Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Szal' én hallottam egy olyat, hogy ezek a Funn headsetek szériahibásak és hogy törnek nagyon! Ha visszább olvasol láthatod. Már volt róluk szó!

De te döntesz!

Lehet, hogy már nem rosszak! ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
menj el egy boltba és nézz körül. vegyél aheadsetet az jó.

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Tényleg van FSA 10 rongyé. Én is olyat akarok. Csak épen nem lehet kapni... >:( Egyéb megoldás?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
így én meg azt mondom rá hogy igen ;) amugy miért is nem jó? én nem próbáltam, az tény, de talán ha megindokolnátok, h mér szar az jó lenne. amugy meg van fsa is 10000 rongyé az biztos jó

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Ha a FUNN Head Banger-re gondosz, akkor azt inkább kihagynám a helyedben!!!!!!!!

Nem nyerõ!! ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha az az amire gondolok akkor ne!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
10 körül van vmi cartidge rendszerû atom brutál f.u.n.n. a speed metalban. vagy nézz aheadsetet, az olcsó és kjó

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Help! Végre eljutottam odáig, hogy vegyek az új vázba egy Pig DH Pro-t, de a Ride Bike-ba csak nem hoztak. :( Nincs a forgalmazónál. Hol lehet még ilyet szerezni, avagy max. 10-ért van-e valami alternatívája?

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
FSA Pig DH-t hol lehet kapni mostanában olcsón? Láttam, hogy páran 6000 Ft környékén szerezték. Én is szívesen tennék így... ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nos, ez a prob. is megoldódott...
kicsit vártlanul, mert elvileg nem ez lett volna bele, de sikerült egy aheadset c 2 est beleszerezni. eddig jó, cartige meg ipari meg akármi... Ti tudtok rola véleményt?

vendég__*

vendég__*
  • vendég

en vissza sem raktam volna a kosarat!

a holnapot kell csak kibírnia, aztán kap uj kosarat jövõ 7en meg az egész cserélõdik... addig meg nem megyünk halálos iramban ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en vissza sem raktam volna a kosarat!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
sz én acoromban a golyókat már csak a zsír tartja a helyükön ;D de ez nem vicc!!! teljesen elkopott a kosár és ettöl 1-2 golyó meg is halt, de most aránylag jól megy csak nehezebb lett a gép a sok zsírtól ;D ;D ;D!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Mondjuk picit off, de érdekesség:

Szétszedtem ma a fejcsapágyat, és a kosár alul ripityára volt törve. kb 2-3 golyónéknt tört el:) Tök mókás, vállat rántva visszaraktam és most is pörög :D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hmm azt vettem ki, hogy egy optimális méretû golyókkal ellátott golyós csapágy az gazi? :) pl FSA ORBIT DL? nekem fõképp az ára miatt teccik (6-7r) meg aránylag jol néz ki. mit gondoltok róla? ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a csapagy boltban kaphato golyok kicsit kemenyebbek a bringa boltban kaphatoknal!
tehat kicsit haza tudja vagni a sz@rodat.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ha visszalapozol a topicban, vki fejtegette, h melyik csapágy mennyire jó (golyós, zárt cs. kúpgörgõs, tûgörgõs, stb). Nézd meg sztem!

csapágygolyókat / golyóskosarat sztem bármelyik bringásboltban is kaphatsz

bye
Prefi

vendég__*

vendég__*
  • vendég

vezsel bele ~30 3.2-es csapagygolyot es azt beleepited.
akkor nem lesz gond!

öö izé hol lehet venni? csapágy bolt? :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a th industries cane creek -röl mi a véleményetek? az jo occsó. még 2 fsan gondolkodom, az orbit dl en és az orbit rd n, csak nem tom, mi az elõnye a tû csapágynak :( szerintetek milyiket érdemes normál ccre +venni?

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
vannak ACOR , sztem tök korrekt korm csapágyak. Vmi zárt csapágy v sikló csapágy v milyen van benne.
De azért nem egy FSA...

bye
Prefi