Jelentkezz be Regisztrálj

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Írta 2006. szeptember 13. - 12:19

Edit:
Ahogy leírtad a cimborád Yasec gépét (apropó: acél oder aluváz?) amolyan "state-of-art" cuccokkal szerelné, ami nem mindig a legjobb teljesítményt jelenti (az a V-fék szvsz nem túl jó hatásfokú...). Ha a teljesítményt egy decens dizájnnal szeretné akkor Thomson, de ha 150 gramm alá akar mindenáron menni szerintem egy Syntace-szel jár jól. Ha pedig pénz nem számít: Seven. Nem ismerek náluk szebben dolgozó és ma is mûködõ mûhelyt.
Írta 2006. szeptember 13. - 12:16

na de hol?Ringlé Zooka? 150 dollár körül még hozzjuthatsz.

olyan kellene, amit rendesen meg lehet venni boltban, akár itthon is.
épp ezért nem árt, ha még ma is sorozatgyártásban van

amugy szekszi, mondjuk a lila nem, de a fekete igen.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 13. - 12:11

Írta 2006. szeptember 13. - 12:04

Mit jelent az, hogy trekking?
Írta 2006. szeptember 13. - 11:59

Írta 2006. szeptember 13. - 11:40

akkor csak jól emléxem, hogy 70-ért vettem99-ben 38e volt a kisker ára, elsõ-hátsó 76e, a hozzá való fékkar az SD Ultimate, most is gyártják feketében. Nézd meg a Tune Bobo fejcsapágyat, aminek csak 24,6 mm a beépítési magassága és garantálom, hogy tizedannyi sincs belõle mint Chris Kingbõl.

fékkar pedig igen, olyan sd ultimate, amit most is gyártanak, mert fekete. beállítási szempontból egy rémálom...
visszatérve a topichoz:
nem tetszik nekem ez a sima csapágyas tune... igazán egyik fejcsapágy sem tetszik, amiben nem ferde hatásvonalú csapágyak vannak.
ilyen szempontból a king sem tökéletes, de az legalább sokaknak bizonyitott évek óta. a probike meg "véletlenül" felhagyott a tune forgalmazásával, miután több hátsóagyat küldtek vissza, de ahogy hallom, nem csak azokkal volt baj....
akkor inkább a canecreek s6...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 13. - 00:25

99-ben 38e volt a kisker ára, elsõ-hátsó 76e, a hozzá való fékkar az SD Ultimate, most is gyártják feketében. Nézd meg a Tune Bobo fejcsapágyat, aminek csak 24,6 mm a beépítési magassága és garantálom, hogy tizedannyi sincs belõle mint Chris Kingbõl.a fék árát pedig nem tudom megsaccolni sem, azt tudom, hogy tutira 70-ért vettem, ami ráadásul nagyker áron volt.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. szeptember 13. - 00:16

ez az, ha valaki azt hiszi, hogy a megadott newtonméter értékek disznek vannak megadva....
Írta 2006. szeptember 13. - 00:14

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. szeptember 13. - 00:11

felül az a deda nem rossz, de uj kellene

a fék árát pedig nem tudom megsaccolni sem, azt tudom, hogy tutira 70-ért vettem, ami ráadásul nagyker áron volt.
ez még a régi, párhuzamositós arch rival (arch supreme? és akkor a fékkar sd ultimate igaz? na szóval az)
ilyen:

Írta 2006. szeptember 12. - 23:51

ki ez amúgy, Dig?
valahol megértem, csak én már több lovettát csak a napi 10 párizsis zsemlém rovására tudnék csak bringára költeni

ha kész lett a kerója, lõhetnél róla képet
milyen váz, teló?
ja és még stucni;
http://www.matuzmast...r2_stucnik.html
ITM-ek?
semmi sallang, flippi-floppi meg miegymás
ha megfordítod, lesz belõle Wb+I
Írta 2006. szeptember 12. - 23:50

elhiszed, hogy ha ... meg avid arch rival féket 70-ért (!) ...
OFF: nem 30e Ft körül van az ára ennek a féknek reálisan? (párban)
Írta 2006. szeptember 12. - 23:41

elhiszed, hogy ha x.0 váltókart vett 40 ezerért, meg x.0 hátsóváltót a fene tudja mennyiért, meg avid arch rival féket 70-ért (!) meg arch supreme fékkart 35-ért, akkor bármi legyen is az, ki fogja fizetni?lehet, h tömegmárka, de a WCS-t azért nem sokan tudják kifizetni

a karbon bontrager (oclv) nyeregcsõre sem sikerült rábeszélnem, thomson lett a vége

Írta 2006. szeptember 12. - 23:39

egyre gondoltunk, illetve én legalábbis arra, h azért a Syncros név mögött volt (van?) valami
Ritchey, és helló
lehet, h tömegmárka, de a WCS-t azért nem sokan tudják kifizetni

Írta 2006. szeptember 12. - 23:36

syncros-t szvsz nem lehet fejjel lefelé tenni (tudom, nekem van egy itthon) és amint látszik, csak ugy jó a stucni, ha flipflop.
Írta 2006. szeptember 12. - 23:25

Syntace F99 (90mm-esben 99gr)
Syntace F99, 6ÿ/105mm - 97,6gr
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
fogtam ezeket a Syntace cuccokat
és jééé
mintha nem is fognám õket - súlytalanság rulez
és annyira nem is volt drága (igen, lehet õket kapni Magyarországon)
a Grossmann-Point forgalmazónál
tipikusan sznobulni való téma
én akkor már kommerszebbre venném és vmi "szép és okos" Syncros vagy RácseFácse stucnival ékesíteném a gépet (hmm közben olvastam még elõzményt, ha vmi régi cuccot akkor, akkor végképp Syncros)
Írta 2006. szeptember 12. - 23:14

szóval az ujnak is lefelé kell majd állnia, csak azt akartam, nehogy TUL lefelé áljon.
1 fok még nem gáz szvsz.
Írta 2006. szeptember 12. - 23:06

nekem délelõtt ez volt az elsõ gondolatom, csak mivel írtad hogy 3-5fok....ez meg 6, mondok nem linkelem be....köszi, ez jónak tûnik
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. szeptember 12. - 23:04

Írta 2006. szeptember 12. - 22:21

http://raceface.com/...deusxc-stem.htm 125g -3év gari
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!