Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de France

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1127 hozzászólás a témában

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Tegnapelõtt jöttünk haza
Nagyon nagy élmény volt

Képeim itt:
http://kep.tar.hu/zsolaaa/50098831#2

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Vagy egyszerûen Lance-t az amerikai orvostudomány és a NASA ennyivel jobban tudja "támogatni"...?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Azért azt leszögezném ,hogy most Armstrong,Basso és Jan a legkiegyensúlyozott versenyzõ ezen a versenyen és csak õk teljesítenek minden szakaszon egyformán.
Mielõtt lefikázunk valakit aki a legnagyobb versenyen második és harmadik szokott lenni KÉREM GONDOLKOZZUNK egy kicsit.Armstrong kívételes és a ami a legfontosabb megszállott talán ez hiányzik Janból ,de õ az életszerûbb látjuk szenvedni és örülni.

Egyértelmû, hogy õk hárman az elit, de asszem Jan is Tour nyerési szándékkal állt rajthoz, vagy mégsem?

Megjegyzem, abszolút nem fikázásnak szántam, egyszerûen bánt, hogy Ullrich évrõl évre második(most lehet hogy 3. lesz), ami önmagában piszok nagy dolog. Azonban Õ is kimondva és kimondatlanul is le szeretné gyõzni Armstrongot, hiszen ezt nyilatkozta is.

Lehet, hogy Jan pont az általad említett "megszállottsághiány" miatt nem nyer?
akaido, nem aikido!

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Azt gondolom,h olyanok írnak ide mindenféle zagyvaságot, akinek fogalma nincs az országúti kerékpárversenyzésrõl.
Aki hetente min. 4szer edzésszerû kerékpározást folytat, a hétvégéken versenyekre jár, az úgysem ír sületlenségeket ide.
Aki meg évente két falusi versenyen indul, ne akarjon nagyon okos lenni.
Szerintem.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
nekem a vasárnap vége kellene, ha megvan valakinek,,,az uccsó 1 óra...mert nem vette fel rendesen...
THX

boorze

boorze

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
A Tourt az nyeri, akinek a legjobb az orvosa. Ezekszerint Amstongé a legjobb!!
Az ember társas állat!! S minnél nagyobb a társaság annál nagyobb állat!!

:bananadan:bananadan:bananadan:bananadan

MrGyulagy

MrGyulagy

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Azért azt leszögezném ,hogy most Armstrong,Basso és Jan a legkiegyensúlyozott versenyzõ ezen a versenyen és csak õk teljesítenek minden szakaszon egyformán.
Mielõtt lefikázunk valakit aki a legnagyobb versenyen második és harmadik szokott lenni KÉREM GONDOLKOZZUNK egy kicsit.Armstrong kívételes és a ami a legfontosabb megszállott talán ez hiányzik Janból ,de õ az életszerûbb látjuk szenvedni és örülni.

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Vinokurov tényleg jól ment, szerintem jobb formában van mint Ullrich. Csak már összeszedte azt a 6 perc hátrányt és úgy érzem egy kicsit késõn kapott észbe Vino, mert Armstrong ellen ezt már nehéz lesz ledolgozni.
Esetleg még az is komoly esély lehet Ullrichnak ha kisiklik az a vonat amin Armstrongot viszik fel Párizshoz :D

Ezzel csak az a baj, hogy a TMO elsõ embere Ulle, vagy nem? Neki kellett volna jó formában lennie! Vino mindesetre végleg a kedvencem lett. :D
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Ullrich gyenge es kesz...Es nem csak Armstronghoz kepest,tegnap nem sokaig tudott menni a neppel.Elso otbe nem fog igy beferni

Be fog kerülni. Csak az a baj, hogy nem csúcsformában kezdi a Tourjait!(kivétel 2003.) A végére lendül bele( közben leadja a súlyfölösleget), de addigra már olyan hátránya van... :cry: Ez a menet közbeni formába hozás valahogy eddig sem jött neki össze.
Már a Svájci körön se volt a topon, pedig az a Tour felhozó versenye volt neki. A TMO vezetõsége ott 70%-osra saccolta az edzettségét. :(
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Ullrich azt nyilatkozta, hogy még nincs veszve semmi, tavaly is a 3. hétre lendült bele.

Tavaly hanyadik is lett? Õ miért nem tud úgy idõzíteni mint Armstrong? Bár a Tour elõtt azt nyilatkozta a csapatfõnöke, hogy most sikerült a Tourra idõzíteniük. Egyenlõre nem úgy tûnik.

Janról: Mivel én nem vagyok szakember, így csak felületesen tudom szemlélni évrõl-évre megújuló "szenvedéseit". Lehet, hogy nem erõssége a koncentrálás, meg a formaidõzítés, de mindenesetre az ú.n. elitbõl a legesendõbb sportember.
Gondolom, azért vannak Jan körül néhányan, akiknek az a dolga, hogy megfelelõ edzttségû állapotra hozzák a TdF-re. Ha ez nem sikerül egyszer, nem sikerül kétszer, akkor már el kéne gondolkodniuk, nem? Nem lehet állandóan csak a sportolóra fogni, hogy hol túlsúlya van, hol a feje fáj...
Egyszerûen nem értem õket! Rutintalan, nyeretelen kétéves benyomását keltik a felületes szemlélõben, pedig...Mivel iszonytatóan sok-talán az õ költségvetésük a legnagyobb-bármit megengedhetnének a jó eredmény érdekében, ehhez képest...De ismétlem õk a szakemberek. ?
Azt meg már rég észre kellett volna venniük, hogy Jan stílusa olyan amilyen. Rá kellett volna venni, sõt kényszeríteni, hogy tanuljon meg kiállni a nyeregbõl, bár most már késõ. Legalább ritmust tudna váltani!
Jan nagy sportember, csak ilyenkor szoktuk a focimeccsen az ellenfélt zrikálni, hogy: " Nézzetek az eredményjelzõ táblára." Ez elvileg versenysport, tehát céltudatosan "eredményhajhászni" kell(ene). :D Ezért nem célszerû, hogy megengedje magának azt a luxust, hogy hibái legyenek.
akaido, nem aikido!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
felvettem a szombati musort
ha minden igaz vegig
ha vkinek kell szoljon
es vhogy megoldjuk
ha csak egy bizonyos reszlet kell ugyis
/amig le nem torlom/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Végülis igazad van és Klödennek se lett olyan nagy hátránya abból, hogy nem kapta meg azt a jóváírást, csak valahogy ez jutott eszembe a befutónál.

Akaido! Honnan szerzed ezeket a szintrajzokat? Engem is érdekelne.

Na hazaértem a Balcsiról.

Szóval,valójában nem rossz ötlet,de azért mégis csak az gyõz aki hamarabb ér be:)

sziasztok!

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hogyne tunt volna fel!!Multkori hegyibefuton 8. lett 2.14" hatrannyal!Elobb ert be mint Ullrich,Kloden,Vino stb...
Rasmussennel egyutt ok a kiralyok a mezonyben,hajra montisok! :D

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
SEnkinek nem tünt fel ugylatszik közületek de CADEL EVANS (usa) volt Mountainbike vilägbajnok, vilägkupagyöztes (de lehet hogy csak az egyik..)
az összetettben a 14. es qrvaerös a hegyekben.
44 es raytszäma, es a LOTTO csapatban van.

Rasmussen mellett azert ö i s emlitesre melto...

amugy szimpatikus arc...
volt SAECO csapatos..aszem montiskent Cannondale csapattag volt.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás

Beltran?!

igen rá gondoltam, csak a neve nem jutott eszembe
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

Atec

Atec

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Jaja, Manuel Beltran feladta. Még visszaültették a bukás után de látszott, hogy nagyonszenved, állandóan hátrament az orvosi kocsihoz, aztán nem bírta tovább

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Beltran?!

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
szép volt a mai befutó is. jól elverték a mezõnyt, a menõket, habár az is igaz, h az ászok pihentek ma. a pireneusok még hátra vannak.

sajnálom h amstrongnak a spanyol menõje (a neve nem jut eszembe) nem tudja folytatni. de így érdekesebb lesz legalább, h mire megy segítség nélkül amstrong. habár én neki szurolok.
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

PR köszi. :)
Máris olvasom az eurosportot. :)

Video van, csak be kellett volna állítani, meg engem MOST érdekekelne!

Ja, kérem.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
PR köszi. :)
Máris olvasom az eurosportot. :)

Video van, csak be kellett volna állítani, meg engem MOST érdekekelne!