Még szép hogy tekernünk kell. már edzem magam hozzátok április ota kb 2500 tekertem és 30kg fogytam tõle ugyhogy franko lesz minden. ja meg bicót is cseréltemMajd kiderül.
amugy tudod, hogy nekünk még tekerni kell
laza aszfaltozás a rajnavölgyben lehet még az idén válalható, jövö héten doki mond valami okosat remélem.
amugy nyáron találtam jó útvonalat Offenburg és Rastatt között aszfalton, majd fel pfalzig.
Baden töl át kell menni a francia oldalra...
Olyan duna melleti atmoszféra, de közben a fekete erdö lábában tekersz.
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2011. november 23. - 20:51

Írta 2011. november 22. - 23:47

Az én fõnõkõm is ezzel fenyeget fojamatosan ha õszetöröm magam kirak. ugyhogy be kell adagolni valami jó kis dumát.
Majd kiderül.
amugy tudod, hogy nekünk még tekerni kell

laza aszfaltozás a rajnavölgyben lehet még az idén válalható, jövö héten doki mond valami okosat remélem.
amugy nyáron találtam jó útvonalat Offenburg és Rastatt között aszfalton, majd fel pfalzig.
Baden töl át kell menni a francia oldalra...
Olyan duna melleti atmoszféra, de közben a fekete erdö lábában tekersz.
Írta 2011. november 22. - 23:10

be akartam kommentelni a nyomorékoknak amikor olvastam, de nem publik a felület
mondjuk az ilyenek jók arra, hogy kiszûrd az életképteleneket, így egyre kevesebb van a falamon.
csicskamajom húzzá aludni kutyákkal nem beszélek (késõbb volt még egy életednincs! komment is).

szerk: Haver kicsit átírva tette most közzé a kommentem elejét:
Milyen egyszerû lett manapság a költözés egy egyszerû képletet használva szép helyekre juthatunk el:
"Elköltözöm X országba Y hónapra" szülinapod dátuma alapján: X = minden hónaphoz van egy ország Y=hanyadik napon születtél a hónapban.
És mind ez még mellrák ellenes is.
Írta 2011. november 22. - 23:06

mondjuk az ilyenek jók arra, hogy kiszûrd az életképteleneket, így egyre kevesebb van a falamon.
Írta 2011. november 22. - 22:57

Facebookon ismét felütötte a fejét egy fasszág, miszerint egy "mellrákelleneskampány" keretében megy a levél a lányok között, amiben le van írva hogy írják ki facebookra azt hogy "Elköltözöm X országba Y hónapra" szülinapod dátuma alapján: X = minden hónaphoz van egy ország Y=hanyadik napon születtél a hónapban. JA és persze "pasiknak egy szót se, titok!". És ez mellrákellenes. Érted.
Szóval, velem van a baj? (Andrásnak hívnak.)
http://imagerz.com/Q...UtvAwMGBwkfGQVQ
http://imagerz.com/Q...UtvAwMGBwkfGAVQ
http://imagerz.com/Q...UtvAwMGBwkfQAVQ
http://imagerz.com/Q...UtvAwMGBwkfQwVQ
A neveket azért nem takartam ki mert lusta voltam amíg nem lett törölve, olyan is láthatta aki nem az ismerõse.
Sok kérdést felvet, például hogy kerül az adóm 1%-a valakihez azzal hogy megveszek egy joghurtot, de ez a legkevesebb...
Na, otthon õk járnak egyetemre államilag finanszírozottan amíg pl én itt takarítok, koszos tányérokat hordok és részeg idiótáktól veszem el a piákat egy kordon mellett

Ugyanakkor az utolsó komment egy körülbelül 10perces sírva-könnyezve röhögést eredményezett, mert eszembe jutott az ARGO idevágó jelenete

http://www.youtube.com/watch?v=6XtlPwLB6h0Maga nagyon értelmes fiatalember,már az elején láttam!
Írta 2011. november 22. - 22:47

Írta 2011. november 22. - 22:38

de az hivatalos, hogy felhivnak az irodába és megkérdezik, hogyan is képzelem el a jövöben a közös melót.
ök ezt tanulták, bevetik, nyomkodnag. (nagy cég, nálunk van a global személyi kezelés)
Voltam a balesetem után egy ilyenen, ott feláltam és kimentem. az 9 éve volt.
De most lehet újra be kell majd menni, kicsit és egy fél hivatalos "a kádban kicsúsztam" vagy a "lépcsön leestem" verzió emészthetöbb számukra mint a montis vágódás.
Írta 2011. november 22. - 22:22

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. november 22. - 22:13

egy céges haver hivott, hogy feltünöen sokan kérdik a cégnél, hogy miért vagyok beteg pontosan.
Valósznü be kell majd mennem egy picit magyarázkodnom, mert mindenki a bringázásra tippel.
Hozzá teszem, hogy 2002-ben fél évig beteg voltam egy komoly motorbaleset után (újraélesztés, kóma, gerinctörés tolókocsi, járni tanulás...)
Most tudom, hogy jogilag nincs nagy esélyük emiatt kirakni, de lehet jó volna nem emlegetni a bringázást.
Most az más tészta, ha egy focis szallagot szakit a lábába, ö hös és 4 hónapig is beteg lehet.
vamai ötlet esetleg? amugy göthös betegszabin az elmult 13 éven talán egyszer voltam.
Írta 2011. november 19. - 11:52

Pl. a PZC 0808 ,ha a persely lyukátmérõje 12,7 a hossza szintén 12,7.
bocs PCZ 0808
Írta 2011. november 19. - 02:13

Ki tudna nekem segíteni angolra fordításban? Megrendeltem pár db rugóstag távtartót,de jobban megvizsgálva a tagot rájöttem,h nem a távtartók koptak el,hanem a rugóstag fejében a teflon(?) réteg. Így visszamondanám a rendelést,mert nem oldja meg a kotyogást,de érdekelne,h tudnak-e javasolni valamit.
Elõre is ezer köszönet.
Jöhet privátban a magyar szöveg, s lefordítom szombat reggel angolra, ha így megfelel.
Írta 2011. november 18. - 21:55

Elõre is ezer köszönet.
Írta 2011. november 18. - 03:39

Parasztromantika - Tibor, a tudodmelyikúgyhogy beja a hétvégén már megint ott állt a pultnál, de most annyira nem érezte jól magát, mert a fûzõje gecire szorította a lépét.
Írta 2011. november 17. - 21:27

Nálam az ajánlottnál jobban rá van nyomva (mert túl erõs vagyokneki kell nyomni azt az alumínium hengert, ami a görgõn van!
én még idén nem görgõztem

Én már kétszer a héten, de csak azért, mert olyan feladataim vannak, amit csak görgõn lehet elvégezni.
PVC padló nálam a megoldás.Dehogy...
Hidd el, én nem vagyok nagy bicikli-zsonglõr, de ha már egyszer becsatoltál és elindultál, csak mész mint a meszesAz elindulásban valóban van kihívás, hogy ne nyomd le a bringát, de ha megkérsz valakit, h addig álljon melléd, akkor semmi gond.
Én végül feladtam a görgõzést, két okból, nem találtam annyi jó filmet, amit még nem láttam, mint amennyit eredetileg görgõzni akartam, másrészt mert izzadós típus vagyok, és meguntam, hogy görgõzés elõtt egy heti napilap-mennyiséget kellett leraknom az izzadtság felfogására
valaki bringás srác mesélte vagy valahol olvastam, hogy õ simán görgõzik 3-4 órákat a pincében egy poszter elõtt. azt mondta, hogy második telet nyomta végig, de nem para. amikor 4-5 órát megy, akkor már visz rádiót
Biztos valami tipikus üresfejû igazi bringás lehet.

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. november 17. - 21:21

Írta 2011. november 17. - 19:27

valaki bringás srác mesélte vagy valahol olvastam, hogy õ simán görgõzik 3-4 órákat a pincében egy poszter elõtt. azt mondta, hogy második telet nyomta végig, de nem para. amikor 4-5 órát megy, akkor már visz rádiótDehogy...
Hidd el, én nem vagyok nagy bicikli-zsonglõr, de ha már egyszer becsatoltál és elindultál, csak mész mint a meszesAz elindulásban valóban van kihívás, hogy ne nyomd le a bringát, de ha megkérsz valakit, h addig álljon melléd, akkor semmi gond.
Én végül feladtam a görgõzést, két okból, nem találtam annyi jó filmet, amit még nem láttam, mint amennyit eredetileg görgõzni akartam, másrészt mert izzadós típus vagyok, és meguntam, hogy görgõzés elõtt egy heti napilap-mennyiséget kellett leraknom az izzadtság felfogására

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. november 17. - 19:20

a folyosón pont olyan közel van a két fal, hogy talán ki tudnám magam támasztani VAGY hatalmasat esnék róla és kitörném a nyakam..
Dehogy...
Hidd el, én nem vagyok nagy bicikli-zsonglõr, de ha már egyszer becsatoltál és elindultál, csak mész mint a meszes

Írta 2011. november 17. - 18:31

neki kell nyomni azt az alumínium hengert, ami a görgõn van!Nálad kopik a gumi a görgõn? Nálam egyáltalán nem.

én még idén nem görgõztem

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. november 17. - 17:04

Ha mondasz pontos méreteket, legyártatom neked. Itt van a VEMU a melóhelytõl nem messze. Én épp most csináltattam a Specibe, 1000 azaz egyezer forint volt a négy darab összesen.Köszi a választ.
De elképzelhetõ,h letudja,csak nincs esztergályos ismerõsöm. Ez valóban elég pofátlan ár.
Méretezett rajz alapján bármit megcsinálnak.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. november 16. - 22:55

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!