Nem kell ennyire tulporogni a dolgot, nyugi... Csak esszel, olvasgass egy kicsit a forumon. Illetve inkabb sokat. Es gondolkodj. Pl. "Azért írtam, hogy 194cm vagyok, mert a karok hossza nyilván megegyezik a testmagassággal" Nyilvan... Jah.

A kormanyszelesseg elsosorban stilus kerdese, masodsorban meg a vallszelessegen mulik, hogy mi a kenyelmes. A 725 mm-s kormany CC-re szerintem mar az istentelenul szeles kategoria. En 580 mm-vel nyomom, es a klasszikus CC felfogas szerint mar ez is szeles, mert szelesebb mint a vallam. CC-ben is mar nepszeru a szelesebb kormany a vilagkupakon, de ott sem tudok 680 mm-nel szelesebbrol. Ha tenyleg CC-zel, maratonozol, nem valoszinu, hogy kelleni fog egy ilyen szeles kormany. Szerintem.
Stucninal szerintem tobbet szamit, hogy te milyen nehez vagy. De ahogy nezem, ezek a Kona stucnik azert nem a grammaniasok kozul valok. Ha nem ugrabugralsz nem hiszem, hogy gondod lesz vele. Hiszen eddig sem volt. Az, hogy melyik a jo? Nekem az Easton EA 90 a jo. De neked nem biztos. Olvass vissza. Sokat. Nagyon sok ideje el mar ez a forum, nagyon sok mindent mar leirtak korabban, nagyon sokan mar nem is latogatjak az oldalt azota. De a tapasztalatuk itt van, hasznald ki. Ne csak a kormanyoknal. Ne legyel lusta visszaolvasni, mert akkor ugy tunik, hogy nem is erdekel igazan. Akkor meg mi ertelme nekunk is valaszolni?
A gyartokrol meg: jo hiru gyarto (Easton, Syntace, mas nagyobb gyartok, pl. Ritchey, volt Race Face, Truvativ) nehezebb modelljeivel nem tudsz mellefogni. Van bennuk eleg anyag. Ugyanugy mint a kevesbe neves gyartokeban. Ha pontosabb info kell, olvass vissza. Miert dragabb "otszor" a Race Face? Presztizs, meg azert tudtak is a fiuk valamicsket. Es ok meg nem is a legdragabbak.