így értettem én isinkább a rugóstag felfogatási pontja. magyarul is "szemtávolság" pl.
ehhez kell ugye 1-1 darab a két oldalra.
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2011. november 16. - 19:25
Írta 2011. november 16. - 19:21
ehhez kell ugye 1-1 darab a két oldalra.
szerk. akkor jó
Írta 2011. november 16. - 19:19
Lehet hülyeség, de esztergályos nem tudja ezeket legyártani 1 Kõbányai/darab áron?
Írta 2011. november 16. - 19:14
You can order these bushings as Prod.Nr: A1028465 for € 6,90 each. You´ll need 2 pieces per eye.
Mire gondolnak per eye alatt szerintetek?Hogy oldalanként kettõ kell? És ennek darabja 6.90 vagy párja?
Írta 2011. november 16. - 18:57
Írta 2011. november 16. - 18:56
Írta 2011. november 16. - 18:30
Slavery Footprint - Made In A Free World
nekem 39 jött ki, bár sok helyen csak saccolgattam.
Írta 2011. november 16. - 17:48
Asszem a BBC csinált egy riportfilmet egy angol farmerral Kenyában. Nem kis mennyiségben termel a faszi, hordja "haza" az olcsó zöldséget, Kenyában meg éheznek. Mikor a riporter meg kérdezte, hogy nem zavarja e morálisan ez a helyzet, azt felelte: "az én munkásaim ingyen ehetnek, úgyhogy nem értem mi a probléma".... viszont az afrikai ember éhezi, mert nem termelhet magának gabonát. nincs vize. na belekezdtünk vamamibe
A lényeg a profit, meg hogy szaré-hugyé legyen minden, hogy évente vehess újat. Azt meg, hogy a világ másik felén egy 5 éves gyerek rakta össza havi 5 dolcsiért, szard le. Na jó, ha nagyon zavar, adj egy alapítványnak használt ruhákat, és nyugodtan alhatsz.
A világ 90%-ában az is luxusszámba megy, hogy kinyitod a csapot, megiszod ami kijön belõle, aztán másnap mégis felébredsz, sõt nem fosol-hánysz hetekig.
Írta 2011. november 16. - 17:25
a kutatási eredményeket meg persze hogy el kell osztani 2 vel az eddig is 1értelmû volt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. november 16. - 16:42
mekkora jó lenne, ha minden ország megtermelné azokat a dolgokat amik az éghajlatának megfelelõen teremnek, és azon élnének az emberek. ugye hogy akkoris hányan halnának éhen? csak lehet máshol, mint most.
a vízzel meg mindenhol gondok vannak, egyszerûen túl sokan vagyunk erre a bolygóra és túlságosan pazaroljuk.
(ahol anyuék laknak láttam jó megoldást, összegyûjtik lakóparkon belül az esõvizet, és azzal locsolhat mindenki a kertben. oké, az automata öntözõk nem akkora nyomással nyomják néha, mintha csapról menne, viszont ingyen van)
és akkor még egy példát ide:
környezetbarát fürdõszoba
gondolom a fürdõkád vizét is el lehetne különíteni, hogy újra lehessen használni, de ahhoz kellene egy átemelõ, ahhoz meg áram, így meg csak a gravitáció.
Írta 2011. november 16. - 16:39
virtuális termék/vizfogyasztás.
http://upload.wikime...ltagsgueter.jpg
jó példa a vizfogyasztásra az olcsó rózsa. van rózsa a nyugati boltokban, viszont az afrikai ember éhezi, mert nem termelhet magának gabonát. nincs vize. na belekezdtünk vamamibe
Írta 2011. november 16. - 16:29
szóval tiltsák is be nyugodtan
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. november 16. - 16:24
amugy 1 csésze kv elkészitéséhez 150L viz fogyik el olyan országokban, ahol úgy is kevés a viz.
es ez nem tulzas? picit sem? instant kavet iszok, 1 liter vizbol lesz 0.95 liter kave. en kerek elnezest azert a fel deciert. de ennyi erovel a tesztahoz se forrajl vizet meg a leveshez se, mert elpazarlod goz formajaban, afrikaban meg szomjanhalnak.
demagogia on.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. november 16. - 16:15
ralph:
Néha úgy érzem, mintha az egész állam egy telibevert pszichiátriai intézet lenne
de én betiltanám a maszturbálást is
nehogy már jövedéki adó nélkül élvezkedjen az állattya'
a szopatás meg azért gáz, mert ha lenyeleted, akkor fel kell tüntetned a csomagoláson, mit tartalmaz, mekkora a kiszerelés, meg engedélyezte-e vmi magyar élelmiszeripart ellenõrzõ hatósság'
..innentõl a kakipisi sexbe bele se merek gondolni, meccsoda' "papírmunka"
elnézést mindnekitõl
lájk
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2011. november 16. - 16:13
mert finom és szeressük
és -meglepõ- de egészséges
pont teknap olvastam a dokinál, hogy az "egészséges káv" tanumányt a kávé ipar fizette. egy állami tanulmány lessz majd inditva, ha lesz rá keret.
amugy 1 csésze kv elkészitéséhez 150L viz fogyik el olyan országokban, ahol úgy is kevés a viz.
szóval be kell tiltani (csak nélküle szarul indul be a nap, vagy még az sem jön ki)
Írta 2011. november 16. - 16:07
néha úgy érzem, mintha az egész állam egy telibevert pszichiátriai intézet lenne
de én betiltanám a maszturbálást is
nehogy már jövedéki adó nélkül élvezkedjen az állattya'
a szopatás meg azért gáz, mert ha lenyeleted, akkor fel kell tüntetned a csomagoláson, mit tartalmaz, mekkora a kiszerelés, meg engedélyezte-e vmi magyar élelmiszeripart ellenõrzõ hatósság'
..innentõl a kakipisi sexbe bele se merek gondolni, meccsoda' "papírmunka"
elnézést mindnekitõl
Írta 2011. november 16. - 15:24
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. november 16. - 13:36
Én jobbat mondok, minek reggel kávét inni?
.
mert finom és szeressük
és -meglepõ- de egészséges
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. november 16. - 13:09
Sose értettem, hogy mi értelme van ezeknek. Szép, meg minden, de muszáj a metrón kortyolni a reggeli kávét?
--Trifo
Én jobbat mondok, minek reggel kávét inni?
Ralph, most jöttem egy intézménybõl, látogatni voltam. Elsõ kérdés, hoztál cigit? A déligyümölcs az smafu.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. november 16. - 12:35
Sose értettem, hogy mi értelme van ezeknek. Szép, meg minden, de muszáj a metrón kortyolni a reggeli kávét?C & H Commuter Mug Primus
ezzel vagy hasonló termékkel bárkinek tapasztalat?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt