Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Posted 2012. June 20. - 17:42
Posted 2012. June 18. - 11:44
az mégsem annyira brutális megoldás
plusz egy kis sikositót adhatsz neki elötte, valamit ami nem kárositja a gumit. szilikon spray esetleg.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2012. June 18. - 10:47
ahead azért szorul mert a felsõ kupaknak van gumis tömitése, ami a kupak és a villanyak közötti gumigyürü
ez szokta gátolni a kiszedést, az erõszak szokott segiteni.
köszi, akkor megküldöm jobban
Posted 2012. June 18. - 10:21
ahead azért szorul mert a felsõ kupaknak van gumis tömitése, ami a kupak és a villanyak közötti gumigyürüaz idegtõl nem látok
az új paripát levittem a szervizbe, hogy zsírozza be a kormánycsapágyat, mert tizenéve nem volt használva
erre kijelentette, hogy ebbe nincs beállva a zsír, és hibátlan a mûkõdése
erre ma este beállt az egész, mozdítani se lehet, a zsír tényleg nem állt be, mert nincs is benne.......
nyomtam bele jégoldót jobb híján (nem otthon vagyunk), most forog rendesen, de ahogy szárad ki az a cucc belõle, megint szorul meg
a kérdésem, hogy a csapágyat, hogy tudom bezsírozni rendesen? Próbáltam a villát kiszedni a de nem jött elsõre. Csak ki kell ütni, miután leszedtem a stucnit (a-head)?
Van esély, a szorulás hatására sem ment tönkre a csapágy? Sajnálnám mert egy fasza tioga.
Azért a szerelõs srácnak ezt még meg fogom köszönni....
ez szokta gátolni a kiszedést, az erõszak szokott segiteni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2012. June 17. - 07:27
Üsd meg a villanyakat gumikalapàccsal, ki fog jönni.
ütöttem, de nem jött ki, meg sem moccant
ennél is jobban meg csapni, vagy valami trükje lehet a dolognak? A villaszár alsó részében nem tudom mi a helyzet, de felül nem rozsdás.
Instant megoldásnak azt csináltam, hogy váltóolajat elkevertem zsírral és a felsõ golyósorba belenyomtam, remélem alulra is lecsurog. Aztán felülre még tettem sima zsírt. Ha nem tudodm szétszedni, akkor holnap legalább el tudok menni vele melózni, aztán hazafelé megállok a szervizben. De ezek után tényleg átállok arra, hogy lehetõleg mindent magamnak csináljak.
Posted 2012. June 16. - 22:34
az idegtõl nem látok
az új paripát levittem a szervizbe, hogy zsírozza be a kormánycsapágyat, mert tizenéve nem volt használva
erre ma este beállt az egész, mozdítani se lehet, a zsír tényleg nem állt be, mert nincs is benne.......
nyomtam bele jégoldót jobb híján (nem otthon vagyunk), most forog rendesen, de ahogy szárad ki az a cucc belõle, megint szorul meg
a kérdésem, hogy a csapágyat, hogy tudom bezsírozni rendesen? Próbáltam a villát kiszedni a de nem jött elsõre. Csak ki kell ütni, miután leszedtem a stucnit (a-head)?
Van esély, a szorulás hatására sem ment tönkre a csapágy? Sajnálnám mert egy fasza tioga.
Üsd meg a villanyakat gumikalapàccsal, ki fog jönni.
Posted 2012. June 16. - 22:12
Posted 2012. June 13. - 13:34
Ha bárkinek van ilyenje az kérem szóljon!
Posted 2012. June 10. - 12:00
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. June 10. - 11:05
elsõnek a környéket bejárom hátha van elfekvõben azt utána rendelek a muszáj
Posted 2012. June 10. - 09:30
egy fontos kérdésem lenne :-D
AiX-03, schwarz - ACROSAcros Aix-03 csapágy milyen rendszerû?
mert arra rájöttem hogy 1-1/8-ból 1/5 re megy így nekem nem jó :-(
a fõ kérdés mire lehetne kiváltani?
nos a váz maga kúpos. ebbe lehet kapni olyat hogy nem kúpos villa is bele menyen ami sima 1-1/8"
Szerintem integrált. A felsõ része továbbra is jó lesz neked, elég alsó csészét venned, mint például CaneCreek IS52 1.5 to1.125: BIKE-MAILORDER.DE - Cane Creek - 40-Series Steuersatz unten integ. IS52 1.5 zu 1 1/8
Mo.-on beszerezhetetlen, valamelyik német webshopból kell rendelned. Szerencsére nem vészes az ára, ~22 EUR még viszonylag elviselhetõ.
Posted 2012. June 10. - 01:09
AiX-03, schwarz - ACROSAcros Aix-03 csapágy milyen rendszerû?
mert arra rájöttem hogy 1-1/8-ból 1/5 re megy így nekem nem jó :-(
a fõ kérdés mire lehetne kiváltani?
nos a váz maga kúpos. ebbe lehet kapni olyat hogy nem kúpos villa is bele menyen ami sima 1-1/8"
Posted 2012. June 09. - 20:14
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. June 09. - 18:15
mitõl lazul le folyton a kormánycsapágyam?
Stucnit kell cseréljek? (ritchey pro)
(Fox rlc 32)
Posted 2012. June 04. - 12:25
szerintem jók a wcs-ek.
Posted 2012. June 04. - 12:03
Sziasztok.
Mi a véleményetek és tapasztalatotok ricthey wcs nyeregcsövekrõl, illetve stucni + kormány ról?
Milyen súl y alá ajánljátok, mennyi lehet max súly amit elbír, szóval milyen körülmények között lehet kényelmesen BIZTOSNÁGOSAN használni õket ?
Szia,
Én évekig Ritchey Pro-t használtam, most már vagy két éve WCS Wetblack 4Axis stucnim van WCS 31,8-as egyenes kormánnyal és WCS szarvval.
Ez idõ alatt voltam 92 kg felett is, most is 88 körül vagyok, és egyelõre azt kell mondjam maximálisan bírja a strapát, pedig nem kímélem.
Nem recseg, különösebben nem hajlong, amíg új, addig szerintem gyönyörû...:-) Estem is vele párat, túlélte, csak karcolódott.
Ebbõl adódik az egyetlen negatívuma, a Wetblack lakkozása már attól is megsérül, ha rátüsszentek, tele van karcolással, fõleg a szarvon, de ezt leszámítva még mindig impozáns.
Csak ajánlani tudom.
Posted 2012. June 04. - 10:36
Mi a véleményetek és tapasztalatotok ricthey wcs nyeregcsövekrõl, illetve stucni + kormány ról?
Milyen súl y alá ajánljátok, mennyi lehet max súly amit elbír, szóval milyen körülmények között lehet kényelmesen BIZTOSNÁGOSAN használni õket ?
http://www.bikefun.h...mb/5445/450x293
http://www.capetownc....White_Stem.jpg
http://www.nano-bike....ite-318-mm.jpg
Válaszotokat és hozzáértéseteket elõre is köszönöm.
Posted 2012. June 01. - 18:23
azért ha garis problémád akad, akkor egy taiwani ebay eladóval nehéz lesz, már csak ha a postaköltséget nézem visszafelé akkor is...
Posted 2012. June 01. - 10:47
Ezekrõl a termékekrõl hallott már valaki?
NEW MEREK MTB Bike Full Carbon Riser Handlebar 31.8mm White | eBay
G.
Posted 2012. May 16. - 18:29

Sign In
Create Account

Back to top