Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Az az érdekes h mikor meg vettem nem kattogott.. Aztán egyszer csak el kezdte és nem tudok rá jönni h mi az oka van aki azt mondja jó így van aki azt mondja nem..Nekem speciel az agyamra megy..

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
egyes sebességben nem kattog viszont el kezdett szalajtani de csak egyesben.. Köszi a választ legalább tudom h nem gáz ha kattog. Bár megoldhatták volna úgy h ne kattogjon.. Már csak az a kérdés h mi okból szalajt egyesben?

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Most értem haza hát alig állok a lábamon,nagyon jó kis tali volt köszönök mindent.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Jó mulatást srácok a nagyvárosban !!!! :) Én dolgozok.... :(

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Egyes sebességben is kattog?Mert egyesben nem kattog,2-3-ban kattog.Ekkor jó.Én is azt hittem rossz eleinte,de felvilágosítottak hogy gyárilag kattogni kell,más kérdés az hogy én a sachs-ot szeretem .Szebben kattog!:)

nekem a 7sebes shimano nem kattog...
(ill. most szervizelni kéne, de amíg használtam, nem kattogott)

váltója válogatja?
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Mai CM-re jó szórakozást mindenkinek!
Lázadjatok a rendszer ellen,sörözzetek-borozzatok!:)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Jut eszembe.. Közben meg lett a bringa alapom.. Nem tudom h milyen márka lehetett de szerintem frankó.nexus 3 agyváltóval duplafalú felnikkel aránylag tipp-topp állapotban meg bótoltam egy tízesért :D :D bár a váltóban el tört egy csappantyú ami cserés volt illetve egy görgõ is szét volt hullva de megoldottam 6-700 ft ból. Már csak festés,új gumik,...nagyon sok minden és frankó is lesz. Kérdésem is lenne: Miért lehet az h a váltó akkor is adja azt a kattogó "racsnizó" hangot amikor tekerek? És minél nagyobb sebességbe váltok annál inkább hangos.. Én arra tippeltem h az a csappantyú adta a hangot ami el volt törve de nem mert most is csinálja.. Csak h teljesebben érthetõ legyek a fogas kerék felöli oldalán tört el a csappantyú. Tehát ha széthúzom a váltót anélkül h lemûteném a fogaskereket is akkor azon a darabon van 4 csappantyú 2 kicsi és 2 nagy a két nagyobbat rugóg nyomják az agy fogazatához na abból tört el az egyik. Szóval a kérdés még mindíg fenn ál h miért adja a hangot.. Bocs ha kissé hosszúra sikeredett de naon kéne valami okosság mert rettentõen idegesít.. Elõre is köszi!

Egyes sebességben is kattog?Mert egyesben nem kattog,2-3-ban kattog.Ekkor jó.Én is azt hittem rossz eleinte,de felvilágosítottak hogy gyárilag kattogni kell,más kérdés az hogy én a sachs-ot szeretem .Szebben kattog!:)

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

nincs kialakult program,tekerünk 06203549517-en hívhatsz hogy hol járunk,jártok
Zsolt

Holnap még mind a két bringán megy a munka, nekem a fabetétek kezelése és beépítése, a haverén még fényezés, amint készen vagyunk megyünk mi is ;)

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

lesz valami klikkesedés a vérmezõn? 2-en csatlakoznánk Csepelrõl ha lehet :)

nincs kialakult program,tekerünk 06203549517-en hívhatsz hogy hol járunk,jártok
Zsolt

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 040103000020 Villa cruiser springer króm 1" 200mm nyakkal, 100mm menettel

Mi a gond ennek a beszerelésével? Tapasztalat?

Semmi extra, nekem hézagolni kellet, 1cm-es hézagolót raktam be mert lusta voltam vagdalni.
Nekem kicsit úgy tûnik mintha ferde lenne, de lehet bénán húztam meg az anyát :(

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

holnap reggel 9 nyugati pu parkoló Nemtommal ott találk utána 9.32 Kareszék

lesz valami klikkesedés a vérmezõn? 2-en csatlakoznánk Csepelrõl ha lehet :)

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Ez 25.4 es, mérd meg, kíváncsi vagyok...

ÁÁÁÁ szánom bánom tudatlan agyam :(
Leborulok nagyságod elõtt, tényleg 25.4-es a nyeregcsövem.
Maradok csendbe és lapítok :)

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
holnap reggel 9 nyugati pu parkoló Nemtommal ott találk utána 9.32 Kareszék

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Jut eszembe.. Közben meg lett a bringa alapom.. Nem tudom h milyen márka lehetett de szerintem frankó.nexus 3 agyváltóval duplafalú felnikkel aránylag tipp-topp állapotban meg bótoltam egy tízesért :D :D bár a váltóban el tört egy csappantyú ami cserés volt illetve egy görgõ is szét volt hullva de megoldottam 6-700 ft ból. Már csak festés,új gumik,...nagyon sok minden és frankó is lesz. Kérdésem is lenne: Miért lehet az h a váltó akkor is adja azt a kattogó "racsnizó" hangot amikor tekerek? És minél nagyobb sebességbe váltok annál inkább hangos.. Én arra tippeltem h az a csappantyú adta a hangot ami el volt törve de nem mert most is csinálja.. Csak h teljesebben érthetõ legyek a fogas kerék felöli oldalán tört el a csappantyú. Tehát ha széthúzom a váltót anélkül h lemûteném a fogaskereket is akkor azon a darabon van 4 csappantyú 2 kicsi és 2 nagy a két nagyobbat rugóg nyomják az agy fogazatához na abból tört el az egyik. Szóval a kérdés még mindíg fenn ál h miért adja a hangot.. Bocs ha kissé hosszúra sikeredett de naon kéne valami okosság mert rettentõen idegesít.. Elõre is köszi!

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
pl az is gáz h van ugyan ez a villa olcsóbban. Bár nem sok a külömbség.. itt:Veloport - Webshop

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Csá mindenki!

Akkor mégegyszer: Május 20.-ai hétvége Balatonfenyves, cruiser tali;)

Szalad az idõ, megkérek mindenkit, aki tud jönni, jelezze, mert szállást kell intéznem, s tudnom kell a létszámot.

Nekem eddig ez a névsor van, de ha ez is változott, jelezzetek;)

Breki 4 fõ
Csabi 2 fõ
Tomasso 2 vagy 3 fõ
Monyec 4 fõ
Frenki 3 fõ

Köszi

Helló Tomi , a helyzet nállunk is változatlan ( 2 fõ, az idõpontot majd még egyeztetjük) , a mostani CM-re jó idõt,jó hangulatot, és kicsit irigykedem sajnos én nem tudtam eljutni.!!!!!
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 040103000020 Villa cruiser springer króm 1" 200mm nyakkal, 100mm menettel

Mi a gond ennek a beszerelésével? Tapasztalat?

1.) a villanyak mérete és a váz mérete nem egyezik (akkor meg se kell venni)
2.) a villanyak hosszabb, és felfelé erõsen túlnyúlik a váztól; olyankor bezony vágni, vagy hézagolni kell... de az se macera, könnyen meg lehet oldani azt is.
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Ott leszünk!

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Na ennyit tesz, ha az ember nem olvassa a fórumot rendesen. Ugyanis ez a találkozó nekem új. Az a gondom, hogy max. azon a héten tudom megmondani, hogy el tudok-e menni családostól. Legfeljebb intézünk külön szállást, ha nem gond.

Csá!

A hét elején jelezz, hányan jönnétek és a közelünkben bizti találok valami szállást ;)

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Ugyanakkora, mint a hátsó? De "fecskefarkas" vagy sima végû?

Egy kicsit rövidebb itt van felszerelve, de mint írtam pálcák nélkül adom.