Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Nekem van egy Truva Stylo Team-em 30mm-es emeléssel, ez 273g és egy WorldCup-om 25mm emeléssel, ami 246g. (Ez utóbbi eladó)
A mai beszerzés pedig egy Truva Stylo WorldCup Singlespeed, 700mmm, 10fokos hátrahajlás: 262g, ez váltja a másik WC-t.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
holzfeller meg stylo vajon gyári adat vagy miért? ha teheted mérd le õket szerintem.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
tam, nálam a karbon kiesik, sajnos a noir, és a sync am karbon is drága. sisakot és cipõt is illene már vennem újat. nem beszélve a lassan aktuálissá váló fékfelújításról, meg az xt tárcsákról.. esélyes, hogy most a holzfeller lesz a befutó.

csaba! régebben szemeztem a linkelt kormánnyal, most is tetszik. az ok amiért kiesik a szórásból az az, h. szeretném egységesnek látni a kiegészítõket a bringán.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

a következõk közül melyeket tartjátok érdemesnek?
Ker
Ker
Ker

a jelenlegi fsa a 40millis emelésével és 660as hosszával kényelmes volt, de ma megadta magát.. nyilván érdemes lenne újra egy ilyet választanom, viszont szeretném egységesíteni a kiegészítõket.
legnagyobb hasonlóságot a gain mutat a jelenlegi megoldással, viszont külsõre nemigazán nyerte el a tetszésem.. holzfeller tetszetõs, súlya is barát, stylo pedig jó árban van.
hol jönne elõ a 3kormány közti anyagkülönbség?
aktuális mérlegelés szerint 66 kiló vagyok, ez sztem zsákkal sem megy 75fölé. felhasználáshoz meg annyit, h. a slayer sokkalsokkal többet tud mint én. szóval kb túrák..

Én ilyet vettem 2 hete ( irtam is itt 10 hsz- elöbb)
-- Bikemarket.hu -- Specialized
ára is nagyon jó, és valóban 211 g lemértem ! ...mentem vele párszor nagyon merevnek tünik

"just chillin killin"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fura hogy a Holzfeller a "durvulos" es az inkabb tura-xc Stylo nehezebb. 66kilo ala en a legkonnyebbet vennem. nekem 160 grammos karbon van es boven eleg
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
a következõk közül melyeket tartjátok érdemesnek?
Ker
Ker
Ker

a jelenlegi fsa a 40millis emelésével és 660as hosszával kényelmes volt, de ma megadta magát.. nyilván érdemes lenne újra egy ilyet választanom, viszont szeretném egységesíteni a kiegészítõket.
legnagyobb hasonlóságot a gain mutat a jelenlegi megoldással, viszont külsõre nemigazán nyerte el a tetszésem.. holzfeller tetszetõs, súlya is barát, stylo pedig jó árban van.
hol jönne elõ a 3kormány közti anyagkülönbség?
aktuális mérlegelés szerint 66 kiló vagyok, ez sztem zsákkal sem megy 75fölé. felhasználáshoz meg annyit, h. a slayer sokkalsokkal többet tud mint én. szóval kb túrák..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem nagyon igazabol. oda rakd ahol kenyelmes. en mindig ugy vagom el a villanyakat hogy 2-2.5cm-vel hosszabb legyen mint epp kell, es kialatetezem a kulonbseget. es akkor kesobb ha ugy talalom hogy lentebb/fentebb kell venni, akkor megvan az opcio, anelkul hogy nagyobb emelesu kormanyt vagy stucnit kellene vennem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

oda tedd hogy kenyelmes legyen. ha alacsonyabban van, akkor konnyebb lesz vele maszni, ha magasabban, akkor meg lefele ereszkedni.

Jaja ezt tudom, csak aztem van vmi aranyszabály rá, esetleg valami számítás.Köszi azért az infót

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
oda tedd hogy kenyelmes legyen. ha alacsonyabban van, akkor konnyebb lesz vele maszni, ha magasabban, akkor meg lefele ereszkedni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Hali!

Van valami aranyszabály a kormánymagasságot tekintve?Vagy a kényelem/felhasználás számít inkább?Sima XC, maraton felhasználásra gondolok, hogy a földtõl milyen magasan legyen a kormány végének közepe.180cm magas vagyok és 18"-as a vázam, ha ez számít.Most kb. 100cm a távolság, ami lehet kicsit magas.Köszi!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Chris King 1-1/8-as NoThread Headset-hez kell cnc-ztetnem alsó gyûrût (gondolom a villán maradt). Ha kell valakinek ugyanilyen szóljon.

Ugyanitt almazöld Chris King NoThread Headset eladó :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás

syncros am flat top
690mm
289g

Sziasztok!

Vmi ilyen kéne nekem is a korábbi paraméterekkel, csak 25,4"-ben! Elég 620-640mm szélesség is! Vkinek vmi ötlet? (Átlag hazai kínálat átnézve.)

Elõre is köszi! Y.

karlitoe30

karlitoe30

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Á, ez jó!
Utánanézek az FSA -nál, köszi!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás

Üdv!

Olyan kérdésem van, hogy mennyire lenne egészséges (vagy labilis...) egy olyan stücni - villanyak kapcsolat, ahol a villanyak rövidsége miatt (sajna így vettem) csak kb. 25 ... 28 mm -re "nyúlik bele" csak a stücni furatába, tehát a felsõ síktól a megszokott kb. 5 mm -nél jóval lentebb van a csõperem. A stücni felsõ csavarja épp nem fogja át.

Havernak hasonló gondja volt. Õ vett egy FSA stucnit, az kb. fél centivel alacsonyabb építésû, mint a többi stucni. Az átlag 40mm magas, az FSA 35mm volt. Azzal már pont eléri a felsõ csavart és vidáman jár vele. Talán neked is jó lesz.
Marci

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Kösz rob...ugyse durvulok vele biztos birja még ha ilyen könnyü is

(az a baj tavaly vettem ezt a meridát pont ebbõl a tipusból-szinbõl nem volt 18 as csak 20 ami 183 centihez kicsit nagy 2-3 hónapot meg nem akartam várni...igy vettem rá 7-helyett 35 f kormányszáraz+ most ezt... igy most pont jó lessz a 20"méret:) )

"just chillin killin"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én szerettem
az enyém is 211g volt vágatlanul

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
A kormányom ép ma érkzett meg :)holnap be is rakom...kicsit magasitok az egyenes után + a legkönnyebb alu 211g mértem...de azért remélem elég erõss lessz... valaki esetleg használ ilyet köszi...-- Bikemarket.hu -- Specialized

"just chillin killin"

karlitoe30

karlitoe30

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Montiról lenne szó, ott is maraton alkalmazás.
Egyelõre akkor marad az extender, a legalább biztos.
Köszi
K

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem meg életveszélyes ilyesmivel játszani.
vagy vegyél egy másik villát, vagy hosszabbittasd meg a villanyakat

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha az avatarodon szereplõ bringáról van szó, akkor jó lehet. nekem a colnago villáját vágta le a tulaj irdatlan rövidre és szintén csak a stucni alsó csavarja fogja a villanyakat. jóideje használom így és semmi baja. pedig kapott városban padkáról le ugrálást, földutat, macskakövet, mindent.

montinál, terep felhasználásnál azért necces lenne szerintem.