De elképzelhetõ,h letudja,csak nincs esztergályos ismerõsöm. Ez valóban elég pofátlan ár.

így értettem én isinkább a rugóstag felfogatási pontja. magyarul is "szemtávolság" pl.
ehhez kell ugye 1-1 darab a két oldalra.
Asszem a BBC csinált egy riportfilmet egy angol farmerral Kenyában. Nem kis mennyiségben termel a faszi, hordja "haza" az olcsó zöldséget, Kenyában meg éheznek. Mikor a riporter meg kérdezte, hogy nem zavarja e morálisan ez a helyzet, azt felelte: "az én munkásaim ingyen ehetnek, úgyhogy nem értem mi a probléma".... viszont az afrikai ember éhezi, mert nem termelhet magának gabonát. nincs vize. na belekezdtünk vamamibe
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
amugy 1 csésze kv elkészitéséhez 150L viz fogyik el olyan országokban, ahol úgy is kevés a viz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
ralph:
Néha úgy érzem, mintha az egész állam egy telibevert pszichiátriai intézet lenne
de én betiltanám a maszturbálást is
nehogy már jövedéki adó nélkül élvezkedjen az állattya'
a szopatás meg azért gáz, mert ha lenyeleted, akkor fel kell tüntetned a csomagoláson, mit tartalmaz, mekkora a kiszerelés, meg engedélyezte-e vmi magyar élelmiszeripart ellenõrzõ hatósság'
..innentõl a kakipisi sexbe bele se merek gondolni, meccsoda' "papírmunka"
elnézést mindnekitõl
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
mert finom és szeressük
és -meglepõ- de egészséges
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én jobbat mondok, minek reggel kávét inni?
.
Sose értettem, hogy mi értelme van ezeknek. Szép, meg minden, de muszáj a metrón kortyolni a reggeli kávét?
--Trifo
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy