Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Please log in to reply
6414 replies to this topic

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
én is pig-et szerettem volna, mert azt ajánlottátok és megvizsgáltam én is és tényleg jónak találtam. de mégse az lesz, mert a bátyám talált egy fsa orbit Xtreme-t a polcán. nekem is kéne ilyen polc ;) a gyenge viccet félretéve érdekelne, van-e valakinek ilyennel tapasztalata. ha csak az árát nézem, illene jónak lennie.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
alljunk mar le gyerekek...
a kulcsszo:
BOLT
elbrattyogsz, megnezel parat, es megveszed!
mert hidd el hogy egy kisebb nem fout mellett levo boltban van...
a nagyker meg kit erdekel?! (ez mar meg lett beszelve)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
Azt mondom hogy nincsen pig ma lett megnézve a nagykerbe!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
jo de ugyan az van ricsiben 4,5ért... ::) akkor ha csak a számokat nézzük, megéri?
jah csak az nem malacszínû, henem fekete ;D
rákerestem "amazing toys"ra és ez jött ki http://www.amazingto...gdz11869big.jpg

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

amazing toys LoL elggé ráilló név... mert végülis télleg csak egy játék, nem hiszem, hogy van értelme egyáltalán 10et is kiadni egy kormányért, de a szín miatt nekem megéri ;D és még visszafogott (az ár)

he?
es igenis VAN ertelme kiadni 10et egy kormanyert...
mert en is hasznaltam regen b+-t....
aztan lattam par sracot, akiknek egy bani-tol letort....
na, azota nekem sincs olcso kormanyom....
amazing toys: 3-5 mm falvastagsag (alig van lyuk kozepen)es mindent tulel....

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
funnt ne, inkább, vagy hamarosan megint vehecc ;D
a 9500re még jön egyéb díj is, nem? szállítás, bla bla. de van sima xl is vagy bármi jobb fsa, pölö pig asszem 7 körül és elég jó.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
Ja azhittem ritchey bocs!Ricsinek vannak normális kormánycsapágyai?Orbit xl-2 a bikediszkonton néztem 9500-ba!Csak nincsen a nagykerbe!Azért kérdeztem használtan mert széttört a régi kormánycsapágyam!Funn?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
a funn gyárt malacszínût? hmm az biztos jobb áron lesz mint egy rf ;D remélem van belõle sím, nem csak agyonmerevített boa dizájnu... ;)
amazing toys LoL elggé ráilló név... mert végülis télleg csak egy játék, nem hiszem, hogy van értelme egyáltalán 10et is kiadni egy kormányért, de a szín miatt nekem megéri ;D és még visszafogott (az ár)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ja, amazing toys -10e berguson.
ez is ilyen azonic rozsaszin ;)
de olyan atom falvastagsaga van, hogy ihaj... ;)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
malacszín: funn

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
az orbit is fsa
boltba meg 10ezer, akkor nem tudnál végre valamit _RENDESEN_ megvenni? ami nem nagyker, meg nincs rajta legalább 5000% nyereség az már nem jó?

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
Nincs valakinek valami eladó durvulásra szánt kormánycsapágy?SOS kéne!Nagykerekbe nincs se fsa the pig se dh-s se ricsi orbit xl 2-es!Valami ilyesmi nencs senkinek eladó?max 10 ezer

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
ahha! malacszín rulez! RooX az drága nem? vagy 10 alatt van?
de arany.. ejj, az nem szép! tudom, hogy ilyen csillivilli imádásnak tûnik a dolog, de a kormánynál sztem már olyan mind1... van olyan ami törik meg ami nem.. az enyém még nem, de mostanában feltûnõen jól rugozik... meg már amúgy is le kéne cserélni ;D és mér ne legyen szép ;D én jó széleset akarok, egyrészt, mert szeretem, meg hogy jol bemutassak az összes fûrészelt kormányos arcnak, hogy már rég nem kemény a rövid kormány ;) akkor nekiállok keresni, olcsón. hajduban láttam ilyeneket... de télleg a tied milyen széles?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
erre gondolsz? ;D
olcson kell kifogni.
de ne sajnald h nincs azonicod. a fekkar meg a markolat megy fel, a valtokar mar fel sem ferne.
ez ilyen ss bicokra van.
de van egy olyasmi kormany h qtonix vagy mi a turo. ilyen szinnel, meg minden ;) vagy vegyel arany torque bar-t ;D ha mar szinre megyunk ugyebar ;)
amugy pedig. recefice fekete, ricsi szurke(volt) ilyen szin keves gyartonak van....
de nekem nagyon tetszik... :)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
nincs vmi tippetek ey viszonylag olcsó és malacszínû kormányra? ricsi bátyó nem gyárt ilyeneket? mert a sima rizerje szimpi az 4 ezres árával és a vastagságával, csak az fekete... nézegettem receficét, azonicot, meg hasonlókat, de ... :P aki képes magyarországon kiadni 21.000et egy malacszinû kormányért.. ::)
mondjuk tetszik a szín, azért keresek olyat ;D csak olcsót! szoval ha tudtok ilyet 10e alatt, akkor szoljatok pls! thenx ;)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
~~~~~ehhh..

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
ja, de nem :(
merhogy a csavar most van felig kijove es ugy csapogattam vissza kupakostol (kvazi lejjebb vertem a csillagot akkor). momentan a csavar se ki, se be...

marad az eroszak :D

jaj a finom lelkemnek.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
hm.
ha lenyesem a csavar fejet, akkor mar tenyleg lejon a kupak es lehet kiutni a csillagot.
jo otlet, kosz :)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

csakhat hogy szedjem most szet?

lentrol felfele kiver .. vagy egy fogoval megfogod a csavar fejet , ha felig kijon es vigyazva a stucnire es a kupakra kifeszited.. kijon az igy vagy ugy ..

mas nem furesz es kesz.. az mindent megold

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Hiába na, csak az jó, ami 15 évig kitart és kriszking a neve.

Ez nem csak a kriszking sajátja. A komolyabb gyártók (különösen azon a földszészen) hajlamosak túltömjénezni magukat.
Marketing....az gyõz, aki jobban meggyõz.... (nem lebecsülve a CK érdemeit)