Jelentkezz be Regisztrálj

Tour de France
vendég_rvilike_*
Írta 2005. július 23. - 19:13

Írta 2005. július 23. - 18:21

Írta 2005. július 23. - 17:52

Armstrong meg Armstrong, no comment. Azért ez így kerek, hogy a 7.-et is szakasz gyõzelemmel vitte.
Rasmussen meg, ... hát szvsz ezen egy hét múlva, már õ is csak röhögni fog.
Írta 2005. július 23. - 17:26

Armstrong 1
Bodrogi ~18körül jelenleg
köszi
Írta 2005. július 23. - 17:24

Bodrogi ~18körül jelenleg
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. július 23. - 17:21

Írta 2005. július 23. - 17:12

De szép lenne, ha meglenne a második hely, a szakaszgyõzelem elhanyagolható. Teljesen belelkesedtem, ezután megyek tekerni.

Írta 2005. július 23. - 17:02

- elesik
- deffekt
- kerékrcsere
- kerék nemjó
- tartalék brinyó, aminek kereke nincs felfújva...
- vissza a régi
- kerócsere...
+pár perc
- újabb brinyócsere...
+pár perc
- bebukik az árokba...
vagymi
Írta 2005. július 22. - 09:27

Azt be is jatszottak most a touron,eleg csunyan meghalt akkor a giron
Dopping temat meg ne kezdjuk mar ujra...
Felvette a halszálkás zakóját Cadel Evans azon az etapon.

Ha a vasalóüléses bringaképre utaltál, akkor azzal a vicces képpel illusztráltam a Sipi idézetet.
Írta 2005. július 21. - 21:12

Ami a versenyt illeti, sajnos szamitottam ra, hogy iden se lesz csoda, ha nem jon kozbe semmi zsinorba 7...ami azert elismeresre melto.
Leon
vendég_rvilike_*
Írta 2005. július 21. - 20:08

2002-ben még a Mapei csapat tagjaként a Giron még rózsaszín trikós is volt, de pont egy hegyi szakaszon "eléhezett" vagy mi, és sajna oda lett az elsõ hely.
Azt be is jatszottak most a touron,eleg csunyan meghalt akkor a giron

Dopping temat meg ne kezdjuk mar ujra...
Írta 2005. július 21. - 09:12

SEnkinek nem tünt fel ugylatszik közületek de CADEL EVANS (usa) volt Mountainbike vilägbajnok, vilägkupagyöztes (de lehet hogy csak az egyik..)
az összetettben a 14. es qrvaerös a hegyekben.
44 es raytszäma, es a LOTTO csapatban van.
Rasmussen mellett azert ö i s emlitesre melto...
amugy szimpatikus arc...
volt SAECO csapatos..aszem montiskent Cannondale csapattag volt.
2002-ben még a Mapei csapat tagjaként a Giron még rózsaszín trikós is volt, de pont egy hegyi szakaszon "eléhezett" vagy mi, és sajna oda lett az elsõ hely.
Írta 2005. július 21. - 08:25

SEnkinek nem tünt fel ugylatszik közületek de CADEL EVANS (usa) volt Mountainbike vilägbajnok, vilägkupagyöztes (de lehet hogy csak az egyik..)
az összetettben a 14. es qrvaerös a hegyekben.
44 es raytszäma, es a LOTTO csapatban van.
Rasmussen mellett azert ö i s emlitesre melto...
amugy szimpatikus arc...
volt SAECO csapatos..aszem montiskent Cannondale csapattag volt.
respect,ennyit nem olvastam vissza

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. július 21. - 08:13

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. július 20. - 19:48

Minden tiszteletem Amstrongé, mert emberfeletti dolgokat vitt véghez, de aki azt hiszi hogy ezek az emberek (föleg persze amstrong) nincsenek szétgyógyszerezve az picikét nem vágja a dolgokat ,ugy is mondhatnánk hogy köze nincs a kerékpársporthoz.
Én ezt gondolom.
Erre csak Sipitõl lehet idézni. Elõször a 2001-es TdF-en hallottam tõle, bár lehet mondta már elõbb is:
" Alám hiába raknának tüzes vasalót akkor sem tudnék gyorsabban felmenni a hegyre."
annyi hozzáfûznivalóm lenne, hogy a technika fejlõdésével, nekem még egy akksi se lenne elég...

Írta 2005. július 20. - 11:14

...amúgy ha te benyomsz egy powergelt, akkor az minek számít? teljesítményfokozó? miért ne lehetene egyénre szabott, spéci, orvos által összerakott ilyen cuccuk?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. július 20. - 03:01

Minden tiszteletem Amstrongé, mert emberfeletti dolgokat vitt véghez, de aki azt hiszi hogy ezek az emberek (föleg persze amstrong) nincsenek szétgyógyszerezve az picikét nem vágja a dolgokat ,ugy is mondhatnánk hogy köze nincs a kerékpársporthoz.
Én ezt gondolom.
En meg azt gondolom, kinek mennyire van koze a kerekparsporthoz az relativ.. de helyesen igy irjak Armstrong
..ennyit asszem megerdemel.
Írta 2005. július 20. - 00:29

Én ezt gondolom.

:bananadan:bananadan:bananadan:bananadan
Írta 2005. július 20. - 00:15

nekem pont az van meg ;-) szóval ha esetleg vmelyikõtök db-ben lenne....nekem a vasárnap vége kellene, ha megvan valakinek,,,az uccsó 1 óra...mert nem vette fel rendesen...
THX
(talán kicsit több)
Amstrongot most már csak úgy hívom, hogy Mr. Gép. (Amstrong úrba a mûtétei között beleesett egy robot. doppingvizsgálaton csak úgy bukhat le, ha kipisil egy anyacsavart :-))
Sajnálom Jant, mert versenyen irtózatosan szenved, és nagyon sokat nagyon jól megy, de nem, valami mégsem passzol össze, hogy igazán sikeres legyen. "Valami van, de nem az igazi...". Jövõre neki fogok szurkolni, remélem végre minden kis képkocka a helyére kerül. Bár Basso is nagyszerû, és a hegyeken jobb, mint Jan... Meg Rasmussen is jó most... jövõre izgi lesz! :-) (LA nélkül persze:-) - mondom ezt úgy, hogy "szeretem" õt)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. július 19. - 11:08