Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Dormi: nekem nincs közöm a kardos mókához, én piros pólóban strihelek :D

Höhö, pedig megnéztem volna, hogy bringán, páncélban, dárdával, mentek egymásnak. :D
Ott virágozz, ahova elültettek!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Angol yahoo-d van? Nekem nemet, ott nem ker erte. Meg lehet, hogy amiatt, hogy en a regi feluletet hasznalom. A POP-ot is csak ott lehetett beallitani, az uj Beta verzioban valami miatt nem akartam. Lehet, hogy emiatt a 20 dollar miatt. :)

Nagy kár, mert a gmail-en minden foglalt, amit szívesen használnék a továbbiakban "hivatalos" mail címnek, viszont a Yahoo felületétõl a hideg ráz. ( ellenben nem néz ki hülyén, mint egy citromail, freemail, stb. )

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Trifo ezt hogy dobta a gép hogy pont az én nyakamba sózz egy amerikai csajt? :D

Dormi: nekem nincs közöm a kardos mókához, én piros pólóban strihelek :D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Angol yahoo-d van? Nekem nemet, ott nem ker erte. Meg lehet, hogy amiatt, hogy en a regi feluletet hasznalom. A POP-ot is csak ott lehetett beallitani, az uj Beta verzioban valami miatt nem akartam. Lehet, hogy emiatt a 20 dollar miatt. :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Tovabbitani tudod a leveleid Gmail-re, de a valasz szerintem a Gmail cimrol megy majd a Gmail szerveren keresztul. Probalni meg nem probaltam.

Atiranyitani meg valahol itt keresd: Options -> Mail options -> POP + Forwarding
En egy regebbi feluletet hasznalok.

Mas megoldas lehet meg egy levelezo program, ott egy helyen latod mind, de az csak a sajat gepeden van...

POP + forwarding -nál évi 20 dollárt szeretne. :/

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

Balatonakali és Balatonfüred között 150-210 közötti méretek vannak (sok helyen csak elméletileg, a növényzet oldalanként akár 40-50 centire is visszafoglalta már a területét), de Tihanyban a napokban készült el egy új, az már 270. Csak a ténylegesen kerékpárútnak épült részeket mértem, ahol meglévõ utat, parti sétányt stb. nevetztek ki annak, az természetesen szélesebb (bár elõfordul az is, hogy keskenyebb, így emlékezetbõl pl. Révfülöpön).

Király vagy! pont ez a rész a kérdéses mert a zánkai ifi tábor elõtt/után kell majd 500m-re ráfirkálni az útra csak kellett a méret, hogy mekkora felfestést gyártsanak :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Tovabbitani tudod a leveleid Gmail-re, de a valasz szerintem a Gmail cimrol megy majd a Gmail szerveren keresztul. Probalni meg nem probaltam.

Atiranyitani meg valahol itt keresd: Options -> Mail options -> POP + Forwarding
En egy regebbi feluletet hasznalok.

Mas megoldas lehet meg egy levelezo program, ott egy helyen latod mind, de az csak a sajat gepeden van...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Yahoot-t szeretnék összehozni Gmail-lel. A Yahoo-s címre érkezõ maileket szeretném megkapni a Gmail fiókomba, és onnan is szeretnék válaszolni rá lehetõleg a Yahoo-s nevemmel. Megoldható?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi! gondolkodtam ezen is.
Sopronban keresni albit, aztán onnan kijárni. Mondjuk nem nagyon találtam infot Sopron-Bécs járatokról.
amúgy hosszabb távra kéne, úgy néz ki.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Matt, ha pár napra kell, akkor sopronit tudok :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
bloke
tudom, hogy balaton-parti vagy, de mi kötõdésed pesthez? meló?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

akkor nézd meg légyszi azt a részt ami a legkeskenyebb arra "feléd", azzal számolunk majd...valahogy meg megháláljuk majd:)

Balatonakali és Balatonfüred között 150-210 közötti méretek vannak (sok helyen csak elméletileg, a növényzet oldalanként akár 40-50 centire is visszafoglalta már a területét), de Tihanyban a napokban készült el egy új, az már 270. Csak a ténylegesen kerékpárútnak épült részeket mértem, ahol meglévõ utat, parti sétányt stb. nevetztek ki annak, az természetesen szélesebb (bár elõfordul az is, hogy keskenyebb, így emlékezetbõl pl. Révfülöpön).

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Ha esetleg tud valaki Bécsben óccsó szállást vagy ismertek olyat, aki ott dolgozik és kijár minden nap akkor szóljatok plíz!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
akkor nézd meg légyszi azt a részt ami a legkeskenyebb arra "feléd", azzal számolunk majd...valahogy meg megháláljuk majd:)

a bringaszállító

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
OK. A mostot úgy értettem, hogy most. A 3 méter az szerintem valami sci-fi-ben lehet. :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hát ha a napokban mész azt megköszönöm, mert kéne egy rendezvényhez, kicsit kaotikus a rendszer, gyanítom nem mindenhol szabványosak bár még az se tiszta van-e hivatalos szabvány, találtam némi mûszaki paramétereket, hogy elvileg a balcsi körül a kétirányú út 3m széles lenne, de minimum 2m, viszont emlékeim szerint akad ott keskenyebb rész is...ha érzésre leméred egy két keskenyebb pontját azt megköszönjük :))

ME: 07-3713 szabvány van rá most már ezt is tudom, minima a kétiránynak 1,6m+

a bringaszállító

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Mennyire sürgõs és mennyire kell pontosan? Most fogok rajta menni, ha akarod viszek egy centit.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
tudja valaki kapásból milyen szélesek kb a bringautak a balaton körül 1,5-2m?

a bringaszállító

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ronin: IE9-cel is mûködik a nagyítás rendesen, ahogy Operával is. Ha FF-szal próbálod, lehet, hogy tiltva van a script-ek futtatása, bár ennek ellentmond, hogy csak a saját albumodban jelentkezik a probléma...

Wowww, IE7-tel végre mûködik a nagyító üzemmód nálam is! Azt hittem a Picasán belül állítottam el valamit, azért nem mûködik a nagyítás. Köszönöm a tippet! :)
Egyébként FF-ot használok, ott a rejtély továbbra is fennáll, hogy miért pont csak a saját képeim vannak "tiltólistán", de így hogy az IE meg tudja nyitni rendesen, most már nyugodtabban alszom. :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ronin: IE9-cel is mûködik a nagyítás rendesen, ahogy Operával is. Ha FF-szal próbálod, lehet, hogy tiltva van a script-ek futtatása, bár ennek ellentmond, hogy csak a saját albumodban jelentkezik a probléma...

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"