Annál drágább az idõm és annyira nem is érdekelTitkos. De a kormánycsapágy méreteibõl ki tudod deríteni, hogy mi ez.
Úgyis meglátom majd a Péti idõfutam képei közt - gondolom ott már azzal mész
Annál drágább az idõm és annyira nem is érdekelTitkos. De a kormánycsapágy méreteibõl ki tudod deríteni, hogy mi ez.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Tengerentúli, de a vicc az, hogy rengeteg bringát gyártottak ezzel a méretezéssel az elmúlt 20évben.Furcsa méretezés. Tényleg nem passzol a szokásos szabványokhoz. Esetleg "gren_tamas" kollégát kérdezd; nála elõfordulnak érdekes dolgok, és szeret keresgélni.
milyen vázat vettél? lecserélted a régi országúti vázat?
A sebesség mindent megold.
milyen vázat vettél? lecserélted a régi országúti vázat?Egyébként egy országútiról van szó, fönt sima IS41 csapágy van.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
44,4mm (1,750") kb. -0,05mm-es illesztéssel. A villa nyaka pedig 33,4mm és nincs központosító gyûrû, kb pont jó lenne rá 1 1/4es csapágy.Sejtettem. Akkor mérd meg a fejcsõ belsõ méretét, hátha annak alapján jutunk valamire! A villa nyaka milyen átmérõvel rendelkezik?
Nincs közte.A 9. oldal adatai alapján be tudod lõni?
http://www.canecreek...cationGuide.pdf
VV (kormánycsapágyguru)!
Egy olyan alsó integrált kormánycsapággyal találkoztam, aminek a külsõ átmérõje 44,4mm, a belsõ pedig 33,4mm. Nincs semmi baja, de szerinted ilyet lehet valahonnan szerezni, ha mégis kellene majd egyszer? Elvileg canecreek a bringa gyári leírása és a felsõ kupak szerint, de ki tudja, hogy valójában az-e.
Vajon elbírhat egy 2005-ös Duke SL villa nyaka a 90mm-es stucni + 680mm széles kormány kombóval? Valahogy nagyon keskeny a mostani 620mm...
Amennyiben kicsit több infót adnál, talán segíthetnénk. Tradicionális, félintegrált (zerostack) vagy integrált, stb. Úgy gondolom ezeket az adatokat nem nekünk kéne felkutatni.
A 41.2mm méret arra utal, hogy Cane Creek rendszerû integrált, 1 1/8" méretû villához. Ennek alapján már lehet keresni. Pld. FSA Orbit I/IS/IS Carbon.
Nézz be a Specialized topikba, Tondach is kormánycsapágyon agyal.
Nézz be a Specialized topikba, Tondach is kormánycsapágyon agyal.sziasztok!
egy 2005-2006-os ( nem tudom biztosan) Giant XTC karbon vázba szeretnék kormánycsapágyat venni, de eddig nem jártam sikerrel. ami a nagyker szerint jó bele, az nem jó. az átmérõ 41.2mm, ez az egyetlen biztos pont. elõre is köszönöm ha valaki tud valamit ajánlani. ja, és max 10ezret költenék rá.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Van egy olcsóbb verzió is.
Vagy mi az alternatíva 10 ezer alatt?