100 szüzet Tamáskának:)
???

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ki segítene nekem táskát dizájnolni? (Bagaboo vektoros alap, Photoshopban)
Az elgondolás már megvan, csak "papírra" kellene vetni. (szerintem nem egy bonyolult dolog, de én nem értek hozzá)
Elõre is köszi!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Zoli, belõled nem nézném ki, hogy ilyen verekedõs vagy.Minket meg Ráckevén talált meg ma egy félrészeg f@szkalap. Leültünk a parton egy padra frissíteni és a jóval utánunk érkezõ mókust udvariasan megkértem, hogy menjen arrébb káromkodni, nem kíváncsi rá senki (valakinek nagyon szidta az anyját ). Még neki állt feljebb, és egyre agresszívabban, fenyegetõbben magyarázta, hogy menjünk mi, ha nem tetszik valami, õ ott káromkodik ahol akar. Kezdett felcsillanni a szemem és elkezdtem gondolkozni, hogy a következõ pár mondata után fej vagy gyomor, de a Zasszony is észrevette és megkért, hogy menjünk el, hagyjam. Tehát a mai testgyakorlás csak kerékpározásból állt. Lehet jobb is így.
A sebesség mindent megold.
Ezen milyen jót nevettem volna.
Egyébként szerintem megbüntették a rendõrök a prizma miatt, azért volt ennyire kiborulva vagy szimplán csak egy hülye p.csa. Mondjuk szerintem én felraktam volna neki a prizmát, mint vásárló.
Remélem veled is ez alapján fognak viselkedni az autósok, akár autóval, akár bicajjal vagy!
Bármiféle rosszindulat nélkül.
Ugye? Komolyan, van ennek értelme? Ekkora problémák az életben. És az ember nem teszi túl magát rajta, inkább a fejébe veszi ezt a hülyeséget.
Ezt okozza az autóban ülés? Engem még nem kapott el ez szerencsére. (És nem is fog)
Ezen milyen jót nevettem volna.Ha már problémák... Szerintem valami nyári õrület van a napokban. Pénteken beugrottam az egyik helyi bringásboltba stucnit és adaptert venni. Eléggé kígyózó sor volt, 2 bringát adtak át, mindenki türelmesen várt, kivéve egy asszonyt, aki miután vett egy küllõprizmát, kérte, hogy szereljék fel.
Az eladó mondta, hogy elnézést, de nem tud segíteni, mert egyrészt baromi hosszú sor van, ki kellene minket szolgálni, másrészt ki van írva, hogy szerelést nem vállalnak. Erre a nõ elkezdett szentségelni, minden férfit a pokolba kívánt, majd mondta, hogy mekkora egy udvariatlan f*sz vagyok, hogy ahelyett, hogy itt vásárolnék, takarodjak inkább a francba, hogy fel tudják rakni a prizmáját (teljesen logikus). Igazándiból már ezt sem igazán tudtam feldolgozni pár másodperc alatt, de amikor visszajött 5 perc múlva, lerántott egy polcot teli kulaccsal, majd azokkal meghajigált minket, az eladót leköpte, és közben valami celluxról magyarázott... Ott már teljesen elvesztettem a fonalat.
Biztosan front van.
A sebesség mindent megold.
Ja, erõfölénybõl ezt könnyû kijelenteni..