A kormány magasságának beállítása a "komplettírozás" hehe testreszabás része, ami, ha csak nincs konkrét elképzelésed vagy tapasztalatod, a végére kell maradjon.
A B+ kormány ha nem vadulsz vele (light CC/túra) tökéletesen megfelel.
hát, köszi, csak tegnap lefûrészeltem.....

logikus amit mondasz, én tapasztalatlanságomból kifolyólag úgy gondoltam, hogy a villa legyen bent rendesen, mielõtt elkezdenék vele tekergélni.
azért másfél centit hagytam a stucni fölött, ennél több tartalékot nem akartam, mert ha így is kevés, akkor asszem ajánlatosabb valami nagyobb emelésû stucni, mert elég bután nézne ki 5 centinél több alátét a k.fej alatt. Meg nézegettem bicókat (a hozzáértõ, ugye...

), és mindenhol olyan 2 cm. körüli alátétezés volt csak a jellemzõ. (ha jól számolom, most összesen 3 centi alátétem van fönn)
Szóval ez van.
Amúgy féltem ettõl a csapágyasditól, de egész jól összejött. A villanyakra szoruló gyûrû ráfeszítéséhez meg csináltam célszerszámot

nem áll tõlem távol egyáltalán az ilyen jellegû barkács, csak ez a terület eddig ismeretlen volt számomra.
kormány: köszi, kicsit megnyugtattál. Én is afelé hajlottam, hogy azért ANNYIRA gyenge nem lehet. és gondolom a különbségek abban jönnek ki inkább, hogy egy esést hogy viselnek ezek az alkatrészek. Ha tekerés közben nem érzem, hogy hajlik, akkor asszem jó lesz.
Ha meg azt érzem, hogy nem elég erõs, vagy zúgok vele egy k*rvanagyot, akkor elgondolkodom, hogy lecserélem.
ha kész a bicó, teszek fel képet...
bocs hogy hosszú voltam.