Pfff. Akkor miért nem hirdeted meg a megfelelõ helyen ?Szia!
Nekem van egy eladó 2007-es Neadom!
Érdekel még?
Azt meg akár linkelni is lehet... És elegánsabb is lenne.
Pfff. Akkor miért nem hirdeted meg a megfelelõ helyen ?Szia!
Nekem van egy eladó 2007-es Neadom!
Érdekel még?
You can never have "enough" bikes.
Sziasztok!
Én egy Gepida Nedao Classic (2007) kerékpárt szeretnék venni. Sajnos tudom h nehézkes hozzá jutni de talán köztetek tud valaki eggyet ami eladó lenne. Sajna az enyémet a napokban pontosabban szombaton eltulajdonították a barátnõm cruiserével eggyütt..Ha tudna valaki egy reális nem horrorisztikus árat mondani azt megköszönném!
Monyec és Karesz Bringa
A legjobb CM fotók
Nagyon állat a kép MONYECRÕL és a BICÓRÓL!
Ha valakinek van egy felesleges kis matricája,azt szívesen elfogadom.jelképesen 1 sört adnék érte.
Érdekelne hogy van-e a vázról valamilyen méretekkel ellátott rajz? Csinálnék egyet de nem találok róla méreteket sehol. És Nyíregyen hol találok róla alkatrész? Köszi hali.
Szerintem nem találsz sehol,mivel a merci se adja ki méreteit ez egy márka jogvédett, gondolom nem véletlen, hogy 500 euro a váz.
Érdekelne hogy van-e a vázról valamilyen méretekkel ellátott rajz? Csinálnék egyet de nem találok róla méreteket sehol. És Nyíregyen hol találok róla alkatrész? Köszi hali.
Szerintem nem találsz sehol,mivel a merci se adja ki méreteit ez egy márka jogvédett, gondolom nem véletlen, hogy 500 euro a váz.Érdekelne hogy van-e a vázról valamilyen méretekkel ellátott rajz? Csinálnék egyet de nem találok róla méreteket sehol. És Nyíregyen hol találok róla alkatrész? Köszi hali.
Szép színes kavalkád!Továbbra is az ország legszebb cruiserei,és legjobb cruiseresei!!!!!!!!Örülök hogy jól éreztétek magatokat!Remélem õsszel eljutok a CM-re!Zsolt képei
https://picasaweb.go...CLzQ1YbqzsrsCA#
Srácok, köszi a fotókat, átjött, mekkora buli volt.
Látszik hogy nagyon jól éreztétek magatokat. Kerekeztetek a tömegben is, vagy csak egyéni programok voltak?
A 20-i találkozóra mennék én is, ha van még hely Nemtom? Már most bejelentettem itthon:)