Hamisított Chris King kormánycsapágyak
Flickr: bikebikeme's Photostream
hol árulnak ilyet?
meg mennyiért?
Hamisított Chris King kormánycsapágyak
Flickr: bikebikeme's Photostream
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
ilyen csapagyat szereltem: ritchey scuzzy logic (sealed cartridge), lehetseges, hogy ezt nem kell beallitani?
eloszor finoman huzam meg a beallitocsavart, ahogy az eddigi csapagyaknal, de meg kotyogott, kesobb viszont meghuztam rendesen, eddig ez mas kormanycsapagyaknal beragodott mozgast eredmenyezett volna, de most ez siman forog. arra gondoltam, hogy ipari csapagyas es csak masszivan rogziteni kell, de a csapagyhezagra ez nincs kihatassal. azert kerdem, mert ha megsem igy van, nem szeretnem ezzel tulhuzni szerencsetlent..
Van csésze benne és nagyon köszi az infót! No, akkor intézem is a beszerzést.
ZS-zero stack-félintegrált. Ha van a vázban csésze, akkor bármelyik félintegrált jó.
Kore stucnit hol tudnék venni?
Aki tud legyen szíves segítsen.Elõre is köszönöm.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
a kérdés jó.
teljesen integráltból sajnos többféle van, eltérõ csapágyszöggel
ha kiveszed a régit, rajta kell legyen hány fokos.
ha ez ugyanolyan, akkor szerencséd van.
igen.Pro tapered headset
vagy neked a fejcsõ felül is 1.5"?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.