Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Írta 2008. május 31. - 22:37
Írta 2008. május 31. - 22:34
Azért mi is visszaértünk, csak picivel elõbb mert siettünk a végén (szóval 5-en).Kalandos is volt, mert a végén 3-an értünk vissza a kocsikhoz.
Írta 2008. május 31. - 22:28
Jött velünk szembe egy Száguldó virágos csajszi mobilját keresve, meglett?
Lensver volt és megtalálta a telefont.
Ilyen mázlija is csak neki lehet.
Az a két rönk gondolom arrébb lesz görgetve, de mindkét oldalról jól kerülhetõ volt, mi vele a baj?
Legközelebb már aszfaltozzanak is a hosszú, nagyon gyors, rázós, köves lefelén?
Dave és Pite.
Nekem így sem jön be, de áruljátok már el, hogy mi van a képen. Ugye a legyes az?
Írta 2008. május 31. - 22:28
Ráadásul találkoztam 1-2 fórumtárssal. Jó meleg volt ma a pályán (a feldagadt karom + a gyógyszerek is csak hátráltattak). Az egyik lejtõn (azt hiszem ez volt Dante gyors lejtõje) úgy leesett a láncom (xtr), hogy megcsavarodott, ezután sz.pás volt mászni... A parkolóban kaptam kölcsön egy láncot aztán még megnéztük a középtáv kiskörét.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. május 31. - 22:14
Írta 2008. május 31. - 22:12
Jött velünk szembe egy Száguldó virágos csajszi mobilját keresve, meglett??
üdv.András
Írta 2008. május 31. - 22:12
Ebbõl nekem nem derül ki, rossz a link!
Ahogy ismerlek, biztos a vérnyaló legyek vannak a képen! Eltaláltam?
http://lh4.ggpht.com...mM/P1040848.JPG
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. május 31. - 21:38
Ahogy ismerlek, biztos a vérnyaló legyek vannak a képen! Eltaláltam?
Írta 2008. május 31. - 21:15
Zoli, nagyon klassz képeket csináltál, köszi szépen!
Írta 2008. május 31. - 20:21
Írta 2008. május 31. - 19:35
Sár csak néhány, olyan soha ki nem száradó nagy pocsolyában van, de mindenhol ki lehet kerülni a szélén. Viszont remekül pozik mindenhol!
Már most, a fákra festett piros nyilakkal is remekül végig lehet menni rajta, csak a közös szakaszokon kell figyelni, hogy a nagy kör merre megy.
Ha valaki áttanulmányozza a maratontérképet, vagy kinyomtatva elviszi magával és van egy kis tájékozodási képessége, kizárt, hogy tévesszen.
Pauléknak mindenképpen gratulálok a jelöléshez.:clap:
Ha a versenyen még táblák, szalagok és útmutató emberek is lesznek akkor eltéveszthetelen lesz a pálya
Mocsok meleg volt ma és nagyon fülledt, párás volt a levegõ. Majd' meg döglöttem annyira izzadtam, egy közepes szél jól jött volna.
8-an indultunk neki Lensver vezetésével túratempóval bejárni, de nekem nagyon szenvedés volt.
Kalandos is volt, mert a végén 3-an értünk vissza a kocsikhoz.
Mai képek
Írta 2008. május 31. - 18:57
Írta 2008. május 31. - 18:41
Egyszerûbb, ha a Margit híd budai hídfõjénél a találkozunk a HÉV lejárattal szemben a padoknál.
Mikorra gondoltál indulni mondjuk 9 óra?
Inkább 8, de ha Neked nagyon korai, akkor természetsen alkalmazkodom.
Amit már bemértem: a vitorlázó-repülõtér jó tempóban 40 perc, onnan még Nagykovácsi nem 2 km, és utána még 40 km a pálya.
Szóval én biztos nem végzek 12-nél elõbb (fõként mert most kopok ki egy felsõlégúti fertõzésembõl).
Megyünk akkor együtt?
G.
Írta 2008. május 31. - 18:28
Mikorra gondoltál indulni mondjuk 9 óra?
Írta 2008. május 31. - 18:28
Mi leszakadtunk Dobos Feriékrõl, nekem így láz után erõs volt az a tempó, kábé versenyen kellene úgy mennem - persze, nyilván, ideális, ha valaki a pályán csinál intenzív edzést, de a "bejárás" fogalma nekem speciel nem ezt takarja, legfeljebb a második kört tudnám ilyen tempóban elképzelni. (amit már a pálya ismeretével nyomnék)
MSONAJ!
Találtam Neked sarat a pályán, jól bele is mentem !
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. május 31. - 18:13
Szia! Reggel vmikor indulnék Budaörsrõl Jánoshegy-Szépjuhászné-Hárshegy Piros jelzésen Nagykovácsi.
Üdv: András
A Nagykovácsi úton a MOL kútnál, vagy még kintebb a körforgalomnál tudnánk találkozni.
Mikor akarsz menni?
Én a mai nap tapasztalatai alapján nagyon korán, mert délben rohadt meleg és fülledt az idõ.
Remélem nem vmi. profi vagy, mert bár elég jó most az állóképességem, de én csak kis hobbista-amatõr vagyok.
Írta 2008. május 31. - 18:09
Szia! Reggel vmikor indulnék Budaörsrõl Jánoshegy-Szépjuhászné-Hárshegy Piros jelzésen Nagykovácsi.
Én a VII. kerületbõl indulnék és a Margit-híd, Szilágyi Erzsébet fasor, Hûvösvölgyin mennék felfelé.
Hol tudnánk találkozni?
Írta 2008. május 31. - 16:08
Ki van már jelölve a pálya?
Holnap ki lehet menni rá?
Megy ki vki. holnap? Szívesen csatlakoznék, mert azt a részt nem ismerem...
Kb 90%ban ki van de nagyon kell figyelni mert vannak helyek amik még nincsenek. Vigyél térképet vagy egy szervezõt
Ha így fog sütni a nap akkor 1 hét múlva már nem lesz egy csepp sár és tócsa sem. Sár most sincs csak a nagy tócsák körül. A pálya nagyon jó és lesz benne elég szint nem kell félni
Írta 2008. május 31. - 15:30
Szia! Reggel vmikor indulnék Budaörsrõl Jánoshegy-Szépjuhászné-Hárshegy Piros jelzésen Nagykovácsi.Ki van már jelölve a pálya?
Írta 2008. május 31. - 12:44