Hurrá! Ez nagyon jó hír.
Szerintem is!!!! :D:D
Elöszöris: a nevezéseket ma hozzák el a bankból,akinek beérkezett máj.31-ig.
Kacsa!A pénznek máj.31-ig kellett beérkeznie bankba mert addig van elönevezés!
a rajt kb.3 perces eltolással lesz távonként-elöször hosszú,majd közép és rövid.
Paul
??gyerekek, le ne aszfaltozzuk?? Ha jól láttam a kiírásban MTB versenylesz vagy mi ...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Na akkor a válaszok: a rajt kb.3 perces eltolással lesz távonként-elöször hosszú,majd közép és rövid.Sajnos csak erre kaptunk engedélyt az önkormányzatól,mivel ez a falu egyetlen bevezetõ útja.
A Nagy-kopaszról lejövõ úton a frissítõ pont elött,ott ahol a traktornyomok vannak az úton ott az útelágazásnál be lesz temetve az árok.(remélem hogy erre a részre gondoltatok).
Más: hála Zergének, a honlapjára feltette a pálya gps-es trackját,onnan letöl
thetõ,www.zerge.info
Paul
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Akkor nagy lesz a dagonya! Kihagyjuk!
Ha már egy kicsit esik akkor nehezen szárad fel,mi?
Tudom hogy a közös részen a természetvédõk (túristák)kigörgeték a fákat az útra.Másik hogy munkaterület direkt nem takarítotuk ki azt a részt.Gyakorlatilag csütörtökön csinálom a kastélyparkot és a felvezetõkört,akkor az útra kigörgetett fákat is elhordjuk ha a favágok nem viszik el addig.Sajnos a pályát nagyon sok helyen kell újra nyírni,a belógó ágakat levágni és az útra hullott ágakat eldobálni.A felvezetés pénteken lesz (teljesen késznek kell lennie) így lehet hogy szombatra marad a végsõ takarítás.
Nem magam miatt mondtam, én kimozgom vagy átugrom. Mondjuk ha sár lesz akkor úgyis mindegy.
Csak nem fognak ríni! Legfeljebb visszaküldenek....Sajnos nekem ekkor van idõm,mert pesten járok!MSONAJ: esetleg megdumálhatjuk... bár nem tudom mennyire legális egyeztetés nélkül (hisz ez áll a hivatalos honlapon)
http://www.fallingra...gykovacsi2.html
ez is azt mondja hogy esni fog... bár én már az egy napos elõrejelzésnek sem hiszek nemhogy az 1 hetesnek. erre térjünk vissza szombat este
Nem magam miatt mondtam, én kimozgom vagy átugrom. Mondjuk ha sár lesz akkor úgyis mindegy.
Hááát, ilyen alapon sok mindent ki lehetne "egyenesíteni", mert lehet rajta esni. Kõszegen 4x ekkora patakmedren kellett átmenni, bele is estem arccal az oldalába.
Nem mondom hogy veszélytelen, de a sodrós lefelék, vagy a nehézgép nyomok legalább annyira.
Az igazi adventure az lenne, ha nem lenne meg a lakatkulcs, és azon a kis résen kellene a mezõnynek áthúzni a bringát
A sebesség mindent megold.
Ha arra sáros, mély nyomvályús részre gondolsz akkor én is támogatom az ötletet.
A sebesség mindent megold.
Tudom hogy a közös részen a természetvédõk (túristák)kigörgeték a fákat az útra.Másik hogy munkaterület direkt nem takarítotuk ki azt a részt.Gyakorlatilag csütörtökön csinálom a kastélyparkot és a felvezetõkört,akkor az útra kigörgetett fákat is elhordjuk ha a favágok nem viszik el addig.Sajnos a pályát nagyon sok helyen kell újra nyírni,a belógó ágakat levágni és az útra hullott ágakat eldobálni.A felvezetés pénteken lesz (teljesen késznek kell lennie) így lehet hogy szombatra marad a végsõ takarítás.