Hm... ennyire nem érdekel senkit a Tour vagy valahol máshol folyik róla a társalgás? :confused:
A szabadonfutóban van neki másik topikja is.
http://forum.bikemag...yek-hirek-3328/
Hm... ennyire nem érdekel senkit a Tour vagy valahol máshol folyik róla a társalgás? :confused:
A sebesség mindent megold.
Ez egy bringás fórum, ezért vagyunk ráállva erre....Nekem az nem tetszik, h mindenki az outi kerékpárosokra van "ráállva", meg legfõképpen a TDF-ra. Fröcsögnek az emberek, h így meg kell szüntetni, meg úgy meg kell szüntetni. De a 100 m síkfutás az tetszik mindenkinek, mert az olyan szép tiszta.
:)
Meg a nyolc számából 8-at világrekorddal nyerõ csodauszó, mi?! Ja, igen: új ruhája van.
A tour hivatalos honlapját még nem próbáltad? Egy tucat oldalon megtalálhatod az infot.
Ezeknek az embereknek mindig van egy jó sztorim az úszók és a futók doppingolási szokásaikról, aztán csak néznek, hogy ilyen is van.
De álljunk le a dopping témáról, mert bajba kerülünk.
Arról is tudsz esetleg egy cikket belinkelni, amikor amerikai (nem kanadai) sportolót meghurcoltak az olimpián? Vagy hogy amerikai sportoló szüleit fejre célzott pisztollyal kényszerítették az autóból való kiszállásra a rendõrök, mert cuccot kerestek az autóban.
Nekem az nem tetszik, h mindenki az outi kerékpárosokra van "ráállva", meg legfõképpen a TDF-ra. Fröcsögnek az emberek, h így meg kell szüntetni, meg úgy meg kell szüntetni. De a 100 m síkfutás az tetszik mindenkinek, mert az olyan szép tiszta.:)
Meg a nyolc számából 8-at világrekorddal nyerõ csodauszó, mi?! Ja, igen: új ruhája van.
Helo mindednki.
Egy kis segitséget szeretnék kérni ill lehetõ leg pontossabb infóra lenne szükségem a Tour 19. pénteki szakaszáról,mert errõl sajna lemaradtam.![]()
1.napi táv Km
2.átlag sebesség Km/h
3.napi össz idõ
A segitséget és az infó(kat)t elõre is köszönöm mindenkinek.
A sebesség mindent megold.
tényleg nehéz az internetet használniHelo mindednki.
Egy kis segitséget szeretnék kérni ill lehetõ leg pontossabb infóra lenne szükségem a Tour 19. pénteki szakaszáról,mert errõl sajna lemaradtam.![]()
1.napi táv Km
2.átlag sebesség Km/h
3.napi össz idõ
A segitséget és az infó(kat)t elõre is köszönöm mindenkinek.
Tények: 1. A touron minden évben megbukik versenyzõ tiltott szer használata miatt. 2. Amerikai atléta még SOHA nem bukott le olimpián.
érdekes...
off
Minden törik, ne csodálkozzon rajta senki... Nekem 1400 Watt a max pillanatnyi terhelésem, nekik olyan 2300, ami olyan 4 Le. Több mint egy 50ccm-s robogónak. A terhelést meg egy cirka 1 kilós váznak kell elviselnie. Ezek után csodálkozom hogy egyáltalán hogy bírják eddig.
Külföldi boltos nem tart karbon országúti meridát, és scottot sem, mert annyi garis gond volt velük. Itthon azért csoda 1-1 törés, mert annyira kis piac, annyira kevesen használják a csúcs karbonvázakat.
on
Kábeltévé - Chello Digital GoldHát ez fergeteges volt! Az öltözõs menekülés, a végén a taktikai sprintelhúzás...
De amit Sipiék mûvelnek az siralmas.
VV: EurosportHD-t hogyan/honnan/min nézed?
Az idei Tour legizgalmasabb befutója volt most! Tiszta pályaverseny:D