Dormi: nekem nincs közöm a kardos mókához, én piros pólóban strihelek
Höhö, pedig megnéztem volna, hogy bringán, páncélban, dárdával, mentek egymásnak.

Dormi: nekem nincs közöm a kardos mókához, én piros pólóban strihelek
Angol yahoo-d van? Nekem nemet, ott nem ker erte. Meg lehet, hogy amiatt, hogy en a regi feluletet hasznalom. A POP-ot is csak ott lehetett beallitani, az uj Beta verzioban valami miatt nem akartam. Lehet, hogy emiatt a 20 dollar miatt.
Tovabbitani tudod a leveleid Gmail-re, de a valasz szerintem a Gmail cimrol megy majd a Gmail szerveren keresztul. Probalni meg nem probaltam.
Atiranyitani meg valahol itt keresd: Options -> Mail options -> POP + Forwarding
En egy regebbi feluletet hasznalok.
Mas megoldas lehet meg egy levelezo program, ott egy helyen latod mind, de az csak a sajat gepeden van...
Balatonakali és Balatonfüred között 150-210 közötti méretek vannak (sok helyen csak elméletileg, a növényzet oldalanként akár 40-50 centire is visszafoglalta már a területét), de Tihanyban a napokban készült el egy új, az már 270. Csak a ténylegesen kerékpárútnak épült részeket mértem, ahol meglévõ utat, parti sétányt stb. nevetztek ki annak, az természetesen szélesebb (bár elõfordul az is, hogy keskenyebb, így emlékezetbõl pl. Révfülöpön).
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
akkor nézd meg légyszi azt a részt ami a legkeskenyebb arra "feléd", azzal számolunk majd...valahogy meg megháláljuk majd:)
Wowww, IE7-tel végre mûködik a nagyító üzemmód nálam is! Azt hittem a Picasán belül állítottam el valamit, azért nem mûködik a nagyítás. Köszönöm a tippet!Ronin: IE9-cel is mûködik a nagyítás rendesen, ahogy Operával is. Ha FF-szal próbálod, lehet, hogy tiltva van a script-ek futtatása, bár ennek ellentmond, hogy csak a saját albumodban jelentkezik a probléma...
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"