Javítsatok ki, de én mindig is úgy tudtam, hogy a stucninak vagy a legfelsõ hézagolónak 2-3 mm-rel túl kell lógnia a villanyakon, mert csak így tudod jól meghúzni a dióval...
ez így van, de neki most 6-8mm a túlnyúlás
Javítsatok ki, de én mindig is úgy tudtam, hogy a stucninak vagy a legfelsõ hézagolónak 2-3 mm-rel túl kell lógnia a villanyakon, mert csak így tudod jól meghúzni a dióval...
Javítsatok ki, de én mindig is úgy tudtam, hogy a stucninak vagy a legfelsõ hézagolónak 2-3 mm-rel túl kell lógnia a villanyakon, mert csak így tudod jól meghúzni a dióval...A kérdések oka az,hogy pár mmel alacsonyabb a villanyak mint a fejcsõ+kormánycsapágy+stucni kombó és így nem akarom használni.
Hát, 35mm-nél laposabb stucnik nem nagyon vannak. Az FSA stucnik 35millisek.
Lapos csapágy ügyében nincs ötletem, az FRM, WCS vagy BBB rémlik. Valaki szaki biztosan tudja pontosabban.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Ha a fejcsõ belsõ átmérõje 44mm körüli, akkor félintegrált, ha 41-42mm körüli, akkor integrált, feltételezve, hogy 1 1/8" méretû a kormánycsapágy.
Ettõl függetlenül nem ártana hozzáértõ szaküzletben vagy a gyártónál tájékozódni a részletekrõl, mert tudni kéne hozzá a kcs. változatot is integrált esetében (Cane Creek, Italian, TH/FSA szabvány).
ilyet próbált már valaki? milyen?
vagy befürészeled egyik oldalán, és akkor simán rápattan. csak utána rendesen meg kell csiszolni, hogy ne tegye tönkre a csapágyat.mert kell azt rá kell ütni. nem megy fel egykönnyen.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kéne még valami alulra a csapágy alá, mert így alul lötyög az egész. Olyasmi, mint felül az az arany gyûrû. De az nem megy rá alulra. És az a másik gyûrû sem, amit a #4828-ban linkeltem, mert az nem megy le a villa nyakán legalulra, mert legalul vastagabb a villa ugye.
Majd szakszervizbe viszem inkább jövõhéten, ha addig nem jövök rá valamire.