ebbõl a szempontból akkor tök jó hogy tarra vágják az erdõket -ja bocs megújítják- mert -pláne mióta a "zöld" erõmûveknek is nõtt a faigénye- jó nagy bevételük van az erdészeteknek. és az tök jó üzlet.
family guyban is sokszor jobb szerintem a magyar szinkron,de elég sok olyan poén van,ami csak a saját nyelvén jó.de szerintem ez mindenhol így van,magyar aggyal jó hogy a magyar szinkron jobb:)
ez mivel rosszabb a vadnak, mint a telepeken nevelt, egész életükben bezárva tartott "haszon"állatok sorsa?
azért szaporodnak "túl" (ez is egy idióta kifejezés) mert télen hordják ki nekik a szénát meg a kukoricát. Nyáron meg mennek gyilkolni, mer' sok a vad. Nem olyan bonyolult ezt átlátni...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
NE ÍGY! NE ÍGY!
te amugy értesz hozzá?te talán egy vadászmester vagy?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
És nincs apelláta!!! Mondta ma nekem egy 3 és fél éves rokon kislány, amikor be akartam fejezni a spáros dzsungel mánia matrica ragaszgatást
Az ember egy kicseszett undorító állat. Nézd meg a törvényeket. Csak az emberi életet védik. Ez azt hiszem mindent elárul. Akkor lesz itt szép világ, ha ez megváltozik.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers