Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Please log in to reply
6424 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mivel montiknál jelenleg szinte kizárólagos a 25,4 és a 31,8mm, akkor kizárásos alapon...;)

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
25.4/660

Ez van írva a B+ kormányomra, az elsõ az a kormánybefogó?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
13 körül

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mennyibe kerul ez a syncros?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
na gyerekek
asszem megvan a stucni:
http://reviews.mtbr..../10/fl-stem.jpg
http://www.sicklines...es/syncros4.jpg

70mm-es hosszban 110g körüli tömeggel büntet :D

Kormányból továbbra is stylo wc a nyerõ, igaz így nem lesz márkahû de legalább könnyû és nem olyan drága mintha kétszer annyi lenne :D

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

Truva Stylo Team kormányról ill. stucniról vélemény?

Szia!

Nekem Team kormányom és stucnim van július óta, azóta tekertem 1500 km-t. Merev megbízható nem recseg ropog nagy terhelésnél sem. S a kormány súlya otthon lemérve 175 gramm .

Sztem jó cucc. S ha jól tudom nem olyan drága.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Truva Stylo Team kormányról ill. stucniról vélemény?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

igy visszaolvasva tényleg nem egyértelûen fogalmaztam

22ezer az a cannondale stucni, az 5 fokos 100mm hosszú, a 10 fok 120 helyett.
kormányom van wcs 10 fokos...

viszont találtam relatíve olcsón 1,5" -es befogót, truvativ aka stem 100mm, 5 fok, 31,8, ~ 8ezer

és még jobban is néz ki... syncrosból sajnos csak "meredek" van másfelesbõl

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

a csavarok.

igy visszaolvasva tényleg nem egyértelûen fogalmaztam

22ezer az a cannondale stucni, az 5 fokos 100mm hosszú, a 10 fok 120 helyett.
kormányom van wcs 10 fokos...

viszont találtam relatíve olcsón 1,5" -es befogót, truvativ aka stem 100mm, 5 fok, 31,8, ~ 8ezer

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

[img]http
gondoltam kicserélem a 10 fokos kormányszáramat egy 5 fokosra, és akkor már egyúttal OS befogósra az új WCS 10 fokos kormányomhoz.

itthon 22ezerbe kerül.
Mi a rák kerül ebben ennyibe???

a csavarok.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Feltöltött kép

gondoltam kicserélem a 10 fokos kormányszáramat egy 5 fokosra, és akkor már egyúttal OS befogósra az új WCS 10 fokos kormányomhoz.

itthon 22ezerbe kerül.
Mi a rák kerül ebben ennyibe???

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Na, közben vizsgálódtam is. Alu kell természetesen nem érné meg nekem annyira grammozni. A kormány az ok Truva Stylo World Cup, könnyû széles alacsony, már csak egy stucni kell hozzá. Amúgy nagybefogós a cucc, és cc-am-ra vagyon használva szóval nem durvulás. Amit néztem Truva Stylo stucni az jó lesz, csak 2010es cucc amennyit megtudtam róla, így még nem nagyon lehet kapni. 110mm hossznál 130-145gramm típustól függõen, a nehebb típus 16euro szóval nem valami drága.

syncros am-bõl van 60as is. relatíve olcsó, nem nehéz és még kapható is itthon. a "grunge" színûek csak 70mm-tõl vannak!
stylo wc kormány meg zsír jól néz ki

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
BBB BHS-01 Ultraforce. van belole 60mm-s, elvileg a 100-as valami 126gramm.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Na, közben vizsgálódtam is. Alu kell természetesen nem érné meg nekem annyira grammozni. A kormány az ok Truva Stylo World Cup, könnyû széles alacsony, már csak egy stucni kell hozzá. Amúgy nagybefogós a cucc, és cc-am-ra vagyon használva szóval nem durvulás. Amit néztem Truva Stylo stucni az jó lesz, csak 2010es cucc amennyit megtudtam róla, így még nem nagyon lehet kapni. 110mm hossznál 130-145gramm típustól függõen, a nehebb típus 16euro szóval nem valami drága.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Sziasztok!

Tud valaki ajánlani rövid (50-60mm) és könnyû (150-160gr) stucnit? Mert ilyen hosszban csak dh stucnikat találok amik egy kockából vannak kifaragva, nekem meg az felesleges meg nehéz is.

A másik kérdés: széles (660-680mm), kis emelésû (15-20mm) könnyû kormány? Truvitiv stylo wcs ami eddig nagyon bejönne (235g). Esetleg ennek nincs stucni testvére?

Hirtelen felindultságból mindig javasolt a CRC-t elsõ körben megnézni a széles választéka miatt. Ha már leszûkült a kör, lehet foglalkozni azzal is, hogy abból itthon mi az, ami beszerezhetõ.

Egyébként olyan dolgokat se felejts ki a kérdés feltételekor, hogy 25,4-es vagy 31,8-as, alu vagy karbon, illetve mire kell!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Sziasztok!

Tud valaki ajánlani rövid (50-60mm) és könnyû (150-160gr) stucnit? Mert ilyen hosszban csak dh stucnikat találok amik egy kockából vannak kifaragva, nekem meg az felesleges meg nehéz is.

A másik kérdés: széles (660-680mm), kis emelésû (15-20mm) könnyû kormány? Truvitiv stylo wcs ami eddig nagyon bejönne (235g). Esetleg ennek nincs stucni testvére?

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Azért ilyen könnyû, mert elképesztõen kis méretû. Kicsik nagyon benne a golyók, szerintem nem valami tartós. Egyik haverom cc gépbe vett, és annyira kicsik a csészék, hogy alig nagyobb a külsõ átmérõ, mint a fejcsõ.

Üdv!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy építgetek egy kerékpár, a stílus ilyen cc lenne!
Na most milyen kormányszárat ajánlotok?Hosszuságra?Vagy mondhatok konkrét márkákat is!
Köszönöm aki válaszol!

Valamivel konkrétabban: milyen magas vagy, mekkora a váz, milyen a kormány?

Hyde

Hyde

vendég

• felfüggesztett
  • 10 posts
Üdv!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy építgetek egy kerékpár, a stílus ilyen cc lenne!
Na most milyen kormányszárat ajánlotok?Hosszuságra?Vagy mondhatok konkrét márkákat is!
Köszönöm aki válaszol!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
...és ez nem egyedi dolog. Van jó pár hasonló árban (is) mozgó márka, és a minõségük se rosszabb.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
30 ropi egy kormánycsapágyért? Dúúúrva...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers