No meg nagyon bejön a fekete-vörös fényezése.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Cube tulajdonosok ide!
Indította
rob
, 2008. december 11. 23:52
Írta 2009. október 29. - 15:42
Hali srácok, tegnap óta boldog és elégedett tulajdonosa vagyok egy Cube Appearnak.
Nézegettem egy akciós AIM-et is, de végül ezt ár érték arányban jobbnak találtam.
Írta 2009. október 29. - 15:29
na itt a "jó idõ":D, lehet dagonyázni rendesen...
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!
Írta 2009. október 18. - 18:16
Bennem van a hiba vagy a bringába, nem tudom... De már megint pesten van... 5015 kilóméter után megadta magát a kilincsmû... A garancia papírra igaz már többet nem tudnak írni... Aránylag mindig tiszta volt a gép, nagy dagonyázás csak 2 szer volt, de utána mindig le lett mosva...
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Írta 2009. október 16. - 23:27
Sziasztok!
Kinéztem egy Cube Appear bicajt.
Sajnos, a neten sehol sem találtam róla tesztet, így érdeklõdnék, hogy mi a véleményetek róla? Használt-e már valamelyikõtök ilyet? Tapasztalat? Tanács?
Bármi érdekelne.
Idõközben már végig olvastam az original CUBE topic mind a 66 oldalát, így találtam át ide. Ott senki semmit nem reagált halovány próbálkozásomra, remélem nálatok több szerencsém lesz.
Üdv
Kinéztem egy Cube Appear bicajt.
Sajnos, a neten sehol sem találtam róla tesztet, így érdeklõdnék, hogy mi a véleményetek róla? Használt-e már valamelyikõtök ilyet? Tapasztalat? Tanács?
Bármi érdekelne.
Idõközben már végig olvastam az original CUBE topic mind a 66 oldalát, így találtam át ide. Ott senki semmit nem reagált halovány próbálkozásomra, remélem nálatok több szerencsém lesz.
Üdv
Írta 2009. október 04. - 21:24
sziasztok Cube-osok!
(lehet már késõn szólok hozzá de még csak most fedeztem fel a topicot:))
ez az autós-biciklis-gyalogos dolog nagyon érdekes...
sajnos a nagyon sok autós nem az hogy nem toleráns hanem egyszerûen nem tudja normálisan a kreszt (tisztelet a kivételnek) és úgy gondolja hogy mivel õ autóval van le lehet sz*rni a biciklist még ha elsõbbsége is van...
ez szomorú...
a gyalogosokról annyit hogy ha bicikliúton kolbászol akkor én mindig ordítok egy "balról jövök"-öt...
...fõleg azt bírom amikor a 2 m széles kerékpárútra 1,5 m-es kerékpár van festve, és mintha ott sem volna...
(lehet már késõn szólok hozzá de még csak most fedeztem fel a topicot:))
ez az autós-biciklis-gyalogos dolog nagyon érdekes...
sajnos a nagyon sok autós nem az hogy nem toleráns hanem egyszerûen nem tudja normálisan a kreszt (tisztelet a kivételnek) és úgy gondolja hogy mivel õ autóval van le lehet sz*rni a biciklist még ha elsõbbsége is van...
a gyalogosokról annyit hogy ha bicikliúton kolbászol akkor én mindig ordítok egy "balról jövök"-öt...
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!
Írta 2009. október 04. - 20:57
A cube hozott egy 20:37-et az üveghután!!! Ahoz képest, hogy szerdán kaptam vissza és csak csütörtök este és pénteken tudtam edzegetni... Én elégedett vagyok, a tavalyi eredményemet 3:01-el javítottam
Írta 2009. szeptember 30. - 21:27
Ma haza került a cube!!! A kékek majdnem megvágtak 30ropira... nuku elsõ lámpa nuku hátsó és nuku mellény... Mondtam, hogy most hoztam szervízböl és hogy csak a tiszaira tartok, hogy haza tudjak menni Emõdre vonattal... Meg hogy amúgy bukó is szokott rajtam lenni, meg mikor mondta, hogy ez most akkor nagyon nem jönne jól nekem, akkor mondtam, hogy igen így hétvégén verseny elõtt nem igazán lenne nyerõ... Huh basszus végülis elengedett, de ahhh majd kiugrott a szivem, mikor szirénázva férre állított...
Írta 2009. szeptember 28. - 20:36
Ma sikerült utol érni, de igaz nem a Fickót, hanem az aszisztensnõjét... Õ adott egy másik telefonszámot, aki a garanciális szervizes dolgokat intézi, felhívtam és még le CSESZETT, hogy mi a francért hozzájuk küldtem a bringát, mikor nem is az õ hatáskörük a villa... Hát mondom ez nem igaz én utánajártam, hogy õk intézik, õk meg... Köcsögség az egész... Az ügy anyiban haladt elõre, hogy kicserélték az eltört rózsát és vagy kedden vagy szerdán megérkezik a kocka miskolcra a bombásokhoz és ott átvehetem... Most õszintén, akkor õk csak forgalamzók vagy intézik a garanciális problémákat is... Nagyon hiányzik a kockám... Többet pestre se fogom küldeni, az is bisztos... áááááááááááááááááááááááááááááá.
Írta 2009. szeptember 27. - 22:40
Az szerintetek mien, hogy múlt hét csütörtök óta nem érem el a magyar cube forgalamzót és fent van náluk a bringa...
Esetleg próbálj meg a Technika\Kerékpármárkák\Cube-ban rob-nak
egy kérdést a témában feltenni, ha olvassa, válaszolni fog.
Merthogy ugye õ ott dolgozik, hátha utána tud nézni.
Privit ne próbálj neki írni, azt úgysem lehet.
Tom
Csak simán 1x. Max 2x.
Csak simán 1x. Max 2x.
Írta 2009. szeptember 27. - 20:49
Köszi szépen!!!
Elméletileg a Velo-nál van (õk a magyar forgalmazók) 1211, Budapest, Színesfém u. 12. Teleszkóp problémával ment fel, de múlthét csütörtök óta nem vesszi fel az illetõ a telefont... Ha az enyémröl, ha a másérol hívtuk... Holnap fel fogom hívni azt az embert is, aki felvitte a bringát, hogy õ mit tud, miért nem veszik fel a telefont, ha õse veszi fel, akkor már egy kicsit nagyon idegbeteg leszek...
Elméletileg a Velo-nál van (õk a magyar forgalmazók) 1211, Budapest, Színesfém u. 12. Teleszkóp problémával ment fel, de múlthét csütörtök óta nem vesszi fel az illetõ a telefont... Ha az enyémröl, ha a másérol hívtuk... Holnap fel fogom hívni azt az embert is, aki felvitte a bringát, hogy õ mit tud, miért nem veszik fel a telefont, ha õse veszi fel, akkor már egy kicsit nagyon idegbeteg leszek...
Írta 2009. szeptember 26. - 21:09
Ha tudsz egy cimet mondani jövöhéten amikor nem melozok elszaladhatok hozzájuk rákérdezni hogy mi a pálya a géppel
CUBE... your life!!!
Írta 2009. szeptember 25. - 21:12
Az szerintetek mien, hogy múlt hét csütörtök óta nem érem el a magyar cube forgalamzót és fent van náluk a bringa... Egyszerûen nem veszik fel se az én számomrol se a másérol??? Már kezdek ideges lenni, hogy mi van a drágaságommal... Azért ez már... Se víssza nem hív se semmi... Most akkor áááááááá....
Írta 2009. szeptember 25. - 15:25
Értem, köszi.
Érdekes, mert azt hiszem h rögtön meg is oldottátok, h mire lenne itt szükség
Egyébként hozzáfûzném, hogy azért lepõdtem meg ezen ennyire, mert az ellentét nyilvánvaló, zavarjuk egymást, de nekem ez nem tûnt fel annyira. Úgy értem nagyon ritka az amikor úgy komolyan zavaró v.mi, pl egy hülye autós, vagy gyalogos. Valószínû ez azért is van, mert én nem csinálok belõle ügyet, tehát pl ha a bicójárdán megy, simán kikerülöm, és nem azt csinálom mint sokan h megpróbálnak minél közelebb menni szerencsétlenhez, had ijedjen meg
, meg Gyõrbe sztem egész jól ki van építve a rendszer. Nem igazán tûnt nekem eddig fel h nekem probléma lenne a gyalogos, vagy autós forgalom. Én jól megvagyok velük, persze vannak bolondok 
Szerintem is a megoldás a tolerancia lenne, a hozzáállás, és nem szabadna egy egész társadalmat hibáztatni pár tagja miatt, és mindet úgy kezelni, hiszen ha így teszünk, azt is kapjuk vissza. Vannak hülye bicósok is, akik állatul tekernek, körül se néznek, de vannak ilyen kocsisok is. Csakhogy a bicós többnyire csak magát veszélyezteti...
Köszi a válaszokat
Érdekes, mert azt hiszem h rögtön meg is oldottátok, h mire lenne itt szükség
Szerintem is a megoldás a tolerancia lenne, a hozzáállás, és nem szabadna egy egész társadalmat hibáztatni pár tagja miatt, és mindet úgy kezelni, hiszen ha így teszünk, azt is kapjuk vissza. Vannak hülye bicósok is, akik állatul tekernek, körül se néznek, de vannak ilyen kocsisok is. Csakhogy a bicós többnyire csak magát veszélyezteti...
Köszi a válaszokat
Írta 2009. szeptember 24. - 20:09
Sajnos semmi kerékpároskultúránk nincs
Nemhogy kerékpáros kultúránk nincs, hanem közlekedési kultúránk nincs!
Minden szemszögbõl, mint bringás, mint autós, és mint gyalogos mondom.
Tom
Csak simán 1x. Max 2x.
Csak simán 1x. Max 2x.
Írta 2009. szeptember 23. - 21:53
Kavics! Nem kell ezt túlmagyarázni, két szó elég hozzá: Tolerancia, és Kúltúra
Nálunk egyikbõl sincs sok, majd talán az unokáinknak már jut egy kicsi belõle, mert õk már a mi szemléletünk szerint fognak nevelkedni.
Persze kivétel mindig lesz, de szép lassan be fog érni. Sajnos semmi kerékpároskultúránk nincs, s mint sok minden mást is, ezt is meg kell tanulnunk.
Nálunk egyikbõl sincs sok, majd talán az unokáinknak már jut egy kicsi belõle, mert õk már a mi szemléletünk szerint fognak nevelkedni.
Persze kivétel mindig lesz, de szép lassan be fog érni. Sajnos semmi kerékpároskultúránk nincs, s mint sok minden mást is, ezt is meg kell tanulnunk.
" A Cube el van vetve! "
Írta 2009. szeptember 22. - 20:44
Sziasztok! Na lenyomtuk a 24 órást, én és a csapatom, no meg hõn szeretett Kockám!
Jól sikerült, 3-ok lettünk, a gép jól szuperált, még egy defektem sem volt.
Gratula, nektek is és a Kockának is!
mit gondoltok a biciklis-autós vagy vagy pl gyalogos viszonnyal kapcs.-ba?
mindenki utálja a másikat, és mindig a másik a hülye.
Hello kavics!
Ez így van ahogy írod. A bicklis hülye akkor, ha az úttesten megy,
ha a járdán megy, és ha a biciklisávban elvárja, hogy a gyalogos
elmenjen az útjából, akkor ott is.
A gyalogos ha a járdán megy, és útban van, ha a kerékpárúton akkor
fõleg (ezt nem is értem, a legtöbb helyen miért nem elég a 2-4 méter,
miért pont azon az 1.20on kell mennie...), ha lassan megy azért, ha
gyorsan azért.
Az autós meg azért, mert nem veszi figyelembe az úton a bringást,
letolja, ledudálja, parkol a járdára, a kerékpárútra, túl gyors, túl lassú,
stb.
Szóval tényleg mindenki hülye!
Nekem is volt már olyan esetem, hogy két fiatal anyuka az 5-6m széles
járdán, ahol volt a szélén felfestve 1.2m-en kerékpársáv, na pont annak
a kellõs közepén beszélgettek. Félig háttal álltak nekem, én egyébként
sem mentem gyorsan, de kifejezetten lelassítottam, majdcsak megálltam,
mire az egyik észrevett, próbálta félrehúzni a másik nõt, és mondta neki,
hogy "vigyázz biciklis", mire õ fenhangon közölte hogy én is halljam (mert
már mellettük voltam), hogy "Nehogymá' én menjek arrébb!".
Ennél már csak azt szeretem jobban, amikor a nemrég épített, a járdától
fûsávval leválasztott, kifejezetten kerékpársávnak épített (egyébként
jelzésekkel felfestett) részen vígan sétálgatnak 2-3an, és még fel vannak
háborodva, ha a hátsó megnyikkantásával jelzem, hogy én is itt mennék.
Egyébként rém egyszerû. Simán csak a tolerancia hiányzik az emberekbõl,
ennyi. Ha lenne, minden ilyen helyzet békésen megoldható lenne, sõtt
elkerülhetõ.
Szerintem.
Tom
Csak simán 1x. Max 2x.
Csak simán 1x. Max 2x.
Írta 2009. szeptember 22. - 19:48
Halihó!
Rég írtam, csak olvasgatom amit írtok ti, de most lenne egy kérdésem
Ti mint az ország sok részén szétszórva mit gondoltok a biciklis-autós vagy vagy pl gyalogos viszonnyal kapcs.-ba? Csak azért kérdem, mert épp most olvastam egy cikket, meg a hozzá tartozó kommenteket, és elég eltérõ dolgok hangzottak el. Nekem pl megvan a véleményem, de ahogy látom nem mindenki ért egyet, sõt. Úgy vettem észre h mindenki utálja a másikat, és mindig a másik a hülye.
Így aztán tényleg kíváncsi vagyok, én azt tom mondani h ez hogy van itt Gyõrben, valószínû h pl Budapesten egy kissé élesebb a helyzet, de érdekelne h máshol milyen.
Egyébként grat. a 3. helyhez
Rég írtam, csak olvasgatom amit írtok ti, de most lenne egy kérdésem
Ti mint az ország sok részén szétszórva mit gondoltok a biciklis-autós vagy vagy pl gyalogos viszonnyal kapcs.-ba? Csak azért kérdem, mert épp most olvastam egy cikket, meg a hozzá tartozó kommenteket, és elég eltérõ dolgok hangzottak el. Nekem pl megvan a véleményem, de ahogy látom nem mindenki ért egyet, sõt. Úgy vettem észre h mindenki utálja a másikat, és mindig a másik a hülye.
Így aztán tényleg kíváncsi vagyok, én azt tom mondani h ez hogy van itt Gyõrben, valószínû h pl Budapesten egy kissé élesebb a helyzet, de érdekelne h máshol milyen.
Egyébként grat. a 3. helyhez
Írta 2009. szeptember 19. - 20:09
Sziasztok! Na lenyomtuk a 24 órást, én és a csapatom, no meg hõn szeretett Kockám!
" A Cube el van vetve! "
Írta 2009. szeptember 06. - 22:58
Az egyiket felismertem, Stereo volt!!! Nagyon szép bike élõben!!!
Stereo...
Az bizony szép!
Akarokolyat!
Tom
Csak simán 1x. Max 2x.
Csak simán 1x. Max 2x.
Írta 2009. szeptember 06. - 21:01
Most jávor kupán láttam 3 Cubet is!!! Egy outit, meg 2 mtb-t nagyon szépek voltak!!! Az egyiket felismertem, Stereo volt!!! Nagyon szép bike élõben!!!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére