Freddyke:
Nem kell ennyire tulporogni a dolgot, nyugi... Csak esszel, olvasgass egy kicsit a forumon. Illetve inkabb sokat. Es gondolkodj. Pl. "Azért írtam, hogy 194cm vagyok, mert a karok hossza nyilván megegyezik a testmagassággal" Nyilvan... Jah.

Mellesleg nem sok koze van a kormanyszelesseghez. Erre meg annyit reagalnek: "Pont ezért takarítottam le ösvényeket, ahol gyakran megyek." Mi van, ha mas osvenyekre kerulsz? Vagy varosban el kell ferni ket kocsi kozott? Sok olyan helyzet van, ahol hatrany tud lenni. Gondold vegig, hogy neked mire kell.
A kormanyszelesseg elsosorban stilus kerdese, masodsorban meg a vallszelessegen mulik, hogy mi a kenyelmes. A 725 mm-s kormany CC-re szerintem mar az istentelenul szeles kategoria. En 580 mm-vel nyomom, es a klasszikus CC felfogas szerint mar ez is szeles, mert szelesebb mint a vallam. CC-ben is mar nepszeru a szelesebb kormany a vilagkupakon, de ott sem tudok 680 mm-nel szelesebbrol. Ha tenyleg CC-zel, maratonozol, nem valoszinu, hogy kelleni fog egy ilyen szeles kormany. Szerintem.
Stucninal szerintem tobbet szamit, hogy te milyen nehez vagy. De ahogy nezem, ezek a Kona stucnik azert nem a grammaniasok kozul valok. Ha nem ugrabugralsz nem hiszem, hogy gondod lesz vele. Hiszen eddig sem volt. Az, hogy melyik a jo? Nekem az Easton EA 90 a jo. De neked nem biztos. Olvass vissza. Sokat. Nagyon sok ideje el mar ez a forum, nagyon sok mindent mar leirtak korabban, nagyon sokan mar nem is latogatjak az oldalt azota. De a tapasztalatuk itt van, hasznald ki. Ne csak a kormanyoknal. Ne legyel lusta visszaolvasni, mert akkor ugy tunik, hogy nem is erdekel igazan. Akkor meg mi ertelme nekunk is valaszolni?
A gyartokrol meg: jo hiru gyarto (Easton, Syntace, mas nagyobb gyartok, pl. Ritchey, volt Race Face, Truvativ) nehezebb modelljeivel nem tudsz mellefogni. Van bennuk eleg anyag. Ugyanugy mint a kevesbe neves gyartokeban. Ha pontosabb info kell, olvass vissza. Miert dragabb "otszor" a Race Face? Presztizs, meg azert tudtak is a fiuk valamicsket. Es ok meg nem is a legdragabbak.

De ez inkabb egy koltoi kerdes. Ha nem tudtad eddig, akkor szolok, hogy ez annak minosul. Mert ez is ugyanolyan ipar, mint barmelyik masik.