Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de France

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1127 hozzászólás a témában

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Ullrich azt nyilatkozta, hogy még nincs veszve semmi, tavaly is a 3. hétre lendült bele.

Tavaly hanyadik is lett? Õ miért nem tud úgy idõzíteni mint Armstrong? Bár a Tour elõtt azt nyilatkozta a csapatfõnöke, hogy most sikerült a Tourra idõzíteniük. Egyenlõre nem úgy tûnik.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Hat igen, paran viszont rendesen kipukkantak tegnap :)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Jaja,Rasmussen nagyon kiralyul megy!!Latszik montizott :D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Azért messze van még a vége, de az tény, hogy a Nagy kihívók mellett Rasmussen a nevetõ sokadik. A nagy országútisok meg szenvednek.

Lao-Ce

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Hát emberek! Ennyi volt a nagy nyilatkozások tömege után, ma Armstrong megmutatta, hogy "nem fogatlan még az oroszlán". "Simán" adott Ullenak 2 és fél percet, Vinonak 5 percet!v Rasmussen az összetettben is nagyon jól áll! Grat neki! :D :clap: :clap:
akaido, nem aikido!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Most olvastam a eurosporton

63 km CRASH!!! For Discovery Channel!!! It's Yaroslav Popovych!! The Ukrainian rider, in his debut Tour, smashed into the back of Bjarne Riis' CSC support car and then went tumbling. There's blood on the road, but the tough guy's back on his bike and on his way (after a wheel change). He'll be knocked up after that one, and Armstrong will have lost one of his main lieutenants!

Lao-Ce

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Végülis igazad van és Klödennek se lett olyan nagy hátránya abból, hogy nem kapta meg azt a jóváírást, csak valahogy ez jutott eszembe a befutónál.

Akaido! Honnan szerzed ezeket a szintrajzokat? Engem is érdekelne.

http://ciclismo.siti...ebf921d0a63873a vagy ez:

http://www.cyclos-cyclotes.org/
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Végülis igazad van és Klödennek se lett olyan nagy hátránya abból, hogy nem kapta meg azt a jóváírást, csak valahogy ez jutott eszembe a befutónál.

Kissé hosszú cím:
http://ciclismo.siti...e=af&lingua=eng
akaido, nem aikido!

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás

a minap néztem a tdf összefoglalót, a szokásos wow mellett volt mégvalami aminek egyáltalán nem örültem:

mutatták felülrõl a mezõnyt, úgy röpködtek a kulacsok, mint a vidéki kutyáról a bolhák+mutattak egy csávót közelrõl, amint épp kajál..olyan lazán köpte ki a mûanyak csomagolást, hogy csak na....gondolom a többiek sem banánt esznek...

szóval gyönyörû helyeken mennek, és közben úgy szemetelnek, mint egy állat...ez nem tetszett

Szerintem mindent feltakarítanak utánuk, hisz ott minden 4zetméter területnek van gazdája (meglehet nézni a gondosan ápolt vízelvezetõ árkokat!), és egy ilyen óriási eseményre valszeg elnézõek.

Hajrá Laci!
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
http://www.origo.hu/...ahegyekben.html cikkban a mai elsõ igazi hegyi etapról, amiben a T-Mobilosok, a CSC-sek, esetleg a spanyol Armada(Heras, Beloki???) kimerítenék Armstrongot? Majd elválik! :)
akaido, nem aikido!

Atec

Atec

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Akkor a Forma1-ben is megcsinálhatnák ezt.ha idõmérõn nem is ,mert két ember nem tud egy rajtkockába beállni de verseny közben kilehetne hozni,de hiába õ hamarabb ért be mint a másik.Nemde?

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Feltöltött kép
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

én gyûjtögettem, de a sztemetet nem szedtem fel utánuk...
:)

:D
A szemetet elvileg a rendezõségnek össze kellene szedetniük(szedniük). Aztán ez a gyakorlatban valóban nem valósul meg... sajnos. :(
akaido, nem aikido!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
én gyûjtögettem, de a sztemetet nem szedtem fel utánuk...
:)
Van állásom...:bananadan

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

egyszer a t d houngry utvonala után mentem, tele volt az áok mûanyag kulaccsal...gondolom itt is marad szépen...

Pedig akár ilyen szép kis gyûjteményt is lehetne összeállítani:
Feltöltött kép
akaido, nem aikido!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Én igazából mind a kettejüket elsõnek írnám, persze ha lehet ilyet. Mind a ketten nagyot mentek és, hogy az a két tízezredet ki szerzi meg az már szinte csak szerencse. Legalábbis ez az én véleményem.

Akkor a Forma1-ben is megcsinálhatnák ezt.ha idõmérõn nem is ,mert két ember nem tud egy rajtkockába beállni de verseny közben kilehetne hozni,de hiába õ hamarabb ért be mint a másik.Nemde?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
egyszer a t d houngry utvonala után mentem, tele volt az áok mûanyag kulaccsal...gondolom itt is marad szépen...

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

a minap néztem a tdf összefoglalót, a szokásos wow mellett volt mégvalami aminek egyáltalán nem örültem:

mutatták felülrõl a mezõnyt, úgy röpködtek a kulacsok, mint a vidéki kutyáról a bolhák+mutattak egy csávót közelrõl, amint épp kajál..olyan lazán köpte ki a mûanyak csomagolást, hogy csak na....gondolom a többiek sem banánt esznek...

szóval gyönyörû helyeken mennek, és közben úgy szemetelnek, mint egy állat...ez nem tetszett

Kell valami az ereklyegyûjtõknak is! :-)))
akaido, nem aikido!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Ja, és a Courchevel szintrajza:
Feltöltött kép
akaido, nem aikido!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás