Nha azért!
Amúgy a méhkímélésnek az leginkább a lényege, hogy napnyugta után kell permetezni
Egyébként is tanácsos napnyugta után permetezni, mert akkor leül egy kicsit a szél

Nha azért!
Amúgy a méhkímélésnek az leginkább a lényege, hogy napnyugta után kell permetezni
komolyan ennyi vegyszert eszünk?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Tavaly 18x permetezte Szabolcsban a kolléga az almását, a 40 elég durva szám már. Tíznaponta én is meghúzom méhkímélõ stb szerekkel.
A BASF jó szereket fejleszt, talán a Bayer és A Syngenta az, ami gyümölcsben jókat tud gyártani. Meg persze mi .
Tavaly 18x permetezte Szabolcsban a kolléga az almását, a 40 elég durva szám már. Tíznaponta én is meghúzom méhkímélõ stb szerekkel.permetezésröl jut eszembe. Szüleim termelnek almát, barackot 3 hektáron.
a gyümölcsös mérnöki kezelés alatt van (méröállomások felálitva a határban, stb).
A gyümölcs jó néz ki és a kivitel (tömeg) is o.k.
Ami engem sokkol, az az évi 40 x + permetezés az almára. Természetesen hibátlan termék kell a piacon és ez a lényeg.
Ez normális igy? A fák a Duna ex homokos medrében vannak, jóféle a gyümölcsfáknak.
Ja és nem EU tagország (szóval maradék BASF anyag)
Sokan ezt felejtik el, az évi rézterhelést...jaja
szõlõben is brutál gondok vannak fejben bio dolgokat illetõn
azért néznék egy réztartalmat néha néha szüretkor
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
NE ÍGY! NE ÍGY!
elkeydeni nehéz aztán nem sok idõ . csak kell kút (vagy patak
) ahonnan tudsz locsolni, mert sok locsolás, drága.
NE ÍGY! NE ÍGY!
mennyi nyug van ezekkel a zodsegekkel?
hetvegi telekre ha nem kedvencem a baszkodas vallalhato?
vagy annal gyakoribb melot igenyelnek?
mennyi nyug van ezekkel a zodsegekkel?
hetvegi telekre ha nem kedvencem a baszkodas vallalhato?
vagy annal gyakoribb melot igenyelnek?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Mi a rák az a petrus?
Jófajta bor terem nálatok?
Jó mondjuk ez a bio mánia is akkora egy orbitális faszság.
Régen a bio terméket falun a kertben szedték le a (de még én is, ahogy nõttem fel). De még akkor sem történt semmi, ha a gyümölcsösön idény elõtt pár héttel átmentek 1-2x rézgáliccal mondjuk, vagy levéltetû irtóval, meg hasonlókkal. Vagy az elõtt asszem apa valami olyat mondott, hogy csalánt fõztek/áztattak ki (nem emlékszem már) és azzal permeteztek.
Mondjuk akkor is az a legszebb, hogy egyesek kertes ház egész területét bevetik fûmaggal, meg sövények, bokrokkal. Aztán veszik a bio terméket olyan felárakkal, hogy az már nevetséges, ahelyett, hogy venne egy almafát mondjuk, meg pár paradicsom/paprika palántát és a fûbõl felásna egy 3x2-es kis területet mondjuk, de még akkora se kell. >.<