Jelentkezz be Regisztrálj

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Írta 2009. november 04. - 22:14

Valaki fel tudna világosítani, hogy a régi syncros stucnik villanyakhoz közelebb esõ részén mi volt az a fura csavar, vagy ahhoz hasonló cucc?
Vizuális típusoknak kép:
http://www.iain636.q...m x 0 deg 1.JPG
Edit: Most tûnt fel, hogy ezeken a stucnikon nincs kiálló rész az oldalról átmenõ csavaroknak, tehát akkor ezzel szorítom meg a stucnit a villanyakon véglegesen?
Ez egész jó ötletnek tûnik, most miért nem gyártanak ilyeneket?
Írta 2009. november 03. - 16:02

Zöld kosaras. Nem tudom, hogy milyen lehet, de ez 5k alatt van és alacsony....
Nekem nem tetszett, mindig szorult valamennyire, akármit is csináltam vele (persze lehet pont egy hibás darab volt).
De tényleg alacsony.

Írta 2009. október 30. - 17:47

Írta 2009. október 27. - 18:52

viszont drága
Írta 2009. október 27. - 17:29

köszi. kiegészíteném a kívánságlistát azzal, hogy lehetõleg minél alacsonyabb legyen a beépítési magassága. (az elõzõ tulaj "picit" rövidre vágta a villanyakat.)
nos?
Zöld kosaras. Nem tudom, hogy milyen lehet, de ez 5k alatt van és alacsony....
Írta 2009. október 27. - 13:18

nos?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2009. október 25. - 23:43

Írta 2009. október 19. - 20:13

Írta 2009. október 18. - 13:03

Mire gondolsz? A villa nyakába dugható 1" menetesrõl 1 1/8" aheadre átalakítóra vagy a villanyakra ráhúzható 1" aheadrõl 1 1/8"aheadre?valaki?
Mindegyik jó montin és outin is.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. október 18. - 13:02

A Pro koryak os kormányon nem sok hely marad, ha van még a fék- és váltókarokon kívül vmi más is...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. október 18. - 12:56

Írta 2009. október 13. - 19:35

Írta 2009. október 08. - 12:19

De mit kell a karodnak bírnia? Én nem vagyok nagy erõember a felfeléken, de elvileg nem is kell tépkedni a kormányt, attól nem leszel gyorsabb. Viszont tuti, h nagyon szokatlan lesz egy 9 centivel szélesebb kormány elsõre,mind irányításban, mind fogásban. Ráadásul csirke
vállakra ez még inkább igaz
Azt hiszem még nem másztál sokat és meredeket singlespeeddel.

Szokatlan nem lesz a szélesség miatt, mert a fullymon 680as kormány van.
Testi csököttségemen túllépve vajon parázzak-e a kormányszár miatt? 134g, az nem sok azért, normálbefogós és 120mm hosszú, hátralévõ élete merevvillával ütve és állva csavargatva telne.

Írta 2009. október 08. - 12:07

Írta 2009. október 08. - 12:01

Sokszor van, hogy lábból még bírom a dolgot, de a karom már nem. Most 600as kormány van fent és keskenynek érzem, meg ugye kisebb az erõkar állva mászásnál. "Kigyúrtságomhoz" csak annyit, hogy 69kg vagyok és ezt 186centivel produkálom.
Írta 2009. október 05. - 15:01

Syncros - jellemezzük úgy, hogy a Ritchey extrém ága, de vannak CC/XC cuccaik is (kicsit túlárazott, de egyébként jó márka)
Ritchie - szintén kissé túlárazott, de jó termékeik vannak
FSA - a cuccaikra valószínûleg egy kicsit még várni kell, de valószínûleg lesz, amit te szeretnél
PRO - a Shimano fiókvállalata, termékpalettája bizonyos területeken már a Shimano termékeit is fedi
Specialized - érdemes kotorászni az alkatrész kínálatukban
egyébként pedig bármelyik "matrica márka" termékei is simán vállalhatók (Bike+, BTS, Altrix)
Köszönöm a sok-sok infót! Azt hiszem, a legegyszerûbb az lesz, ha ma délután benézek egy nagyobb bp.-i bringaüzletbe és szétnézek kicsit. Hátha holnap már ki is tudom próbálni!

Írta 2009. október 05. - 13:52

Ritchie - szintén kissé túlárazott, de jó termékeik vannak
FSA - a cuccaikra valószínûleg egy kicsit még várni kell, de valószínûleg lesz, amit te szeretnél
PRO - a Shimano fiókvállalata, termékpalettája bizonyos területeken már a Shimano termékeit is fedi
Specialized - érdemes kotorászni az alkatrész kínálatukban
egyébként pedig bármelyik "matrica márka" termékei is simán vállalhatók (Bike+, BTS, Altrix)
Írta 2009. október 05. - 13:22

Esetleg más márka, amit érdemes megnéznem? Sajnos egyáltalán nem értek ehhez a témához (sem:)), amin a jópár oldalnyi hozzászólás elolvasása visszamenõleg sem segített igazán.

Köszi elõre is!
Írta 2009. október 03. - 17:11

ha a suly annyira fontos akkor belerkasz egy ilyet a villanyakba
aztan osszeszereles utan kiveszed belole. vegulis a stucni fogja ossze a dolgot, ez csak addig kell amig megszoritod a fejcsapagyat. a lukat meg leragasztod szigszalaggal. vagy beleraksz valami muanyag v gumidarabot. annal konnyebb megoldas nincs
itten van az igazság. és nem kell félni a dologtól, évek óta megyek így és soha semmi baj nem volt
pontosabban múlt évben vki meglazította a stucnit, miközben nem volt nálam headlock, hogy újra összehúzzam a rendszert
de ennyi belefér