Magyarán komplett szett kell "tapered" fejcsõhöz.09 SX-Trail ha minden összejön

- Cane Creek: http://www.canecreek...product=frustum
- FSA No.57E
Magyarán komplett szett kell "tapered" fejcsõhöz.09 SX-Trail ha minden összejön
Egyrészt pont nem a kormánycsapágyakkal kezdik a dolgot, mert abból még van rendesen a Bikernél, másrészt azért mondhatnál többet is arról, hogy mibe kell. 1.5 vagy "tapered" fejcsõ, hagyományos, fél- vagy teljesen integrált...Az jó, mert most lesz új FSA forgalmazó, az talán nem lesz béna, mint a Biker...köszi a tippet!
igen, sajnos van olyan hogy ki van nyulva a fejcso. nem kell neki sok, de a fejcsapagy egybol eszreveszi.
ez abbol ered hogy az elso kerekre jovo uteseket a villan keresztul a fejcso kapja meg, es az evek soran par tized milimeterenkent osszeadodik.
RAUH-Welt
B E G R I F F
ha nem egyenesen lett beleteve a vazba, akkor lehet hogy szorul benne a csapagy. feltetelezve hogy a kis tomito muanyag gyuruk is jol vannak belerakva.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Itt sok Sette cuccal találkozhatsz: http://www.mtnbikeriders.com/Ilyet találtam még, ismeri ezt a márkát valaki?
Nagyjából ez a választék. Van még pár olcsóbb cucc de azokat csak városba és túrázni ajánlják.
A kona egyébként narancs, csak csal a fénykép.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Vörösben - de nem olyan, mint a Kona vörös színe - Spank Tweet Tweet 30mm emelésû változat (700mm széles, ergo vágni kell), fehérben meg Azonic World Force (de ezt te is megtaláltad, és ezt is rövidíteni kell)Én csak ezt találtam.
Eddig egyenest használtam, de ez az 1" emelkedésû még belefér szerintem.
Szélesség kb. mindegy, most 580-as van, ha túl széles levágom. Súly mondjuk 300g körül vagy alatta lenne jó. Ár egyelõre mindegy. Ha itthon is van, elõny de nem feltétel.
edit: Neked meg boldog szülinapot VV!
edit2: Ennyire kihalt a 25.4-es befogóméret?
Indulásképpen tessék nekifutni a Bikemarket/ebike oldalaknak hazai viszonylatban....