Amúgy meg zeezo, annyi vagy, amennyinek érzed magad.. Én jelenleg 2 éves vagyok..

Amúgy kik lesznek júli 2.-án Balatoni versenyen ott közûletek?

Blog On
5-ös szigorlat, jövõ héten újabb szigorlat, és frusztrált vagyok amiatt, mert lassan már mindenki befejezi, nekem meg még hetek, de legalább 35 fok van a lakásban is, nemcsak Balaton parton.
Blog Off
Semmi anyázás nem volt benne. Csak tényleg fura a 'fenenagy rejtõzködõsdi'.Ezt most megint nem tudom eldönteni, hogy burkolt kurvaanyám volt-e, de most már tényleg ne velem foglalkozzunk.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nem tudom miért hiányoljátok ennyire Bloke-t, nekem pl. egyáltalán nem hiányzik, tök jól elvagyok nélküle, igaz más nélkül is. Mondjuk tényleg fura, hogy ennyire rejtõzködõben nyomja. Mondjuk lehet paranoiás kicsit. Hozzáfûzném, attól még, hogy valaki nem paranoiás nem biztos, hogy nem üldözik.
Blog On
5-ös szigorlat, jövõ héten újabb szigorlat, és frusztrált vagyok amiatt, mert lassan már mindenki befejezi, nekem meg még hetek, de legalább 35 fok van a lakásban is, nemcsak Balaton parton.
Blog Off
Angol kozepszint 92%, jihaa; (na meg kituno bizonyitvany(10.o.))
augusztusban meg irany Boulder, Colorado![]()
Blog off
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nem valós személy, már írta többször.és itthon mit csinálsz?
meg amúgy Téged látott már valaki élõben innen a fórumról?
A sebesség mindent megold.
és itthon mit csinálsz?
meg amúgy Téged látott már valaki élõben innen a fórumról?
és itthon mit csinálsz?andris
Már nem, és remélem nem is lesz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Akkor megtalált? Szállást én is szivesen adtam volna neki, de végül pont akkorra kellett, amikor nem tudok. Nõre amúgy nem annyira van szükségem, van abból otthon épp elégTrifo ezt hogy dobta a gép hogy pont az én nyakamba sózz egy amerikai csajt?
![]()
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"