Zöld kosaras. Nem tudom, hogy milyen lehet, de ez 5k alatt van és alacsony....
Nekem nem tetszett, mindig szorult valamennyire, akármit is csináltam vele (persze lehet pont egy hibás darab volt).
De tényleg alacsony.
Zöld kosaras. Nem tudom, hogy milyen lehet, de ez 5k alatt van és alacsony....
köszi. kiegészíteném a kívánságlistát azzal, hogy lehetõleg minél alacsonyabb legyen a beépítési magassága. (az elõzõ tulaj "picit" rövidre vágta a villanyakat.)
nos?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Mire gondolsz? A villa nyakába dugható 1" menetesrõl 1 1/8" aheadre átalakítóra vagy a villanyakra ráhúzható 1" aheadrõl 1 1/8"aheadre?valaki?
A sebesség mindent megold.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
De mit kell a karodnak bírnia? Én nem vagyok nagy erõember a felfeléken, de elvileg nem is kell tépkedni a kormányt, attól nem leszel gyorsabb. Viszont tuti, h nagyon szokatlan lesz egy 9 centivel szélesebb kormány elsõre,mind irányításban, mind fogásban. Ráadásul csirke vállakra ez még inkább igaz
Syncros - jellemezzük úgy, hogy a Ritchey extrém ága, de vannak CC/XC cuccaik is (kicsit túlárazott, de egyébként jó márka)
Ritchie - szintén kissé túlárazott, de jó termékeik vannak
FSA - a cuccaikra valószínûleg egy kicsit még várni kell, de valószínûleg lesz, amit te szeretnél
PRO - a Shimano fiókvállalata, termékpalettája bizonyos területeken már a Shimano termékeit is fedi
Specialized - érdemes kotorászni az alkatrész kínálatukban
egyébként pedig bármelyik "matrica márka" termékei is simán vállalhatók (Bike+, BTS, Altrix)
ha a suly annyira fontos akkor belerkasz egy ilyet a villanyakba
aztan osszeszereles utan kiveszed belole. vegulis a stucni fogja ossze a dolgot, ez csak addig kell amig megszoritod a fejcsapagyat. a lukat meg leragasztod szigszalaggal. vagy beleraksz valami muanyag v gumidarabot. annal konnyebb megoldas nincs
RAUH-Welt
B E G R I F F