Az igen:
https://www.police.h...tt-az-orgazda#5
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Üdv, Urak!
Esetleg, van-e még itt valaki Pécsről?
Meg szeretnék nézetni egy régi 26" FR bringát, ha valaki szánna rá egy negyed órát, megköszönném. A gyerek szeretné megvenni....
...
Régebben ment a lokálpatrióta csopi, pécsi szekció is, de most nem tűnik túl élettel telinek...
A reakcióidő
Szépen szétszéledt a jónép, ez igaz.
Azért az együtt nyomják szóra itt kitérhetnék, így lassan 3 év magasságából... De valóban azonos a munkahely.
Mindenki él, virul, Thez Rob együtt nyomják, Maggi Boschozik, Répási most épp Bp, Palmi Finnországban, Lcs lakásmaffiázik, Jorus alibizik meg zenél többiek passz
csak kiváncsiságból , erre is jár még aki vasárnap délután 6 óra körül anna völgy magasságbsn bikemag forum team mezben hasított szentendre felé ?...
Sziasztok!
Pinkbike apróhirdetéshez regisztrációja van valamelyikőtöknek? Ha van kapacitása segíteni, írjon rám az illető, legyen kedves.
Előre is köszönöm!
Amennyire emlékszem, csak magyar fordításban találkoztam vele, ricsireklámban, ahogy vmi váz fölé hajolva hegeszt....
Kollégák kéne kis segitség .
van az a Tom Ritchey-nek tulajdonított mondás hogy aszongya
"a kerkpár számomra a szabadság szinonímája"
no, meg lehet ezt valahol találni eredetiben ?
tudom gugli a barátom, de nekem nem sikerült.
köszi
Fiúk!
Tudna valaki Zugló vonzáskörzetében egy rendes kerékpárszervizt ajánlani?
Köszönöm, előre is!
Ezek a mai fiatalok. Már biciGlizni sem biciGliznek.
Szörnyű.
19.05-21.05: 35EZER km nyeregben
Igaz, kb. a harmada pedeleccel (LvH Bullitt)
Szörnyű.
Viszont a "hozé" lámpa azóta is tökéletesen teljesít, bár a funkciója olyan értelemben megváltozott, hogy már nem bringázáshoz használom hanem néha a telken eszegető-szaladgáló vadakat nézem vele, néha pedig autószerelésnél vetem be
Mutassam ?
Szörnyű.
fuck me, i'm famous!
Szörnyű.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
jaja még Svájcban rontom a Gdp-t, fura nép de elvagyok
Örülök, hogy mindenki megtalálta a helyét
fuck me, i'm famous!
na király. Te Sala meg ha jól sejtem változatlanul Svájcba vagy, ugye?
Lor-éknál is meg nálunk is gyerkőc van már. Én sajna már csak nagyon nagyon ritkán ülök bringára, nem is követem a technikai újdonságokat... az egykori edzős bringám a V-fékjeivel már lassan múzeumba való.
Mindenki él, virul, Thez Rob együtt nyomják, Maggi Boschozik, Répási most épp Bp, Palmi Finnországban, Lcs lakásmaffiázik, Jorus alibizik meg zenél többiek passz
fuck me, i'm famous!