de van, a deus xc /nekem még a régi deus van/ asszem 125 grammraceface-bõl nincs könnyebb?
http://www.raceface....deusxc-stem.htm
de van, a deus xc /nekem még a régi deus van/ asszem 125 grammraceface-bõl nincs könnyebb?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem de stucni meg a kormány amiben nem grammozok....marad a 180 grammos rf deus....láttál már törött syntace stucnit?
a syntace amugy sajnálatos módon nem jön be.
nem nekem kell btw, hanem egy ismerõsömnek.
thomson-ra kattan, de le akarom beszélni róla
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
egyik sem van 3-5 fok közt sztem............
mondjatok olyan stucnit, ami legalább annyira high-end mint egy thomson, és van 110/120-asban 3-5 fok közt 150 gramm alatt.
ár nem lényeg, presztizs annál inkább.
egy easton ec70-est fog szoritani.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
egyik sem van 3-5 fok közt sztem............FSA XC-115 (120gr, titáncsavarok)
Syntace F99 (90mm-esben 99gr)
Syntace F99, 6ÿ/105mm - 97,6gr
ritchey widemouth hibátlan
ha olcsóbb kell akkor altrix o.s. stucni, 165g és 4e ft kb, nekem is ilyen van a nagygépen (csekk aláírás)
azért másfél centit hagytam a stucni fölött, ennél több tartalékot nem akartam, mert ha így is kevés, akkor asszem ajánlatosabb valami nagyobb emelésû stucni, mert elég bután nézne ki 5 centinél több alátét a k.fej alatt. .
A Syncros Race DH stucnit használ valaki? Mitõl DH? Nem úgy néz ki, mint ami alkalmas arra a célra. Kinézete és súlya alapján sima CC-s stucninak tünik, ráadásul az ára alapján nem is valami extra alapanyagból (mint a 7075 alu), inkább egyszerü 6061-esbõl készülhet...
Tudtok 200g körül kb 6 centis hosszban erõs (FR) stucnit? Korábban lehetett kapni egy vaskosabb Ritchey-t, a severe condition wide mouth-t, egy Grossman gyári DH gépen is ilyen volt, pedig kb 170g:
http://www.rhythmcyc...productid=16696
Ez vajon elég erõs?
A kormány magasságának beállítása a "komplettírozás" hehe testreszabás része, ami, ha csak nincs konkrét elképzelésed vagy tapasztalatod, a végére kell maradjon.
A B+ kormány ha nem vadulsz vele (light CC/túra) tökéletesen megfelel.
láttál már törött stucnit?
amugy a syncros a ritchey tulajdona, csak hogy tudj viszonyítani.