! Fõleg, ha festeni is akarod. Még az elsõt is kivégzném...
- A letámasztó szerelhetõ, bár célszerszám nélkül nehézkes.
- A nyeregcsöved 22.2 mm-es, nem fogsz olyat kapni hajlítottban, de meg lehet csõhajlítóval hajlíttatni. Esetleg egy merevítõt be lehetne hegsztetni, mint a régi BMX-eken. Bár félek, hogy tõben, a váznál meghajolhat...
- Tudok új kitámasztót, a saját diójával együtt, meg a célszárszám rajzát is megadom, én két éve nem tudtam legyárttatni...
- Tudok gyári, új, erre való rozsdamentes sárvédõket, de csak hátsókat, flex-szel alakítható.
- Agyváltó is van.
CSõváz.
Szia!
Engem érdekelne az egyik pár sárvédõ. Természetesen Mételyé az elsõbbség. Amelyik marad az okés lesz nekem. Hogy vehetem fel veled a kapcsolatot ez ügyben?
Akinek van errõl tapasztalata kérem válaszoljon. Nekem egy 2006-os Schwinn-Csepel cruiserem van. Ehhez lehet tankot kapni?
Kérdések:
- Agyváltó, így kontrafék esetén szükségtelenné válik a hátsó fék tartó konzol (vagy mi a neve annak a pöcöknek... ). Neki lehet esni a sarokcsiszolóval, vagy inkább hagyjam békén, nehogy sérüljön, vagy meggyengüljön a váz?
- A kitámasztója sajnos lóg (nagyon). Olvastam itt egyszer, hogy szétszedhetõ. De javítható is, hogy a helyén maradjon?
- Lehet, hogy szeretnék hajlított nyeregcsövet. Kibírja az én 100 kg.-omat? Nem fog tovább hajlani?Van ezzel kapcsolatban valakinek (nagy súlyúaknak) tapasztalata?
Köszi,
Üdv!