Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ráérõseknek:)

Be tudod keríteni a macskát? - Interaktív játék - Kreatív mûvészet

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

annyit hallottam egyser csak az angol tanár feleemeli a hangját és ezt mondja: ....konyec....na jó bence három féle nyelven mondtam el neked hogy vége... A vizsgádnak és te még mindig itt ülsz a helyett hogy már a következõ tételt húznád...

Idióta :D

blogon: azon aggódtam hogy mekkora szar lett az emeltangol szóbelim, erre ma elmondta az emelt szintû eredményeket a vizsgabiztos...90%.
És holnap 9:00-ig egy újabb koffeinmaraton :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
o tanulas jo dolog
holnap holnaputan irasbeli teszt, delelottonkent
buntetos teszt mer azt szeressuk
hetfo kedd szobeli

jaj de vidamak vagyunk.

miert vallaltok tesi erettsegit?
beszamitjak valahova? tf vagy ilyesmi?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
blog on
Hát, nem fogom egykönnyen elfelejteni az érettségit. Tegnap lementek a szóbelik, mára már csak a tesi gyakorlat része volt. (én választottam 5.-nek) Ilyen sorrendben jönnek a dolgok(nekem): 48 ütemû gyakorlat, gyûrû, talajtorna, szekrényugrás, labdajáték, kötélmászás, úszás, súlylökés, 60m-es futás, távolugrás. Szekrényugrást elcsesztem, illetve a bénaságom mellé az is bejátszott szerintem, hogy túl puha volt a szõnyeg(egy másik, nálam sokkal ügyesebb gyereknek is kiment a bokája, pedig eddig hiba nélkül csináltuk meg mindig, de máshol). Lényeg a lényeg, rosszul érkeztem, a térdem befordult valahogy egy olyan hang kíséretében, amit nem akarok még1x hallani. Így futás, ugrás, meg még pár dolog így 0 pontos lett, de amit tudtam utána még megcsináltam (súlylökés, úszás, meg büntetõdobás). Irány a kórház, lecsapoltak 30ml löttyöt a térdembõl, most jegelem, hétfõn megyünk vissza. Ha addig javul (ne adj Isten elmúlna), akkor elfelejthetem, ha nem akkor szívás, be kell feküdnöm, és csinálnak valamit a térdemmel, de már nem emlékszem a nevére, hogy mit. Elvileg jövõ héten érkezik a bringám, kicsivel több, mint két hét múlva meg Megavalanche. Nem így terveztem :(
blog off

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Én max ha otthon vagyok, apával beszélgetés közben 1 kávé, azt annyi...

Más:

Tanulság: ha beteg vagy, lázas vagy, a fejed úgy fáj, hogy le akarod vágni, másnap pedig szigorlatoznál, hagyd a picsába és halaszd el, mert jól nem fog sikerülni.

Meglett, de kettes, amúgy meg ment volna minimum 4-esre is, ha nem ilyen állapotomban ér.
Ott virágozz, ahova elültettek!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Amúgy a tömény kávé lófasz. Ha azt iszol, akkor le kell nyomni rá 1 liter vizet is. Akkor könnyebben szívódik fel, meg több is. Hosszú kávénak lehet, hogy mosogatólé íze van, de hatásosabb.

Nem iszom semmilyen tejeskávénál töményebb formában kávét...És azóta is ébren vagyok, najó, 1 órát aludtam az este...holnap reggelre osztottak be.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Amúgy a tömény kávé lófasz. Ha azt iszol, akkor le kell nyomni rá 1 liter vizet is. Akkor könnyebben szívódik fel, meg több is. Hosszú kávénak lehet, hogy mosogatólé íze van, de hatásosabb.
Ott virágozz, ahova elültettek!

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Muhahaha, megvettem a VOLT bérletet, ráadásul üdülési csekkért :) Dub Fx, Sum 41, Soeri & Poolek, Belga, Pendulum...nem, a 2 emós banda nem érdekel :)

....azért megint kitett magáért a sziget szervezés a trendi elõadókat illetõen. egyedül dj jeszenszky menti meg a voltot, a szigetet meg gaslamp killer :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Én is akkortájt regeltem és kezdtem járni fórumon szervezõdõ túrákra. De akikkel akkor sokat bringáztunk együtt, azok már nem nagyon fórumoznak, és sokuk nem is nagyon bringázik.
...nem is beszélve arról, aki már nincs közöttünk.

--Trifo

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, pl. Tammal elõbb találkoztunk személyesen, minthogy Thez regelt a fórumra, pedig õ sem mai csirek. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Nekem meg az a gyanús, hogy Andrison kívül nem láttam még senkit, nem beszéltem élõben senkivel.

Nem vagy ezzel egyedül, csak én még õt se. Na jó két nem túl aktív fórumtagot ismerek személyesen.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Gyóóóóóvan, vágj csak fel az élettapasztalatoddal :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg csupa olyanokat sorolnek fel akikrol itt a tobbseg meg nem is hallott... :P old school.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
PBG
hozol be nekem Powertap-et meg Powercranks-et? :)

Nekem meg az a gyanús, hogy Andrison kívül nem láttam még senkit, nem beszéltem élõben senkivel. Nah jó Rob-tól van a vázam, de az postán jött. Szerintem ez valami fake mátrix és a c vitaminos tablettát vettem be a piros helyett.

akkor mi már tudjuk igazolni egymás valódiságát :D

én sokakkal, de nem kezdem el sorolni, mert úgyis kihagyok valaki(ke)t...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tanuláshoz erõs zöld tea.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

nem lesz fospisa? mérgesmacska?
én teával értem el csodákat.

Miért lenne? Tömény kávét nem iszok, ez kb 2dl kv és 8dl tej keveréke, ez az az arány amit már elviselek....soksok cukorral :D

Csak ilyen relaxálós nyugtatóteát találtam itthon, meg vízhajtót. Hát az elmúlt napok-hetek után minden kell csak dehidratáció nem. :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

8óra.
soksok tétel
liter tejeskávé

Haccóljon!

nem lesz fospisa? mérgesmacska?
én teával értem el csodákat.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
8óra.
soksok tétel
liter tejeskávé

Haccóljon!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Mostantól nincs olyan hogy "USA ONLY", megnyílik a világ :D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Lesz emelt. :)
hat, ha nekem nem szarmazik semmi hatranyom abbol, ha giftkent adom fel, johet!:)