Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2011. november 12. - 14:16
pl Asszonyéknál, vannak bent állandóra 5en. ebbõl egyedül Asszony nem füstöl. a góre (mngy õ nem sokat van ott) , meg a sogornõm kijárnak az udvarra, de a 2 k...tt raktáros -kb mind 2 kb láncdohányos- 5 percenként dekkel a kezükben rohángalnak ki be, a raktárból irodába , pont basznak rá ....dlélután még beesik a kiszállító gyerek is, kb annak is az ujjaihoz van nõve a füst, véletlen le nem rakná az se.
ha meg netán lenne vmi ellenõrzés ? mire a faluszéli telephelyenm a zárt kapun (csengõ nincs) bejut akárki, rég a nyoma sincs a füstnek. az meg hogy bagószag van, nem büntethetõ, "hát temetõ mellett ilyen a levegõ, ez van".
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. november 12. - 13:48
Írta 2011. november 12. - 13:33
Ezt nem így gondolom, szerintem kõkeményen be lesz tartva, mégpedig azért, mert a szabály az szabály, a magyar ember pedig görcsösen ragaszkodik a szabályokhoz, sose kerülné meg õket..... De údyse lesz nagy változás mert nem fogja ellenõrizni senki. Max. a munkahelyi dohányzók szûnnek meg.
Na jó, az igazi magyarázat az, hogy január 1-tõl végre járhatják a helyeket az ellenõrök, lehet szedni az új adót. Sõt, 2 legyet egy csapásra: 1 milliós légyszámú cigikommandót kell felállítani, így a munkahelyteremtés és a GDP növekedés boxot is ki lehet pipálni
Közintézményekben tuti mûködni fog a dolog, akikkel én vagyok kapcsolatba (kollégiumok), már elõre fosnak, inkább megrendeltek az épület mellé egy "dohányzóhelységet", mert annyira nincs zseton, hogy a büntit kifizessék.
Írta 2011. november 12. - 13:19
gondolom, az lesz úgyis, fõleg, ha pár törvényhozónk érdekelt az ipari mértékû cigarettacsempészetben
Írta 2011. november 12. - 13:00
Írta 2011. november 12. - 12:50
Nem ilyen érdekfeszítõ történelem (nem leszólás, tényleg érdekesek), de lehet tudni valamit, hogy mennyire komoly tervezete ez a jan.1-tõl bevezetendõ dohányzási tilalom éttermekben, iskolák területén sehol stb.? Kezdem már nagyon unni, hogy hazajövök és másnap veszem észre, hogy gané cigi szagú a szobám a ruháktól, amik rajtam voltak..
Elvileg tilos lesz a dohányzás mindenhol még a munkahelyeken is ahol eddig volt dohányzó.Meg ha jól tudom akkor minden közintézmény, bolt stb.bejáratától 5 méterre. Én is utálom, hogy jövök ki a gyerekkel egy üzletbõl és a kedves alkalmazottak, vásárlók ott szívják a cigit és mikor kilépsz pont az arcodba csapódik a füst. De údyse lesz nagy változás mert nem fogja ellenõrizni senki. Max. a munkahelyi dohányzók szûnnek meg.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. november 12. - 12:38
Írta 2011. november 12. - 11:19
Írta 2011. november 11. - 20:07
Írta 2011. november 11. - 19:59
Mit operálnának? Izmot? Izületet??Most jövök az MRT vizsgálatról. (bal vál, vasárnapi esés)
Valószinü meguszom op nélkül, de majd csak hétfön nézik meg a sebészek a képeket...azok meg mészárosok :mad:
Franciaországig jutott, itt térítette Asterixéket, ráadásul az egyik itteni Andris (de Savaria) városában született. Ma van az ünnepe (mint tudja mindenki), csak F-ban az Armistice (Fegyverszünet, I. Vh vége) elnyomja (munkaszüneti nap, a Nagy Háború, Grande guerre emlékére). Az itteni történetírás szerint apja római volt, elfogadom, hun nem lehetett, Attila még akkor nem élt. A környékemen tucatnyi St Martin de ... község van, látom a Wikipédián, hogy F-ban 236. Hétfõn pl. a 700 m magasban lévõ Saint-Martin-d'Uriage-ba bicikliztem...amugy ma tanulta a kislányom a suliba, hogy st martin a mai magyarisztán területén született.
Írta 2011. november 11. - 18:49
amugy ma tanulta a kislányom a suliba, hogy st martin a mai magyarisztán területén született.
Persze hogy itt született, hiszen Márton a neve.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. november 11. - 18:46
Valószinü meguszom op nélkül, de majd csak hétfön nézik meg a sebészek a képeket...azok meg mészárosok :mad:
amugy ma tanulta a kislányom a suliba, hogy st martin a mai magyarisztán területén született.
Írta 2011. november 10. - 18:11
Napi merítés: Újabb átverés terjed a Facebookon - HVG.hu
te atya uristen mire nem kepesek az emberek
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. november 10. - 17:41
Írta 2011. november 10. - 15:12
Írta 2011. november 10. - 11:09
Megdupláztátok a beérkezõ adatok számát egy este alatt.
Írta 2011. november 10. - 10:52
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt