Jut eszembe, Telkinél a csajszi nektek is felhúzta a pólóját? Űűűűűű...
Nem tudom ők voltak e de három lány állt készenlétben, hárman értünk a kanyarhoz és ahogy elhaladtunk három hullámhajrát is kaptunk, meg kell mondanom nem tett jót a koncentrációnak
A szervezés még jobb volt mint tavaly, Eplény (nagyot, Zirchez képest) és Szilvás is javult, jó irányba halad a magyar szint! A kilómétertáblák minden km-en, a hossz/szint táblák, sok frissítő ahol aktívan segítettek, amikor csak vízet kértem rámkérdeztek hogy nem akarok e banánt Volt humor is benne, a hosszú murvás lejtőn elnevettem magam a kirakott 70 km/h (négyszögletes) sebességkorlátozáson (be is tartottam a szokásos 68-al ), aztán valamivel a kanyar elött euréka pillanat amikor megláttam a hasonló 30 km/h táblát, intelligens és hasznos megoldás mert ott eddig mindig volt egy kis csúszás ahogy hirtelen be kell kanyarodni az erdőbe.
Csak azt sajnáltam hogy kiemelték hogy fejkamerával (és kompressziós zoknival) kivesznek a mezőnyből. Érthető hogy meg kell felelni a UCI szabályzatoknak, de azok ebben a tekintetben sajnos csak a pénzről szólnak, helyi kis versenyeken lényegtelenek mert nincs szó komoly szponzorokhoz kötődő TV jogok eladásáról, ami az egyetlen amivel hobbi jutúbos felvételek vetekedhetnének (szervezés szempontjából igen, így is vannak szponzorok, de a látottsági felületet csak javító feltöltések azoknak átlagban véve jót tesznek). A zokni megint más téma, ha nem dobogóesélyes vagy de kell mert krónikus vádligyörcseid vannak lúdtalp/gerincferdülés miatt akkor szerintem bele kéne férnie.
Tekergek módosította - 2014. június 15. - 16:00