Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

A korábbi "cigis" témához még csak annyit,hogy a tervezet szerint a közintézmények (köztük az egészségügyi létesítmények) között kivételt fognak élvezni (élvezni?) a pszichiátriai létesítmények.
Mert ugye egy pszichiátriai ápolttól,szenvedélybetegtõl ne várja már el senki,hogy megfeleljen az (általánosan elfogadott) normáknak.
NO COMMENT!

inkább az ott dolgozóktól ne várja el senki, hogy kibírja nélküle.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
lor/tamaska: köszi, végül nem lett belõle semmi, törölte a hírdetést, miután megvettem, a paypal meg írt hogy utalják vissza a zsetont. Túl szép volt, hogy igaz legyen :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
A korábbi "cigis" témához még csak annyit,hogy a tervezet szerint a közintézmények (köztük az egészségügyi létesítmények) között kivételt fognak élvezni (élvezni?) a pszichiátriai létesítmények.
Mert ugye egy pszichiátriai ápolttól,szenvedélybetegtõl ne várja már el senki,hogy megfeleljen az (általánosan elfogadott) normáknak.
NO COMMENT!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

tulajdonképpen ki maradt a bikemagnál, akit ismernek az olvasók? mármint úgy ismernek, hogy értenek ahhoz amirõl írnak, és tudnak is cikket írni

Gondolom ez csak késõbb derül ki.

A sebesség mindent megold.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
tulajdonképpen ki maradt a bikemagnál, akit ismernek az olvasók? mármint úgy ismernek, hogy értenek ahhoz amirõl írnak, és tudnak is cikket írni

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

de gondolom Neked is feltûnt már :), hogy a szerzõ itt is (mármint a magazin fûl alatt) feltûnt pár 7e .

Persze :) , már régóta tudok róla, de csak most lett nyilvános.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
C & H Commuter Mug Primus

ezzel vagy hasonló termékkel bárkinek tapasztalat?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Bringa - Hazai hírek: Nekirontva az ismeretlen hegynek (2011. november 15.)

de gondolom Neked is feltûnt már :), hogy a szerzõ itt is (mármint a magazin fûl alatt) feltûnt pár 7e .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Bringa - Hazai hírek: Nekirontva az ismeretlen hegynek (2011. november 15.)

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Hbalage november 30-ig van munkaviszonyban a magazinnál, elköszönõst nem gyártott ugyanis nem döntötte el, hogy fog-e írni a jövõben a magazinnak. (Remélem igen.)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

meg se kellett szûnnie a nyomtatott ahhoz verziónak :D az utsó 1-2 évadot már nem is vettem.

egy mélypont után, az utolsó 4-5 szám kifejezetten jó lett

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
meg se kellett szûnnie a nyomtatott ahhoz verziónak :D az utsó 1-2 évadot már nem is vettem.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

nem csak o tavozott...

Csak nekem tûnik úgy, hogy a bikemag, mint magazin lassan eltûnik a súlyesztõben? Mióta megszûnt a nyomtatott verzió, az általános színvonal és tartalom mennyiség meredeken zuhant, de ha most még az is elmegy, akinek a cikkeirt érdemes volt rápillantani a magazin részre is........

De hogy errõl (HBalage távozása, meg még akik) egy sort sem írnak, na az szégyen :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem csak o tavozott...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
HBalage tényleg távozott a Bikemagtól??? A Specialized cikk alatt írták többen, cáfolat meg nem érkezett rá.

Ha igen, akkor még egy sort sem érdemel meg a weboldalon, vagy hogy van ez?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ebay/paypal dispute a megoldas "item not as described". nem marad a paypalon a zseton, mert amig nem kapja meg, addig ugyse kuldi el. es ha akarjja masnap le is huzhatja a szamlajara a paypalrol, te meg meg mindig csak varod a doxat.

viszont ha aztan kozlod hogy hello ez nem fajin akkor a paypal szepen visszaadja a penzt, az eladon meg behajtja ahogy tudja. de szerintem megvannak a modszereik
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha nem az jott, mint ami akkor fel kell jelenteni az ebayen
es akkor szarban lesz
csatolj melle fotot amit feltoltesz valahova mert nem rendes emailt fogsz irni ha jol emlekszem
utana pedig ha neked lesz igazad paypal tol egy visszautalast

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

én meg azon gondolkoztam, hogy vajon mi van a tubákolással. az is tilos?

Nem tudom itthon hogy lesz, de az külföldön legális maradt, ezért el is kezdett jobban terjedni.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
ebayen hogy mûködik, ha nem azt küldik ami a hírdetésben szerepel? Konkrétan óráról van szó, piaci ár 20%-a (mondjuk doboz nélkül), Kanadából jönne, ráadásul az eladónak valami 40 feedbackje van csak.
Elvileg a paypalon marad zseton, amíg nem igazolom vissza, hogy minden ok?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
én meg azon gondolkoztam, hogy vajon mi van a tubákolással. az is tilos?