ritchey widemouth hibátlan
ha olcsóbb kell akkor altrix o.s. stucni, 165g és 4e ft kb, nekem is ilyen van a nagygépen (csekk aláírás)
Thx, combosnak néz ki az altrix is.
A widemouth egy éve még 6000-ért akciózták, most meg nem látok sehol...

ritchey widemouth hibátlan
ha olcsóbb kell akkor altrix o.s. stucni, 165g és 4e ft kb, nekem is ilyen van a nagygépen (csekk aláírás)
azért másfél centit hagytam a stucni fölött, ennél több tartalékot nem akartam, mert ha így is kevés, akkor asszem ajánlatosabb valami nagyobb emelésû stucni, mert elég bután nézne ki 5 centinél több alátét a k.fej alatt. .
A Syncros Race DH stucnit használ valaki? Mitõl DH? Nem úgy néz ki, mint ami alkalmas arra a célra. Kinézete és súlya alapján sima CC-s stucninak tünik, ráadásul az ára alapján nem is valami extra alapanyagból (mint a 7075 alu), inkább egyszerü 6061-esbõl készülhet...
Tudtok 200g körül kb 6 centis hosszban erõs (FR) stucnit? Korábban lehetett kapni egy vaskosabb Ritchey-t, a severe condition wide mouth-t, egy Grossman gyári DH gépen is ilyen volt, pedig kb 170g:
http://www.rhythmcyc...productid=16696
Ez vajon elég erõs?
A kormány magasságának beállítása a "komplettírozás" hehe testreszabás része, ami, ha csak nincs konkrét elképzelésed vagy tapasztalatod, a végére kell maradjon.
A B+ kormány ha nem vadulsz vele (light CC/túra) tökéletesen megfelel.
láttál már törött stucnit?
amugy a syncros a ritchey tulajdona, csak hogy tudj viszonyítani.
hi.
Életem elsõ MTB-jét építem, és ott tartok, hogy le kéne vágni a villanyakat méretre. az megvan, hogy mi alapján csináljam, de azt nem tudom, távtartó gyûrûbõl mennyit tegyek...
CC/túra jellegû gép lesz, és nem vagyok oda a görnyedésért, de éppezért 3cm emelkedésû hajlított kormányt tettem rá...
három fél centis távtartót adtak a kormánycsapágyhoz. van annak valami hátrányos következménye, ha egy centivel még magasabbra hagyom, egy plusz távtartóval?
Akkor vennék egy gyûrût, ami kiszélesedik a fejcsõ méretére, szerintem jobban is nézne ki... remélem lehet kapni ilyet, biciklin már láttam.
Vagy menjek teljesen biztosra, és próbáljam ki a gépet levágatlan villanyakkal?
Jól látjátok, félek hogy mi lesz ha elb*szom és túl rövidre vágom...![]()
A villa Manitou Axel, és integrált a fejcsapágy. esetleg a villanyak cserélhetõ ezen a telón, ha elszúrnám?
Aranynál nincs cigányabb akkorsem
Én meg az ezüst chris kingektõl tudok még lehidalni, azon a felirat is alig látszik, szal májerfaktor
A Syncros Race DH stucnit használ valaki? Mitõl DH? Nem úgy néz ki, mint ami alkalmas arra a célra. Kinézete és súlya alapján sima CC-s stucninak tünik, ráadásul az ára alapján nem is valami extra alapanyagból (mint a 7075 alu), inkább egyszerü 6061-esbõl készülhet...
Tudtok 200g körül kb 6 centis hosszban erõs (FR) stucnit? Korábban lehetett kapni egy vaskosabb Ritchey-t, a severe condition wide mouth-t, egy Grossman gyári DH gépen is ilyen volt, pedig kb 170g:
http://www.rhythmcyc...productid=16696
Ez vajon elég erõs?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
én is ezzel a nyakvágós dologgal szarakodom...
de tegyél a stucni fölé hézagoló gyûrûket, nem kell egyenlõre semmit sem levágni a nyakból.
Aztán folyamatosan állítgasd és próbálgasd a stucnit...
tekerj egy nagyot- vidd lejjebb v. feljebb... aztán majd csak lesz vmi jó
a kormánynak nagyjából egy magasságban kell lennie az üléssel...
hát vágatlan nyakkal baromi hosszú lesz..amúgy az alátétekkel lehet játszani is nem csaka stucni alá hanem fölé is lehet tenni ha a szükség úgy kívánja...egy 2-3centit simán vágathatsz belõle..és még akkor is bõven marad hézagolható szakasz ill akármien hosszú fejcsõbe beletod maj tenni..
Hali,
valaki nem tudja a 2006-os Hussefelt és/vagy Holzfeller stucnik súlyát 60 mm-es hosszban? A sram honlapon (és igy máshol is) csak a 40 mm-esé van fent...
Aranynál nincs cigányabb akkorsem:Dkihezagolja ragogumival
jovanna faradok
vegyetek kinget oszt kalacs. keket vagy pirosat.
aki fekete kinget vesz az idiota, feketebol lehet venni cane creeket meg fsa-t is. fujj fujj.
on
kihezagolja ragogumival
jovanna faradok
vegyetek kinget oszt kalacs. keket vagy pirosat.
aki fekete kinget vesz az idiota, feketebol lehet venni cane creeket meg fsa-t is. fujj fujj.
on
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.