Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

Megmérem de link alapján inkább 80as csak az elsõ is hosszú.

Ugyanakkora, mint a hátsó? De "fecskefarkas" vagy sima végû?

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
http://www.fehervark...u/product/31231

Mi a gond ennek a beszerelésével? Tapasztalat?

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

A sárvédõ 80 mm-es? (linknél a középsõ sor bal oldalon)

Mert nekem az eredeti van, ami 70 mm-es. Nem tudom, hogy befér-e a régi helyére. (felsõ sor jobb oldalon)

Fehérvárkerékpár :: Terméklista

Megmérem de link alapján inkább 80as csak az elsõ is hosszú.

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

Adataimnál telefonszámom, priviben is írhatsz ahogy gondolod.

A sárvédõ 80 mm-es? (linknél a középsõ sor bal oldalon)

Mert nekem az eredeti van, ami 70 mm-es. Nem tudom, hogy befér-e a régi helyére. (felsõ sor jobb oldalon)

http://www.fehervark...Category_Id/385

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

YouTube - Mark Ronson & The Business Intl - The Bike Song

Óriási!!!!

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Adataimnál telefonszámom, priviben is írhatsz ahogy gondolod.

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

- Fékkonzol nekem nem lenne kérdés, le vele ! Fõleg, ha festeni is akarod. Még az elsõt is kivégzném...
- A letámasztó szerelhetõ, bár célszerszám nélkül nehézkes.
- A nyeregcsöved 22.2 mm-es, nem fogsz olyat kapni hajlítottban, de meg lehet csõhajlítóval hajlíttatni. Esetleg egy merevítõt be lehetne hegsztetni, mint a régi BMX-eken. Bár félek, hogy tõben, a váznál meghajolhat...
- Tudok új kitámasztót, a saját diójával együtt, meg a célszárszám rajzát is megadom, én két éve nem tudtam legyárttatni...
- Tudok gyári, új, erre való rozsdamentes sárvédõket, de csak hátsókat, flex-szel alakítható.
- Agyváltó is van.
CSõváz.

Csá!
Az agyváltó hány fokozatú?
Ha több, mint három, akkor érdekelne.
Robi

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Szia!
Engem érdekelne az egyik pár sárvédõ. Természetesen Mételyé az elsõbbség. Amelyik marad az okés lesz nekem. Hogy vehetem fel veled a kapcsolatot ez ügyben?

Válogass nyugodtan, rám ne várj, mert még nem tudom, hogy mi lesz.

oké, köszi!

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Na ennyit tesz, ha az ember nem olvassa a fórumot rendesen. Ugyanis ez a találkozó nekem új. Az a gondom, hogy max. azon a héten tudom megmondani, hogy el tudok-e menni családostól. Legfeljebb intézünk külön szállást, ha nem gond.

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Sziasztok!

A holnapi találkozóra jó idõt, jó kerekezést, jó hangulatot kívánok mindenkinek.

Találkozunk 05.20-án.
Viszem a kolbászt, szalonnát és a páleszt a hangulat kedvéért.

Jó szórakozást és üdvözlök mindenkit!
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Hali !

Részemrõl marad a létszám.

Köszi
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
Csá mindenki!

Akkor mégegyszer: Május 20.-ai hétvége Balatonfenyves, cruiser tali;)

Szalad az idõ, megkérek mindenkit, aki tud jönni, jelezze, mert szállást kell intéznem, s tudnom kell a létszámot.

Nekem eddig ez a névsor van, de ha ez is változott, jelezzetek;)

Breki 4 fõ
Csabi 2 fõ
Tomasso 2 vagy 3 fõ
Monyec 4 fõ
Frenki 3 fõ

Köszi

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
YouTube - Mark Ronson & The Business Intl - The Bike Song

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Ez 25.4 es, mérd meg, kiváncsi vagyok...

Nem itt vetem. de holnap megmérem ;)
Holnapra elkészülnek a pedálokra a feliratok meg egy fabetét a nyeregcsõ és a sárvédõtartó közé. Remélem jól fog mutatni mert rengeteg munka van benne:( rakok majd fel képeket ;)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Én vettem 22.2-es hajlított nyeregcsövet. de holnap megmérem biztos ami biztos
Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 090400000009 Nyeregcsõ 25,4 Cruiser acél hajlított 400mm fekete

Ez 25.4 es, mérd meg, kiváncsi vagyok...

You can never have "enough" bikes.

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

- Fékkonzol nekem nem lenne kérdés, le vele ! Fõleg, ha festeni is akarod. Még az elsõt is kivégzném...
- A nyeregcsöved 22.2 mm-es, nem fogsz olyat kapni hajlítottban, de meg lehet csõhajlítóval hajlíttatni. Esetleg egy merevítõt be lehetne hegsztetni, mint a régi BMX-eken. Bár félek, hogy tõben, a váznál meghajolhat...
- Tudok új kitámasztót, a saját diójával együtt, meg a célszárszám rajzát is megadom, én két éve nem tudtam legyárttatni...
- Tudok gyári, új, erre való rozsdamentes sárvédõket, de csak hátsókat, flex-szel alakítható.
- Agyváltó is van.
CSõváz.

Én vettem 22.2-es hajlított nyeregcsövet. de holnap megmérem biztos ami biztos
Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 090400000009 Nyeregcsõ 25,4 Cruiser acél hajlított 400mm fekete

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Szia!
Engem érdekelne az egyik pár sárvédõ. Természetesen Mételyé az elsõbbség. Amelyik marad az okés lesz nekem. Hogy vehetem fel veled a kapcsolatot ez ügyben?

Válogass nyugodtan, rám ne várj, mert még nem tudom, hogy mi lesz.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Akinek van errõl tapasztalata kérem válaszoljon. Nekem egy 2006-os Schwinn-Csepel cruiserem van. Ehhez lehet tankot kapni?

Sajnos, nem... A régi Schwinn Csepelhez szerintem jó az amcsi tank, de ezek már más formájúak.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Kérdések:

- Agyváltó, így kontrafék esetén szükségtelenné válik a hátsó fék tartó konzol (vagy mi a neve annak a pöcöknek... ). Neki lehet esni a sarokcsiszolóval, vagy inkább hagyjam békén, nehogy sérüljön, vagy meggyengüljön a váz?

- A kitámasztója sajnos lóg (nagyon). Olvastam itt egyszer, hogy szétszedhetõ. De javítható is, hogy a helyén maradjon?

- Lehet, hogy szeretnék hajlított nyeregcsövet. Kibírja az én 100 kg.-omat? Nem fog tovább hajlani? :) Van ezzel kapcsolatban valakinek (nagy súlyúaknak) tapasztalata?

Köszi,
Üdv!

- Agyváltó is van.
CSõváz.

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Akinek van errõl tapasztalata kérem válaszoljon. Nekem egy 2006-os Schwinn-Csepel cruiserem van. Ehhez lehet tankot kapni?