Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de France

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1127 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Kegyetlen volt a tegnapi szakasz.
Az én kedvencem Rasmussen, õ is MTB-s. :)

És én nagyon büszke vagyok Bodrogira, hogy bejött 54-nek, és nem halt meg a hegyen. Most talán megint labdába tud rúgni egy pár szakaszon. :)

Ha tudtok valamit, mondjátok már, mi történik ma! Itt ülök az irodában és semmit sem tudok, csak este a 10 órás összefoglalót fogom látni. :(

Video?

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Szóval van egy szökevénycsoport 4:30 elõnnyel a peloton elõtt.
Július 14.-ére való tekintettel három francia is szökésben: Patrick Halgand, David Moncoutié, Sandy Casar

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
era, ha van egy kis angolkedved a eurosporton olvashatsz róluk élõben, de ha nincs hozzá kedved, mindjárt megnézem.

Lao-Ce

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kegyetlen volt a tegnapi szakasz.
Az én kedvencem Rasmussen, õ is MTB-s. :)

És én nagyon büszke vagyok Bodrogira, hogy bejött 54-nek, és nem halt meg a hegyen. Most talán megint labdába tud rúgni egy pár szakaszon. :)

Ha tudtok valamit, mondjátok már, mi történik ma! Itt ülök az irodában és semmit sem tudok, csak este a 10 órás összefoglalót fogom látni. :(

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Ja.

Végre a (nemtitkolt) kedvencem is nyert egy szakaszt. Tegnap az örömmámort csak az sújtotta le, hogy nem tudtam elmenni tekerni, mert szakadt az esõ.

Lao-Ce

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Para Kovácsnak is volt néhány jó beszólása

Az Eurosporton o volt a harmadik kommentator tegnap?

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Tényleg jól ment!Ullrich mintha nem lenne formában,na és Basso?Armstrong lesz a befutó szerintem.Bodrogi eléggé háttérben van,remélem magára talál még!Láttátok a Magyar zászlókat?Nem is egy volt!

Atec

Atec

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Vinokurov tényleg jól ment, szerintem jobb formában van mint Ullrich. Csak már összeszedte azt a 6 perc hátrányt és úgy érzem egy kicsit késõn kapott észbe Vino, mert Armstrong ellen ezt már nehéz lesz ledolgozni.
Esetleg még az is komoly esély lehet Ullrichnak ha kisiklik az a vonat amin Armstrongot viszik fel Párizshoz :D

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
Rasmussen viszont jó erõben van :)...
nagyon drukkolok neki :clap:
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ullrich gyenge es kesz...Es nem csak Armstronghoz kepest,tegnap nem sokaig tudott menni a neppel.Elso otbe nem fog igy beferni

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Para Kovácsnak is volt néhány jó beszólása, Vinokurovon meg látszott hogy sokkal jobban összpontosít szóval nem volt kérdéses!!
join your life, join your bike

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Éljen Kazahsztán!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Vino szépet ment, a 6 perces hátrányát most csökkentette 1:15-el.

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

A defekt miatt kap 5-6-7 percet: Ezt hogy gondolod?

Rossz sorrendben írtam le a lehetõségeket! A lényeg, hogy tényleg bármi történhet vele. Beleszaladhat a mezõny egy újabb tüntetõ francia parasztseregbe és kersztülszúrják villával :D, vagy a Pireneusokban az ETA felrobbantja. :D Ok-Ok sok sci-fit olvastam :D Szal Armstrongot talán csak baseball ütõvel lehetne megverni...Ettõl még az említett dolgokat nem lehet 100%-ra kizárni.
akaido, nem aikido!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Talán úgy, hogy kap egymás után 7-8 defektet :D

Én sem drukkolok egyiknek sem, csak idegesít, hogy Ullrich mindig csak magyarázkodik. Mondhatná már egyszer azt (bár ez nem venné ki jól magát) hogy B*sszus, már megint itt van ez az atomhajtású terminator, most mit kezdjek vele? Mit várnak tõlem? Õt legyõzni?

Na nem így, mert ez nem versenyzõi mentalitás, csak azt mondani, hogy: ez van (ez sem versenyzõi mentalitás)
Vagy ezt várják el tõle?
Ha nem tud nyerni, legalább magyarázza ki magát?

Na mindegy, majd Párizsban meglátjuk.

Lao-Ce

Fredo

Fredo

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Természetesen messze a vége! Lehet, hogy Armstrong bukik; defekt miatt kap 5-6-7 percetis Ullétõl; eléhezik...végülis minden lehet, csak kicsi az esélye amilyen tudatosan készül az Amcsi.

http://www.trek.hu/t...Lancebringa.htm

A defekt miatt kap 5-6-7 percet: Ezt hogy gondolod?

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Feltöltött kép
A mai szakasz!
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Azért messze van még a vége, de az tény, hogy a Nagy kihívók mellett Rasmussen a nevetõ sokadik. A nagy országútisok meg szenvednek.

Természetesen messze a vége! Lehet, hogy Armstrong bukik; defekt miatt kap 5-6-7 percetis Ullétõl; eléhezik...végülis minden lehet, csak kicsi az esélye amilyen tudatosan készül az Amcsi.

http://www.trek.hu/t...Lancebringa.htm
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Ullrich azt nyilatkozta, hogy még nincs veszve semmi, tavaly is a 3. hétre lendült bele.

Tavaly hanyadik is lett? Õ miért nem tud úgy idõzíteni mint Armstrong? Bár a Tour elõtt azt nyilatkozta a csapatfõnöke, hogy most sikerült a Tourra idõzíteniük. Egyenlõre nem úgy tûnik.

Nézd én nem vagyok se Ulle se Lance fan, de Jan évek óta ugyanezeket a szetereotip, klissés szövegeket tolja, ha nem jön össze neki Lance legyõzése. 2003-ban lett volna alegtöbb esélye! :)
akaido, nem aikido!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tegnap Ullrich ott szúrta el, hogy Armstrongon volt a kereke, amikor megrántották a sort, hanem valamelyik gyengébb versenyzõn és így gyorsan megnõtt a távolság Armstrong és Ullrich között, szerintem bírta volna a tempót, ha LA megy elõtte közvetlenül.

A sebesség mindent megold.