Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ringlé Zooka? 150 dollár körül még hozzjuthatsz.

na de hol? :)
olyan kellene, amit rendesen meg lehet venni boltban, akár itthon is.
épp ezért nem árt, ha még ma is sorozatgyártásban van :)
amugy szekszi, mondjuk a lila nem, de a fekete igen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Igen, arra szolgál.
"In idem flumen bis non descendimus"

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Hogyha menetes végû villának veszek egy http://ebike.hu/term...-atalakito/2232 ilyen AHEAD átalakítót akkor stucnit tudok rátenni igaz?
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Ringlé Zooka? 150 dollár körül még hozzjuthatsz.
"In idem flumen bis non descendimus"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

99-ben 38e volt a kisker ára, elsõ-hátsó 76e, a hozzá való fékkar az SD Ultimate, most is gyártják feketében. Nézd meg a Tune Bobo fejcsapágyat, aminek csak 24,6 mm a beépítési magassága és garantálom, hogy tizedannyi sincs belõle mint Chris Kingbõl.

akkor csak jól emléxem, hogy 70-ért vettem :)
fékkar pedig igen, olyan sd ultimate, amit most is gyártanak, mert fekete. beállítási szempontból egy rémálom...
visszatérve a topichoz:
nem tetszik nekem ez a sima csapágyas tune... igazán egyik fejcsapágy sem tetszik, amiben nem ferde hatásvonalú csapágyak vannak.
ilyen szempontból a king sem tökéletes, de az legalább sokaknak bizonyitott évek óta. a probike meg "véletlenül" felhagyott a tune forgalmazásával, miután több hátsóagyat küldtek vissza, de ahogy hallom, nem csak azokkal volt baj....
akkor inkább a canecreek s6...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

a fék árát pedig nem tudom megsaccolni sem, azt tudom, hogy tutira 70-ért vettem, ami ráadásul nagyker áron volt.

99-ben 38e volt a kisker ára, elsõ-hátsó 76e, a hozzá való fékkar az SD Ultimate, most is gyártják feketében. Nézd meg a Tune Bobo fejcsapágyat, aminek csak 24,6 mm a beépítési magassága és garantálom, hogy tizedannyi sincs belõle mint Chris Kingbõl.
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ez az, ha valaki azt hiszi, hogy a megadott newtonméter értékek disznek vannak megadva....

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

láttál már törött syntace stucnit? :D

http://www.syntace.d...m?pid=1&pk=1170
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem dig :D

felül az a deda nem rossz, de uj kellene :)
a fék árát pedig nem tudom megsaccolni sem, azt tudom, hogy tutira 70-ért vettem, ami ráadásul nagyker áron volt.
ez még a régi, párhuzamositós arch rival (arch supreme? és akkor a fékkar sd ultimate igaz? na szóval az)

ilyen:

Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
:scared:
ki ez amúgy, Dig?

valahol megértem, csak én már több lovettát csak a napi 10 párizsis zsemlém rovására tudnék csak bringára költeni :) (mennyi csak!)

ha kész lett a kerója, lõhetnél róla képet
milyen váz, teló?

ja és még stucni;
http://www.matuzmast...r2_stucnik.html
ITM-ek?
semmi sallang, flippi-floppi meg miegymás
ha megfordítod, lesz belõle Wb+I

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

elhiszed, hogy ha ... meg avid arch rival féket 70-ért (!) ...

OFF: nem 30e Ft körül van az ára ennek a féknek reálisan? (párban)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

lehet, h tömegmárka, de a WCS-t azért nem sokan tudják kifizetni :)

elhiszed, hogy ha x.0 váltókart vett 40 ezerért, meg x.0 hátsóváltót a fene tudja mennyiért, meg avid arch rival féket 70-ért (!) meg arch supreme fékkart 35-ért, akkor bármi legyen is az, ki fogja fizetni? ;) de ha fizet valamiért, a ne taiwani legyen. még ha wcs akkor se.
a karbon bontrager (oclv) nyeregcsõre sem sikerült rábeszélnem, thomson lett a vége :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hát igen, nehéz elképzelni pl. a csapott fejût fordítva :)
egyre gondoltunk, illetve én legalábbis arra, h azért a Syncros név mögött volt (van?) valami
Ritchey, és helló
lehet, h tömegmárka, de a WCS-t azért nem sokan tudják kifizetni :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
maga a kormányszár nem kell hogy régi legyen. csak a gyártónak legyen tapasztalata :)
syncros-t szvsz nem lehet fejjel lefelé tenni (tudom, nekem van egy itthon) és amint látszik, csak ugy jó a stucni, ha flipflop.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Syntace F99 (90mm-esben 99gr)

Feltöltött kép

Syntace F99, 6ÿ/105mm - 97,6gr

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
fogtam ezeket a Syntace cuccokat
és jééé
mintha nem is fognám õket - súlytalanság rulez
és annyira nem is volt drága (igen, lehet õket kapni Magyarországon)
a Grossmann-Point forgalmazónál

tipikusan sznobulni való téma
én akkor már kommerszebbre venném és vmi "szép és okos" Syncros vagy RácseFácse stucnival ékesíteném a gépet (hmm közben olvastam még elõzményt, ha vmi régi cuccot akkor, akkor végképp Syncros)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tulajdonképpen az van, hogy a yasec fejcsöve 125mm, a king fejcsapágy nem alacsony, és a black it platinum meg kifejezetten magas (120mm - 495mm beépités) és igy most egy ritchey van benne próbaképp, ami 120-as és 5 fokos. most lefelé áll, mert felfelé magas.
szóval az ujnak is lefelé kell majd állnia, csak azt akartam, nehogy TUL lefelé áljon.
1 fok még nem gáz szvsz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

köszi, ez jónak tûnik :D

nekem délelõtt ez volt az elsõ gondolatom, csak mivel írtad hogy 3-5fok....ez meg 6, mondok nem linkelem be....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
köszi, ez jónak tûnik :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://raceface.com/...xtsl-lr-bar.htm 135g -élettartam
http://raceface.com/...deusxc-stem.htm 125g -3év gari

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

raceface-bõl nincs könnyebb?

de van, a deus xc /nekem még a régi deus van/ asszem 125 gramm

http://www.raceface....deusxc-stem.htm
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való