Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Söndör, Boneshaker forgalmazónál próbáltad kérdezni?

Szerintem esélytelen. A mostani Syncros már egy teljesen új cég, olyan kupakjuk csak a múzeumban van.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

shimano600

shimano600

újonc

• felfüggesztett
  • 3 hozzászólás
sziasztok van több versenykormányom itm cinelli itm stucni stb shimano 600 tricolor pedálok campa agy mavi felnik deore dx agxal és vettem egy campagnolo mirage fékváltókart minden meg van hozzá csak a bal oldali fékkar ki van szakadva azzal mit lehet csinálni?de a váltó része az jó és jobboldali az kiváló azon minden jó csak ez a baloldali rossz úgy hogy vennék hozz 1 komplett fékváltókart miraget vagy így eladó ha kell képet küldök email:schonher@citromail.hu tel:06209339747
vagy amibe gyárilag össze van öntve a fék része azt külön nem lehet venni??és ha valaki tud 1 db mirage ilyen fékváltókart vagy akit érdekel írjon vagy hívjon ha kell küldök több képet
elõre is köszi
mart1n

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Igen,de eddig válasz nincs,telefon is csak kicsöng!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Söndör, Boneshaker forgalmazónál próbáltad kérdezni?

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Üdv!
Azért írok ide,mert az apróban nem kapok segítséget!
Van egy régi Syncros stucnim,de nincs meg hozzá a kupak!Mivel a villa nyakra menõ rész ferde,így a hagyományos egyenes stucni kupak nem jó hozzá...
Ha esetleg valakinek lenne fölösleges,légyszi jelezze már!Nem baj ha nem eredeti,csak jó legyen!
Méret:1-1/8"-os,A-head-es.
Elõre is Köszönöm!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor ott lesz a hiba igen. a stucni tetejetol szamitva 3mm legalabb kell hogy legyena villanyak teteje. lefele. ha nincs annyi akkor osszefeszulnek es a kormanycsapagy meg mindig logni fog.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

karlitoe30

karlitoe30

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

ugy van ahogy mondod. nekem is ilyen van a specializedben [csak az nem BBB hanem ami jott a villaval, de pontosan ugyanez a kutyu] es szepen teszi a dolgat.

megfeszited a kormos dolgot a villanyakban, aztan a csavarral osszehuzod az egesz hobelebancot es voila.

Köszi!
Igen, elméletben úgy kellene, hogy legyen, de nálam mégsem húzta össze kellõen, és mostmár gyanítom, hogy miért.
Valószínû a kupak felfekvõ felülete és a telõcsõ között alig van hely, és már épp összefeszülnek, szóval azért nem megy.
Megoldás: beküldök a stücni alá egy vékonyka távtartógyûrût. Aztán meglátjuk.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

még nem volt a kezemben ilyen bbb kupak, de nekem logikusnak tûnik, hogy elõbb feszül bele a 3 pofa a nyakba és utána húzod össze a stucnit, kormánycsapágyat, telót. hogyan máshogy mûködne? :o

körmös cucc ugyanezen az elven mûködik. elõbb belefeszül a nyakba, aztán csavarral összehúzod.

ugy van ahogy mondod. nekem is ilyen van a specializedben [csak az nem BBB hanem ami jott a villaval, de pontosan ugyanez a kutyu] es szepen teszi a dolgat.

megfeszited a kormos dolgot a villanyakban, aztan a csavarral osszehuzod az egesz hobelebancot es voila.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
batbike !
Alu kormány ! Csapágyra, kerékre, stb. költs tízezreket, ne kormányra. De ha minden más cuccod a top, akkor persze carbon.
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem most egy trinity light van fent kemény 140g és 2600ft volt más matricával lehet kapni 10000 felett is :) szerinted?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

batbike

batbike

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Maraton és XC versenyzésre használt MTB-ba akarok kormányt cserélni. Tanácstalan vagyok, hogy áldozzak-e huszonakárhány ezret egy karbonkormányra, meg ér-e akkora ár többletet, vagy maradjak az alu-nál. A csere oka az hogy egyszerûen nem férek el normálisan a gyári 560 mm-es kormányon és ráadásul sárnehéz...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
még nem volt a kezemben ilyen bbb kupak, de nekem logikusnak tûnik, hogy elõbb feszül bele a 3 pofa a nyakba és utána húzod össze a stucnit, kormánycsapágyat, telót. hogyan máshogy mûködne? :o

körmös cucc ugyanezen az elven mûködik. elõbb belefeszül a nyakba, aztán csavarral összehúzod.

karlitoe30

karlitoe30

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Hello!

Szerintetek az egészséges egy alu-telónyakra nézve (mely befelé kúpos) hogy egy sima acél A-Head körmös rögzítõanyával oldom meg az összehúzatást? Nem fogja szétzúzni az alu -belsõ falát?

Ez idáig az alábbi adapterrel próbálkoztam az összehúzatást megoldani, nehogy a villanyakat belõlrõl szétroncsoljam, de nem volt az igazi, elõbb feszült meg a nyakban a 3-pofa, minthogy tengelyirányban a kívánt feszülést elérte volna. (Így folyton kotyog az egész teló a vázban / kormánycsapágyaknál)

BAP-03 POWERHEAD | A-HEADEK | KORM

(Ezért gondoltam, hogy beleküldök egy körmöst.)

csigafiú

csigafiú

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Szia, ha 1 1/4 -es az a túlméretes, akkor létezik, én vettem Kalloy Uno -típusút az eBay -en, nem is volt túl drága..
Megnézem neked,hátha még megvan valahol, nekem már nem kell.

- Közben rájöttem, hogy nincs már meg, de pl :

New Uno Bike Quill Stem 110mm 20

Ha beírod az eBay keresõjébe, hogy : quill stem 1 1/4
-akkor látsz kb. harmincat, különféle hosszú, színû,szögû változatban.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem igaz, keress masik boltost, mert ugy tunik o nem tudja mit beszel.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Sturmbock

Sturmbock

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
sziasztok
túlméretes biciklivázhoz keresek magasabb kormányszárat (nem AHEAD-os, hanem az a régebbi) hogy ne kelljen annyira lehajolnom, de a helyi szerelõ azt mondta, hogy túlméreteshez nem létezik
Ez igaz?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

25,4-es, 80mm-es, max. 7%-os emelésû stucnit keresek... ár/érték arányban leginkább a BTS XC comp felelne meg, de sajnos 90mm-es a legrövidebb. Szóval valami hasonló érdekelne, 80mm-es hosszban! Ötletek?

ez nem tûnik rossznak

PRO LT MTB KORM

nekem van 80 milis acorom, de most mintha csak 90-es lenne a legkissebb, elvileg azok 3 - 3500 Ft körül vannak

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
25,4-es, 80mm-es, max. 7%-os emelésû stucnit keresek... ár/érték arányban leginkább a BTS XC comp felelne meg, de sajnos 90mm-es a legrövidebb. Szóval valami hasonló érdekelne, 80mm-es hosszban! Ötletek?

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
jaja, veszek egy kupakot és kiprószálom... ;) köszi a tanácsokat!
Don't try this at home!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
Ha még nincs összerakva, az más. Mikor összeállítod a rendszert és összehúzod a csapágyat, sokat fog változni. Van esélyed, hogy jó lesz így is.
Marci