Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Boxxer, mint ugrálósteló..?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

pter777

pter777

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Nagyon kezdõ lehetsz ha ilyet kérdezel. Le fogja tépni a fejcsövedet a boxxer. És ha nem tudsz lejönni a 13cm-mel úttal akkor inkább gyakorolj sokat, mert nem a teleszkópban van a hiba.

Kezdõ? nem is tudom, ezt inkább haggyuk. 2caprine is van a környéken, és boxxer van bennük. Attól hogy még nem értek annyira a kormánycsapikhoz, attól még tudok jól biciklizni. A duroval az a bajom hogy nekem már kicsi, 2 éve használom, és most értem el arra a pontra amikor váltani kell, mert már vannak olyan helyek ahol idõnként koppan a teló. Ahogy fejlõdik az ember...Ezért kell valami nagyobb. Meg a duro nem egy életbiztosítás, Suntour márka sem. Persze, tudom hogy nem erre való a teló, de ha más nincs és az ember szeret biciklizni :). Most lett meg az összeg egy olyan telóra amivel jobban lehet ugrálni, és arra is tervezték.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nah,
de jól leszóltatok.
Mi a bajotok ha egy Caprine Dualba Boxxer kerül? hmm? Egy telóra még van pénzem, használtra... De egy össztelós vázra már nem :/, nekem nincs annyim, ezért ha nem szeretném magam összetörni, mindenképp kell valami nagyobb teló a vázba, mert a mostani 13cm-t mozog, és ...na mind1, nem részletezném tovább.

Nagyon kezdõ lehetsz ha ilyet kérdezel. Le fogja tépni a fejcsövedet a boxxer. És ha nem tudsz lejönni a 13cm-mel úttal akkor inkább gyakorolj sokat, mert nem a teleszkópban van a hiba.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem a rugout miatt fogod magad nem osszetorni. ...na mindegy nem reszleteznem tovabb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
pont, hogy így fogod összetörni magad miután az a bitang erõkar letépi a vázad elejét (egyszer be fog következni biztosan). :D
mi a baj a 13cm mozgással? a vázhoz jó az.

peterrr

peterrr

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Nah,
de jól leszóltatok.
Mi a bajotok ha egy Caprine Dualba Boxxer kerül? hmm? Egy telóra még van pénzem, használtra... De egy össztelós vázra már nem :/, nekem nincs annyim, ezért ha nem szeretném magam összetörni, mindenképp kell valami nagyobb teló a vázba, mert a mostani 13cm-t mozog, és ...na mind1, nem részletezném tovább.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Apróban azért van egy Léderfoxkokainelesdé váz duplavállas Drop Off-al.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Pedig már nem is divat.

A sebesség mindent megold.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
mindez eltörpül a caprine dual boxxer frigyhez képest :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
és nem 1.8" hanem 1.125" (= 1" + 1/8")

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sziasztok.

Van egy Caprine Dual vázam, amibe alap félintegrált kormánycsapi való.
Hogy tudom megoldani normálisan azt hogy, most vennék bele egy 1,8"os telót, boxxert, vagy 888at, és összehozni a 2-t. a félintergáltságot az 1,8"os telóval. Milyen kormánycsapit kell ahhoz vennem hogy passzoljon? Van valami átalakító?

az meg már egy másik kérdés, hogy mifaszt keres egy boxxer/888 egy dual vázban....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tom_sawyer

tom_sawyer

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Nem kell hozzá átalakító, ha mégis kéne szervizek kérdés nélkül megoldják.

peterrr

peterrr

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok.

Van egy Caprine Dual vázam, amibe alap félintegrált kormánycsapi való.
Hogy tudom megoldani normálisan azt hogy, most vennék bele egy 1,8"os telót, boxxert, vagy 888at, és összehozni a 2-t. a félintergáltságot az 1,8"os telóval. Milyen kormánycsapit kell ahhoz vennem hogy passzoljon? Van valami átalakító?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

A CRC-n van sok Cannondale-hez való, nem gyári kormányszár.

megvan!!!!
és van is készleten 100/5/31,8

fuck me, i'm famous!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
25,4-rõl 31,8-ra a hézagolás vállalható, DMR kormánnyal, és Funn stucnival? Az a baj, hogy a gyerek nagyon bevállalós, a Fatboy B kormányt 4 hónap alatt kukázta... :S

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A CRC-n van sok Cannondale-hez való, nem gyári kormányszár.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
kicsit szarban vagyok, stucni kéne a cannondale bicajomra csakhát a 1,5" az nem 1-9/16" ugyebár.

gyári rá való ~20ezer, namost végszükség esetén le tudok maratni 1,5mm-t az átmérõjébõl bármilyen 1,5" stucnibõl, talán így lenne a legolcsóbb.

napok óta keresek de sajna nincs gyárihoz hasonló alternativa.

ötlet?

fuck me, i'm famous!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A legutolsó Bikemagben szereplõ, betétekkel állítható dõlésszögû Specialized kormányszárak hol kaphatóak?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kellene nekem minnél alacsonyabb és minnél olcsóbb kormánycsapágy?

valaki tud nekem mutatni?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
BTS XC pro kormánycsapággyal tapasztalat valakinek?milyen minõségû a felülete?ha már lúd legyen kövér:milyen színût vegyek piros-fehér vázba?:D