Én normális hangemben válaszoltam, most is úgy fogok: nincs igazad. És az ehhez hasonló hozzászólásokra sincs itt szükség.
Ossz meg velünk teljes infót, ti. hogy vettél egy használt, sufniban tuningolt vacakot, és innen már senki sem fog csodálkozni azon, hogy megszakadt benne a menet.
Sõt, ha ez véggigondoltad volna, maga kérdés vált volna okafogyottá.
Kb. 2000 forinttól fölfelé, a csavarok ÉSSZEL történõ meghúzása mellett ez nemigen fog elõfordlni egyetlen kormányszárral sem. Ezt szemelõtt tartva viszont merész gondolat kijelenteni, hogy az acél csavar alumínium kormányszárban elcseszett konstrukció.
Most úgy írod ezt az ,,én normális hangnemben válaszotlam-ot'' , mintha neked írtam volna az elõzõ förmedvényt...
Egyébként teljesen egyetértek. Remélem, nem is kell többet ilyeneket beírkálnom....
Ránézésre teljesen jónak tûnt a cucc.. a bringán egy xlc comp szett van ( üléscsõ, ülés, kormány + kormányszár, gyorszorító ) ..tök jól nézett ki, meg is voltam elégedve vele.. A csavaroknál sem látszott semmi gányolás.. Azt nem láthattam ,h az alsó csavar is rövidebb, mint kéne lennie.. Az sem volt gyanus , h az egy 4 a másik 5 milis csavar... Lehet ,h van ilyen stucni,nem tudom, de ez valószínûleg egyforma csavarokkal volt rögzítve eredetileg.
Egyébként meg..h okafogyott meg ilyesmi... Nem szakadtam bele a nagy erõlködésbe, mikor húztam a csavarokat... ( én nem ,de a menet igen..HAHHA ) .. Én azt láttam, h van egy stucnim, ami nincs darabokban, jól néz ki, nem tûnik lestrapáltnak, nem karcos, nincsenek fémforgács nyomok a csavarok környékén ... DE meghúzom és elfordul a kormány.. persze ,h elkezdtem anyázni a konstrukciót.. Egyébként biztos te is eltudnád fordítani a kormányt, meg mindneki ,aki itt mondogatja ,h én vagyok a hülye...

Ebbõl következik ,h ez még nem baj ,és nem kell addig húzni a csavarokat, amíg beékelõdik az egész vagy mi... Éppen ezen agyaltam az elõbb, meg írtam is ide, csak úgylátom erre nem figyel senki ,fõleg az nem ,aki aszonta, h csak szajkózom a hülyeségeim, h mivel biciklizés közben akkora erõhatás oldalról nincs, nem kell aggódni azért ,h véletlenül egyszercsak kormányozhatatlanná válik az egész , mert teljesen kilazul a kormány... Nem nagyon panaszkodott még senki emiatt, perze biztos fordult már elõ ilyesmi ,de.. végülis.. A többségnek nincs vele gondja.. Szóval nézd csak meg, el tudod -e fordítani a kormányt így ,h be van húzva... Kiváncsi vagyok tényleg.. Ha igen ,akkor úgy látszik, ez nem olya nnagy bja, mert még te sem mentél vele falnak.. Egyébként a régi menetes kormányom mindig atomdurván meghúztam... De hát.. ez az ahead-es dolog finomabb jószág úgy néz ki..
Valószínûleg egy másik nomális stucnival nem lesz ilyen gond. Ha ennyire mondjátok, már csak elhiszem.
Még annyit ,h attól ,h minden stucniba ezt (acél csavar alumínium menetbe) rakják, még ne mjelenti azt, h annyira k---va jó is.. Olcsó...
De a nagyszámok törvénye alapján, ha 100-ból 100 embernek jó ez, akkor jó lesz nekem ez is...

.. Ráadásul csak finomkodni akarok vele az erdõben, hegyi utakon (xc)