gondoltam kicserélem a 10 fokos kormányszáramat egy 5 fokosra, és akkor már egyúttal OS befogósra az új WCS 10 fokos kormányomhoz.
itthon 22ezerbe kerül.
Mi a rák kerül ebben ennyibe???
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
syncros am-bõl van 60as is. relatíve olcsó, nem nehéz és még kapható is itthon. a "grunge" színûek csak 70mm-tõl vannak!Na, közben vizsgálódtam is. Alu kell természetesen nem érné meg nekem annyira grammozni. A kormány az ok Truva Stylo World Cup, könnyû széles alacsony, már csak egy stucni kell hozzá. Amúgy nagybefogós a cucc, és cc-am-ra vagyon használva szóval nem durvulás. Amit néztem Truva Stylo stucni az jó lesz, csak 2010es cucc amennyit megtudtam róla, így még nem nagyon lehet kapni. 110mm hossznál 130-145gramm típustól függõen, a nehebb típus 16euro szóval nem valami drága.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hirtelen felindultságból mindig javasolt a CRC-t elsõ körben megnézni a széles választéka miatt. Ha már leszûkült a kör, lehet foglalkozni azzal is, hogy abból itthon mi az, ami beszerezhetõ.Sziasztok!
Tud valaki ajánlani rövid (50-60mm) és könnyû (150-160gr) stucnit? Mert ilyen hosszban csak dh stucnikat találok amik egy kockából vannak kifaragva, nekem meg az felesleges meg nehéz is.
A másik kérdés: széles (660-680mm), kis emelésû (15-20mm) könnyû kormány? Truvitiv stylo wcs ami eddig nagyon bejönne (235g). Esetleg ennek nincs stucni testvére?
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy építgetek egy kerékpár, a stílus ilyen cc lenne!
Na most milyen kormányszárat ajánlotok?Hosszuságra?Vagy mondhatok konkrét márkákat is!
Köszönöm aki válaszol!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960IgenHello, most asszem egy 6fokos emelkedésû stucnim van, de túl nagy a kormáncsapágy kupakom, ezért elég magasan van a kormány.
Meg lehet fordítani a kormányszárat, hogy lefele nézzen?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960RAUH-Welt
B E G R I F F