Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2011. június 16. - 19:20

Írta 2011. június 16. - 18:48

annyit hallottam egyser csak az angol tanár feleemeli a hangját és ezt mondja: ....konyec....na jó bence három féle nyelven mondtam el neked hogy vége... A vizsgádnak és te még mindig itt ülsz a helyett hogy már a következõ tételt húznád...
Idióta

blogon: azon aggódtam hogy mekkora szar lett az emeltangol szóbelim, erre ma elmondta az emelt szintû eredményeket a vizsgabiztos...90%.
És holnap 9:00-ig egy újabb koffeinmaraton

Írta 2011. június 16. - 16:16

holnap holnaputan irasbeli teszt, delelottonkent
buntetos teszt mer azt szeressuk
hetfo kedd szobeli
jaj de vidamak vagyunk.
miert vallaltok tesi erettsegit?
beszamitjak valahova? tf vagy ilyesmi?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. június 16. - 15:08

Hát, nem fogom egykönnyen elfelejteni az érettségit. Tegnap lementek a szóbelik, mára már csak a tesi gyakorlat része volt. (én választottam 5.-nek) Ilyen sorrendben jönnek a dolgok(nekem): 48 ütemû gyakorlat, gyûrû, talajtorna, szekrényugrás, labdajáték, kötélmászás, úszás, súlylökés, 60m-es futás, távolugrás. Szekrényugrást elcsesztem, illetve a bénaságom mellé az is bejátszott szerintem, hogy túl puha volt a szõnyeg(egy másik, nálam sokkal ügyesebb gyereknek is kiment a bokája, pedig eddig hiba nélkül csináltuk meg mindig, de máshol). Lényeg a lényeg, rosszul érkeztem, a térdem befordult valahogy egy olyan hang kíséretében, amit nem akarok még1x hallani. Így futás, ugrás, meg még pár dolog így 0 pontos lett, de amit tudtam utána még megcsináltam (súlylökés, úszás, meg büntetõdobás). Irány a kórház, lecsapoltak 30ml löttyöt a térdembõl, most jegelem, hétfõn megyünk vissza. Ha addig javul (ne adj Isten elmúlna), akkor elfelejthetem, ha nem akkor szívás, be kell feküdnöm, és csinálnak valamit a térdemmel, de már nem emlékszem a nevére, hogy mit. Elvileg jövõ héten érkezik a bringám, kicsivel több, mint két hét múlva meg Megavalanche. Nem így terveztem

blog off
Írta 2011. június 16. - 14:46

Más:
Tanulság: ha beteg vagy, lázas vagy, a fejed úgy fáj, hogy le akarod vágni, másnap pedig szigorlatoznál, hagyd a picsába és halaszd el, mert jól nem fog sikerülni.
Meglett, de kettes, amúgy meg ment volna minimum 4-esre is, ha nem ilyen állapotomban ér.
Írta 2011. június 16. - 14:37

Amúgy a tömény kávé lófasz. Ha azt iszol, akkor le kell nyomni rá 1 liter vizet is. Akkor könnyebben szívódik fel, meg több is. Hosszú kávénak lehet, hogy mosogatólé íze van, de hatásosabb.
Nem iszom semmilyen tejeskávénál töményebb formában kávét...És azóta is ébren vagyok, najó, 1 órát aludtam az este...holnap reggelre osztottak be.
Írta 2011. június 16. - 14:33

Írta 2011. június 16. - 13:49

Muhahaha, megvettem a VOLT bérletet, ráadásul üdülési csekkért
Dub Fx, Sum 41, Soeri & Poolek, Belga, Pendulum...nem, a 2 emós banda nem érdekel
....azért megint kitett magáért a sziget szervezés a trendi elõadókat illetõen. egyedül dj jeszenszky menti meg a voltot, a szigetet meg gaslamp killer

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2011. június 16. - 13:46

...nem is beszélve arról, aki már nincs közöttünk.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. június 16. - 13:14

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2011. június 16. - 12:33

Nekem meg az a gyanús, hogy Andrison kívül nem láttam még senkit, nem beszéltem élõben senkivel.
Nem vagy ezzel egyedül, csak én még õt se. Na jó két nem túl aktív fórumtagot ismerek személyesen.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. június 16. - 10:25

Írta 2011. június 16. - 10:01

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. június 16. - 08:18

hozol be nekem Powertap-et meg Powercranks-et?

akkor mi már tudjuk igazolni egymás valódiságátNekem meg az a gyanús, hogy Andrison kívül nem láttam még senkit, nem beszéltem élõben senkivel. Nah jó Rob-tól van a vázam, de az postán jött. Szerintem ez valami fake mátrix és a c vitaminos tablettát vettem be a piros helyett.

én sokakkal, de nem kezdem el sorolni, mert úgyis kihagyok valaki(ke)t...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. június 16. - 06:41

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. június 16. - 00:12

nem lesz fospisa? mérgesmacska?
én teával értem el csodákat.
Miért lenne? Tömény kávét nem iszok, ez kb 2dl kv és 8dl tej keveréke, ez az az arány amit már elviselek....soksok cukorral

Csak ilyen relaxálós nyugtatóteát találtam itthon, meg vízhajtót. Hát az elmúlt napok-hetek után minden kell csak dehidratáció nem.

Írta 2011. június 15. - 23:48

nem lesz fospisa? mérgesmacska?8óra.
soksok tétel
liter tejeskávé
Haccóljon!
én teával értem el csodákat.
Írta 2011. június 15. - 23:34

Írta 2011. június 15. - 22:07

Írta 2011. június 15. - 21:53

hat, ha nekem nem szarmazik semmi hatranyom abbol, ha giftkent adom fel, johet!