Minek teszed fel egyáltalán a kérdést, ha láthatóan nem figyelsz és nem is érdekel mások észrevétele, csak a saját véleményed, berögzült - hibás - elképzelésed szajkózod?
Több mint harminc éve kerékpározom, nem is egy féle szakágban, de még soha sem sikerült semmilyen csavarmenetet szétszaggatnom. És probléma mentesen mûködtek mind az alkatrészek, mind a kerékpárok, amelyekre felszereltem. Akkor most én vagyok helikopter?
hmm... nos, a megfogalmazás már önmagában elég sokatmondó, azt hiszem, nem is fûznék hozzá kommentárt..
annyit azért írnék ,h kikérem magamnak a szajkózást meg ezt az egész mondatod... eléggé felháborító... én azért írok be ide, h olyanok visszaírjanak ,akik tudnak vmi használhatót írni a témával kapcsban... nem ócsároltam senkit.. te meg jössz ezzel a hányadék dumával..
ha ennyi embernek nincs semmi baja az alumenetes stucnijáva l,akkor én örülök a legjobban, mert valszeg nem kell drága másmilyet vennem.. megúszom pár ezerbõl.. a csavarok húzkodása vmi mánia nálam.. be vagyok szarva ,h szétesik a kormány ,miközben 60- nal jövök le a hegyrõl... nyílván most már jobban odafogok figyelni, h ne vigyem túlzásba a huzigálást ..
egyébként a stucni sem volt rendben.. nem rég vettem hasznátan ezt a bringát.. nem tudtam , mi a helyzet... az alsó csavar fele pl. egyszerûen nem volt meg.. le volt törve.. ne mtudom ,az mennyire szokványos ,h az alsó 5 mm-es a felsõ meg kisebb... szerintem az alsó is az a kisebb ..talán 4 milis lehetett.. csak vágtak bele egy nagyobb menetet.. mert megszakadhatott..
a felsõ csavar is csak félig érte el a stucni másik részében lévõ menetet.. így a terhelés nem oszlott meg vmi jól..
egyébként, én kérek elnézést... akármilyen hihetletlenül is hangzik ,de... egy ilyen alumínium menet bizony elszaródhat... tudom ..elég valószínûtlenül hangzik.. meg ,h egyáltalán.. bármi elromoljon egy biciklin... és hát.. fõleg annak lehet ez furcsa, akinek 30 évig semmi gondja.. de tényleg semmi gondja nem volt a bringáival.. hát le a kalappal... most akkor érezzem szar embernek magam , mert elbasztam a menetét annak a vacaknak..?! meg ,h ... a bringáimban idõnként elromlanak cuccok..?! hát igen.. sokat kell még tanulnom.. de szerencse, h vannak itt ilyen rutinos kerékpárosok, mint te, Valeria Victrix, akik az általad ideprodukált förmedvényhez hasonló építõjellegû kritikáikkal csak azt érik el, h elönti a vér az agyam és ilyen fos dumákat írok.. hát kinek kell ez? ...
az elõtted szólók legalább normális hangnemben írtak.. le is vontam a megfelelõ konzekvenciát.. és köszönöm a válaszokat.. .de az ilyen, magaslóról osztogatott szurkálások szerintem mellõzhetõk...
és majd most még én leszek a kis önérzetes, madárlelkû, sértõdött kis lóf..jóska .. de hát ..ez van..