Jelentkezz be Regisztrálj

Tour de France
Írta 2005. július 19. - 10:51

Írta 2005. július 19. - 09:39

Írta 2005. július 19. - 09:33

Azért azt leszögezném ,hogy most Armstrong,Basso és Jan a legkiegyensúlyozott versenyzõ ezen a versenyen és csak õk teljesítenek minden szakaszon egyformán.
Mielõtt lefikázunk valakit aki a legnagyobb versenyen második és harmadik szokott lenni KÉREM GONDOLKOZZUNK egy kicsit.Armstrong kívételes és a ami a legfontosabb megszállott talán ez hiányzik Janból ,de õ az életszerûbb látjuk szenvedni és örülni.
Egyértelmû, hogy õk hárman az elit, de asszem Jan is Tour nyerési szándékkal állt rajthoz, vagy mégsem?
Megjegyzem, abszolút nem fikázásnak szántam, egyszerûen bánt, hogy Ullrich évrõl évre második(most lehet hogy 3. lesz), ami önmagában piszok nagy dolog. Azonban Õ is kimondva és kimondatlanul is le szeretné gyõzni Armstrongot, hiszen ezt nyilatkozta is.
Lehet, hogy Jan pont az általad említett "megszállottsághiány" miatt nem nyer?
Írta 2005. július 19. - 01:14

Aki hetente min. 4szer edzésszerû kerékpározást folytat, a hétvégéken versenyekre jár, az úgysem ír sületlenségeket ide.
Aki meg évente két falusi versenyen indul, ne akarjon nagyon okos lenni.
Szerintem.
Írta 2005. július 18. - 21:20

THX
Írta 2005. július 18. - 21:08

:bananadan:bananadan:bananadan:bananadan
Írta 2005. július 18. - 20:54

Mielõtt lefikázunk valakit aki a legnagyobb versenyen második és harmadik szokott lenni KÉREM GONDOLKOZZUNK egy kicsit.Armstrong kívételes és a ami a legfontosabb megszállott talán ez hiányzik Janból ,de õ az életszerûbb látjuk szenvedni és örülni.
Írta 2005. július 18. - 14:58

Vinokurov tényleg jól ment, szerintem jobb formában van mint Ullrich. Csak már összeszedte azt a 6 perc hátrányt és úgy érzem egy kicsit késõn kapott észbe Vino, mert Armstrong ellen ezt már nehéz lesz ledolgozni.
Esetleg még az is komoly esély lehet Ullrichnak ha kisiklik az a vonat amin Armstrongot viszik fel Párizshoz
Ezzel csak az a baj, hogy a TMO elsõ embere Ulle, vagy nem? Neki kellett volna jó formában lennie! Vino mindesetre végleg a kedvencem lett.

Írta 2005. július 18. - 14:55

Ullrich gyenge es kesz...Es nem csak Armstronghoz kepest,tegnap nem sokaig tudott menni a neppel.Elso otbe nem fog igy beferni
Be fog kerülni. Csak az a baj, hogy nem csúcsformában kezdi a Tourjait!(kivétel 2003.) A végére lendül bele( közben leadja a súlyfölösleget), de addigra már olyan hátránya van... :cry: Ez a menet közbeni formába hozás valahogy eddig sem jött neki össze.
Már a Svájci körön se volt a topon, pedig az a Tour felhozó versenye volt neki. A TMO vezetõsége ott 70%-osra saccolta az edzettségét.

Írta 2005. július 18. - 14:49

Ullrich azt nyilatkozta, hogy még nincs veszve semmi, tavaly is a 3. hétre lendült bele.
Tavaly hanyadik is lett? Õ miért nem tud úgy idõzíteni mint Armstrong? Bár a Tour elõtt azt nyilatkozta a csapatfõnöke, hogy most sikerült a Tourra idõzíteniük. Egyenlõre nem úgy tûnik.
Janról: Mivel én nem vagyok szakember, így csak felületesen tudom szemlélni évrõl-évre megújuló "szenvedéseit". Lehet, hogy nem erõssége a koncentrálás, meg a formaidõzítés, de mindenesetre az ú.n. elitbõl a legesendõbb sportember.
Gondolom, azért vannak Jan körül néhányan, akiknek az a dolga, hogy megfelelõ edzttségû állapotra hozzák a TdF-re. Ha ez nem sikerül egyszer, nem sikerül kétszer, akkor már el kéne gondolkodniuk, nem? Nem lehet állandóan csak a sportolóra fogni, hogy hol túlsúlya van, hol a feje fáj...
Egyszerûen nem értem õket! Rutintalan, nyeretelen kétéves benyomását keltik a felületes szemlélõben, pedig...Mivel iszonytatóan sok-talán az õ költségvetésük a legnagyobb-bármit megengedhetnének a jó eredmény érdekében, ehhez képest...De ismétlem õk a szakemberek. ?
Azt meg már rég észre kellett volna venniük, hogy Jan stílusa olyan amilyen. Rá kellett volna venni, sõt kényszeríteni, hogy tanuljon meg kiállni a nyeregbõl, bár most már késõ. Legalább ritmust tudna váltani!
Jan nagy sportember, csak ilyenkor szoktuk a focimeccsen az ellenfélt zrikálni, hogy: " Nézzetek az eredményjelzõ táblára." Ez elvileg versenysport, tehát céltudatosan "eredményhajhászni" kell(ene).

Írta 2005. július 18. - 04:40

ha minden igaz vegig
ha vkinek kell szoljon
es vhogy megoldjuk
ha csak egy bizonyos reszlet kell ugyis
/amig le nem torlom/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. július 15. - 17:17

Végülis igazad van és Klödennek se lett olyan nagy hátránya abból, hogy nem kapta meg azt a jóváírást, csak valahogy ez jutott eszembe a befutónál.
Akaido! Honnan szerzed ezeket a szintrajzokat? Engem is érdekelne.
Na hazaértem a Balcsiról.
Szóval,valójában nem rossz ötlet,de azért mégis csak az gyõz aki hamarabb ér be:)
sziasztok!
vendég_rvilike_*
Írta 2005. július 15. - 14:36

Rasmussennel egyutt ok a kiralyok a mezonyben,hajra montisok!

Írta 2005. július 15. - 14:13

az összetettben a 14. es qrvaerös a hegyekben.
44 es raytszäma, es a LOTTO csapatban van.
Rasmussen mellett azert ö i s emlitesre melto...
amugy szimpatikus arc...
volt SAECO csapatos..aszem montiskent Cannondale csapattag volt.
Írta 2005. július 15. - 11:51

Beltran?!
igen rá gondoltam, csak a neve nem jutott eszembe
Írta 2005. július 15. - 10:55

Írta 2005. július 15. - 09:02

Írta 2005. július 14. - 23:57

sajnálom h amstrongnak a spanyol menõje (a neve nem jut eszembe) nem tudja folytatni. de így érdekesebb lesz legalább, h mire megy segítség nélkül amstrong. habár én neki szurolok.
Írta 2005. július 14. - 16:04

Ja, kérem.PR köszi.
Máris olvasom az eurosportot.
Video van, csak be kellett volna állítani, meg engem MOST érdekekelne!
Írta 2005. július 14. - 15:45

Máris olvasom az eurosportot.

Video van, csak be kellett volna állítani, meg engem MOST érdekekelne!