Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Szia!
Nekem van egy eladó 2007-es Neadom!
Érdekel még?

Pfff. Akkor miért nem hirdeted meg a megfelelõ helyen ?
Azt meg akár linkelni is lehet... És elegánsabb is lenne.

You can never have "enough" bikes.

iamw

iamw

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Sziasztok!

Én egy Gepida Nedao Classic (2007) kerékpárt szeretnék venni. Sajnos tudom h nehézkes hozzá jutni de talán köztetek tud valaki eggyet ami eladó lenne. Sajna az enyémet a napokban pontosabban szombaton eltulajdonították a barátnõm cruiserével eggyütt.. :( Ha tudna valaki egy reális nem horrorisztikus árat mondani azt megköszönném! :)

Szia!
Nekem van egy eladó 2007-es Neadom!
Érdekel még?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Monyec és Karesz Bringa
A legjobb CM fotók

Nagyon állat a kép MONYECRÕL és a BICÓRÓL!
Ha valakinek van egy felesleges kis matricája,azt szívesen elfogadom.jelképesen 1 sört adnék érte.
Feltöltött kép

:D Ez télleg jó ;).
Sajnos a matrica eszünkbe sem jutott. :(

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Érdekelne hogy van-e a vázról valamilyen méretekkel ellátott rajz? Csinálnék egyet de nem találok róla méreteket sehol. És Nyíregyen hol találok róla alkatrész? Köszi hali.

Szerintem nem találsz sehol,mivel a merci se adja ki méreteit ez egy márka jogvédett, gondolom nem véletlen, hogy 500 euro a váz.

A számból vettétek ki a szót...
Ha kedves új kollégánk kicsit visszaolvasott volna, kellõ empátiával rájött volna erre magától is (bocs).

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Uraim!Keresek ilyen vagy hasonló bringát olcsón:Csepel bicikli eladó

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Nagyon állat a kép MONYECRÕL és a BICÓRÓL!
Ha valakinek van egy felesleges kis matricája,azt szívesen elfogadom.jelképesen 1 sört adnék érte.
Feltöltött kép

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Érdekelne hogy van-e a vázról valamilyen méretekkel ellátott rajz? Csinálnék egyet de nem találok róla méreteket sehol. És Nyíregyen hol találok róla alkatrész? Köszi hali.

Én elõvigyázatos lennék helyedben a koppintással.Más idõket élünk és máshol.Ez nem Kína!Európa,Magyarország !

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Monyec és Karesz Bringa
A legjobb CM fotók

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Csak szemrevételezés után tudod megcsínálni,nem hiszem hogy bárki hagyja is hogy méricskéld a vázát,pláne egy több mint 1000euros bringáét.Az egyedi meg attól egyedi ha már építesz,hogy a saját elképzelésed szerint valósítod meg nem?Keresd piperst neki vannak hasonló projektei.
black fly

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Szerintem nem találsz sehol,mivel a merci se adja ki méreteit ez egy márka jogvédett, gondolom nem véletlen, hogy 500 euro a váz.

feca0415

feca0415

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Feltöltött kép

Na vajon kié lehet!Csabi nem tudod?:)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Zsolt képei
https://picasaweb.go...CLzQ1YbqzsrsCA#

Szép színes kavalkád!Továbbra is az ország legszebb cruiserei,és legjobb cruiseresei!!!!!!!!Örülök hogy jól éreztétek magatokat!Remélem õsszel eljutok a CM-re!

Köszönjük a képeket!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Nyíregyháza vagy közelében van-e valakinek basman 346-sa?

Feltöltött kép

feca0415

feca0415

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Nyíregyháza vagy közelében van-e valakinek basman 346-sa?

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Na jó , nem bírom a várható rohamot, és elõre megadom magam :
TopClub

Azta... srácok... csináljunk egy ilyen fotózást... ti hozzátok a szép bringákat, meg a jó bringákat... a képeket csinálom... :D

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Na jó , nem bírom a várható rohamot, és elõre megadom magam :
TopClub
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Tomi az igaz , hogy õ lesz a díszvendég 20.-án:
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

ui.: ha szépen kértek , még 28 képem van a DÍSZ vendégrõl és a bicajáról..................................:P;), ja és Traci-nek hívják !!
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
pickup72: nem volt sérülésmentes a váz. Az üléscsõ aljánál meg volt rogyva a középcsapágy háznál. Ezért esett a döntés a módosításokra :) Színben pedig narancssárga lesz.

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Srácok, köszi a fotókat, átjött, mekkora buli volt.
Látszik hogy nagyon jól éreztétek magatokat. Kerekeztetek a tömegben is, vagy csak egyéni programok voltak? :)

A 20-i találkozóra mennék én is, ha van még hely Nemtom? Már most bejelentettem itthon:)

Várunk Imikém:D