Az idő eltérések abból adódtak hogy a temposport nehezen tudja lekezelni a csúsztatott rajtoltatást.
A Temposport PDF-jében nincs mindenki benne (egy DNF-ről tudok) és nincs összetett, csak kategóriák, azokat még hozzáadják? Egyébként akinek nincs guglija az nem fér hozzá az ottani docs-okhoz.
A kamera és a kompressziós zokni pedig minket nem zavar egyáltalán,Ádám mondta csak be.
Értem a lényeget de ez így nem tiszta, inkább azt kéne kiharcolni hogy sehol ne így legyen, mert ha egyáltalán nem veszi senki komolyan akkor minek mondja be, ha csak a formáért mondja be akkor egy ellenőrzésnél még mindig büntethet a UCI és a YT-nál nem lehet egy a szabályzattal ellentétes fórumhozzászólásra hivatkozni amikor kapsz egy DMCA tiltást (elvileg azzal hogy résztveszel aláírod hogy betartod a szabályzatot, ami valahol a kisbetűkben valószínüleg már a média jogokat is szabályozza). Azzal is tisztában vagyok hogy nem fognak a XK-val kivételezni, de továbbra se tetszik az ilyen látszatmegoldás. Tulajdonképpen elvi kérdés hogy a Crosskovácsi szervezők vállalják e az ilyen fajta kompromisszumokat, vagy függetlenek maradnak és esetleges jó bevételi forrásoktól esnek el.
Volt olyan versenyző a középtávon akinek én szóltam a kordonba hogy vegye ki a füléből a fülhallgatót majd a felvezető kör végén a célon való áthaladáskor már újra a fülében volt...
A képeken láttam ilyet, szerintem nyugodtan járhat érte DSQ. Ezt kéne felvenni a szabályzatba és szóvá tenni a rajtnál, veszélyes mert nem hall semmit, ha előtte/utána/miatta esnek, segítséget kérnek, pályát, ha valaki százzal előz és kiabál hogy merről jön, stb. Ezzel teljes mértékben lesz*rja a sporttársait és nem érdemli meg a részvétet.